Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organikşekerimm,eğer şuan bebek falan düşünmüyorsanız takvim yöntemine güvenme sakın,ben öyle hamile kaldım kızıma..

evet gülsün demek istediklerimizi söyledi zaten...
sevgi hep kalır love..yetinmeyi öğren tatlım...
yaşadıklarınla mutlu olmayı öğren...
hiç bi zaman fazlasını bekleme ve isteme
çünkü beklentileri olmayabiliyo

mg_love tatlım birşey sorucam?
Siz eşinle kaç aydır aynı evdeydiniz??
bu sorunların daha öncesi yokmu evleneli 1 hafta oluyor.bu adam daha önce daha çokmu ilgiliydi evde?

organikşekerimm,eğer şuan bebek falan düşünmüyorsanız takvim yöntemine güvenme sakın,ben öyle hamile kaldım kızıma..

hadiyaaa eyvahedigeldismile

neyse koca korunsun artık napim isterim bebiş olsun ama daha çok erken önce bi başbaşa tatile çıkalım, borçlarımızı toparlayalım Allah nasip ederse hazır olunca olsun

vereliniortak gülsünüm tebrik ediyorum cnm seni
sen olmasan napardık acaba (
canımm:teselli: sizler için burdayım:))

gülsünüm, sağol tatlım en son yazıyıda negüzel yazmışın ellerine,yüreğine sağlık
teş.ederim canım..

:1shok::1shok:

bunlar benim hissettiklerim kızlar.. tercüman olduysam ne mutlu banaa

Değerini bilmek gerekir aşkın ahh
ve ona kattığı değeri yılların :asigim:

bu bana da iyi bir örnek olduu ablaamm sağolasın a.s.

bu aradaa yine beeeeeeeeeeeeenn hihoyyytgeLdim .. sırnaşık şey

hadiyaaa eyvahedigeldismile

neyse koca korunsun artık napim isterim bebiş olsun ama daha çok erken önce bi başbaşa tatile çıkalım, borçlarımızı toparlayalım Allah nasip ederse hazır olunca olsun

aynen bitanem,ben ilk 3 sene düşünmüyordum bebek sahibi olmak.evlendim 3 ay hap kullandım ama yan etkileri yüzünden bıraktım mecburen..1,5 senelik evliydim tam hamile kaldığımda..o ayda reglimde bir dengesizlik olmuş malesef,doktorum öyle söylemişti.geç yumurtlamışım biraz..sonraaa olan oldu iştee..şok olmuştum cidden yaa testte çift çizgiyi görüncekaydirigubbakcemile3aklıma geldi şimdi

bu bana da iyi bir örnek olduu ablaamm sağolasın a.s.

bu aradaa yine beeeeeeeeeeeeenn hihoyyytgeLdim .. sırnaşık şey
hoşgeldin canım... sen arad auğra... bak daha neler öğrencen bizden:)))

off çok korktum yaaaa benn

aslında güzel bi sürpriz olmuş 1,5 senede normal ama çiftlere ve hayat şartlarına göre değişiyo hayırlısı bak negüzel bi kızın olmuş bu da bize kapak olsun ozaman

gülsün kız napcaz dikkat et bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…