Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canmm önce sakin ol..
evlilik öncesi sinir stres hepsi hat safhada oluo canmm
düğün geçiyo sonra eve evliliğe alışmak zaman alıo
ama atlatınca keyfini yaşıyorsun evli olmanın..
biraz sabırr ve pozitif ol lütfenn:teselli:

tartışmasız hayat olmaz tatlım.ama karşılıklı anlayış sonrasında barışmalar tatlı oluyor

gülsünüm inşallah hesaplamaya çalışıyorum kafam pek basmadı bunuda
sormak istediğin varsa sor canım??

canım ama bunlar normal şeyler... zaten hiçbir zaman mükemmel gitmezki.. biz sana aaa evlilik güllük gülistanlık.. hiç tartışma, anlaşmazlık yok dersek asıl buna inanma canım.. yok öyle birşeyy....
ayrıca sende herşeye takılmaa.... bırak.... sal gitsin canım yaa....

gülsüne katılıyorum.
evlilikten ne umduğunada bağlı şuanki durumun...
insan afallayabiliyor bulutların üzerinde olmadığını görünce...
zamanla düzelecek sende bu düzene alışacaksın canımcım...
mükemmel evlilik yokturrrrrr

ahhh casper bilsen neler geçiyor kafamdan nasıl boğuluyorum

bal koyu yemek odası aldığına pişman oldunmu kıs hiç

beyaz takımlar yoktu bizim aldığımızda...
ilk beyazları görünce pişman oldum ama şimdi çok alıştım
resimlerden daha güzel ve şıkır şıkır ::))

la ben kaç kere koydum kendimi

ben görmedim
bende kendimi koymuştum ama ...

aynen bende gülsüne katılıyorum
bizde yeniyiz cnm ama sende görücen zamanla herşey normale nasıl dönüyo
hatırlamıyomusun ben evi terketmiştim :))
asansörle inmiştim sonra hiç inmeden geri yukarı çıkmıştım
oooooo neler olmuyoki :))

mg_lovecim sevdiğin insanla birlikte olmanın mutluluğu daha bi başka ama.
o evliliği yürütebilmen önemli.
evin içinde nasılsınız eşinle tatlım?yaptığınız mesleğimi yansıtıyosunuz acaba evdede

gülsün, biricik
sanırım ben çok şey bekliyordum evlilikten oysa çokta bişi yokmuş

:)))) hoşgeldinnn aramıza...

canım beenim evlilikte seni en çok mutlu eden şey sabah gözünü açtığında sevdiğin adamın yanında olması.. gece uyurken onun nefesini duyman.. hissetmen... yatakta onun döndüğünü farkına varman... herkesin içinde sevdiğini koluna takıp bu mükemmel adam benim kocan diyebilmen... yada onun gururlanarak seni karısı olarak tanıtması... ve sanırım en güzelide ilerde ondan bir bebek sahibi olmak.... işte evliliğin güzel yönleri bu.... bunları düşünerek mutlu olmak gerekli...

yoksa, aman kocam sürekli ilk günkü gibi gözleirmin içine bakcak.... sürekli bana karşı istek ve arzu duycak.... elimi tuttuğunda hala heyecanlanıcak... hep mutlu olcaz..... bunları asla bekleme canım...bunlar hep hayal.... .. sanırım biraz gerçekçi olman ve şu anki halinde mutlu olman lazım...
anladığım kadarıyla eşin gerçekten seni seven ve değer veren biri.... sen bu şekilde davranarak onu sıkıyorsundur belki ve o bu hale geliyordur... lütfen eşine karşı sürekli güelr yüzlü ve anlayışlı ol canım..... onun beklediği şey bu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…