Çok sağol canım çok güzelmiş, güle güle kullanalbüme ekledim cnm senin için
organikşekerimm,eğer şuan bebek falan düşünmüyorsanız takvim yöntemine güvenme sakın,ben öyle hamile kaldım kızıma..
canımm:teselli: sizler için burdayım:))vereliniortak gülsünüm tebrik ediyorum cnm seni
sen olmasan napardık acaba(
teş.ederim canım..gülsünüm, sağol tatlım en son yazıyıda negüzel yazmışın ellerine,yüreğine sağlık
:1shok::1shok:organikşekerimm,eğer şuan bebek falan düşünmüyorsanız takvim yöntemine güvenme sakın,ben öyle hamile kaldım kızıma..
evet gülsün demek istediklerimizi söyledi zaten...
sevgi hep kalır love..yetinmeyi öğren tatlım...
yaşadıklarınla mutlu olmayı öğren...
hiç bi zaman fazlasını bekleme ve isteme
çünkü beklentileri olmayabiliyo
:)))) hoşgeldinnn aramıza...
canım beenim evlilikte seni en çok mutlu eden şey sabah gözünü açtığında sevdiğin adamın yanında olması.. gece uyurken onun nefesini duyman.. hissetmen... yatakta onun döndüğünü farkına varman... herkesin içinde sevdiğini koluna takıp bu mükemmel adam benim kocan diyebilmen... yada onun gururlanarak seni karısı olarak tanıtması... ve sanırım en güzelide ilerde ondan bir bebek sahibi olmak.... işte evliliğin güzel yönleri bu.... bunları düşünerek mutlu olmak gerekli...
yoksa, aman kocam sürekli ilk günkü gibi gözleirmin içine bakcak.... sürekli bana karşı istek ve arzu duycak.... elimi tuttuğunda hala heyecanlanıcak... hep mutlu olcaz..... bunları asla bekleme canım...bunlar hep hayal.... .. sanırım biraz gerçekçi olman ve şu anki halinde mutlu olman lazım...
anladığım kadarıyla eşin gerçekten seni seven ve değer veren biri.... sen bu şekilde davranarak onu sıkıyorsundur belki ve o bu hale geliyordur... lütfen eşine karşı sürekli güelr yüzlü ve anlayışlı ol canım..... onun beklediği şey bu.....
evit a.s:asigim:sel aşka geldin demi cnmm
hadiyaaa eyvahedigeldismile
neyse koca korunsun artık napim isterim bebiş olsun ama daha çok erken önce bi başbaşa tatile çıkalım, borçlarımızı toparlayalım Allah nasip ederse hazır olunca olsun
hoşgeldin canım... sen arad auğra... bak daha neler öğrencen bizden:)))bu bana da iyi bir örnek olduu ablaamm sağolasın a.s.
bu aradaa yine beeeeeeeeeeeeenn hihoyyytgeLdim .. sırnaşık şey
aynen bitanem,ben ilk 3 sene düşünmüyordum bebek sahibi olmak.evlendim 3 ay hap kullandım ama yan etkileri yüzünden bıraktım mecburen..1,5 senelik evliydim tam hamile kaldığımda..o ayda reglimde bir dengesizlik olmuş malesef,doktorum öyle söylemişti.geç yumurtlamışım biraz..sonraaa olan oldu iştee..şok olmuştum cidden yaa testte çift çizgiyi görüncekaydirigubbakcemile3aklıma geldi şimdi
göksu hoşgeldin cnm
enson kaçarak gitmiştin sen :))
hoşgeldin canım... sen arad auğra... bak daha neler öğrencen bizden:)))
aynen bitanem,ben ilk 3 sene düşünmüyordum bebek sahibi olmak.evlendim 3 ay hap kullandım ama yan etkileri yüzünden bıraktım mecburen..1,5 senelik evliydim tam hamile kaldığımda..o ayda reglimde bir dengesizlik olmuş malesef,doktorum öyle söylemişti.geç yumurtlamışım biraz..sonraaa olan oldu iştee..şok olmuştum cidden yaa testte çift çizgiyi görüncekaydirigubbakcemile3aklıma geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?