hoşgeldin canım... sen arad auğra... bak daha neler öğrencen bizden:)))
off çok korktum yaaaa benn[/QUOTE
gulsunumm sendemi takvim yöntemini kullanıyorsun??herşeyin hayırlısı tabi güzelim ama pek güven olmuyor işte..allah zamanında versin inşallah..sıkılmadan bunalmadan inşallah..
kızlar az evvel msnde çok fena kapıştık
sanırım bu iş bitmeli bunu ilk defa ben söylüyorum sanırım gücümü toplamalı ve bitirmeliyim
sanırım bu iş bitmeli bunu ilk defa ben söylüyorum sanırım gücümü toplamalı ve bitirmeliyim
gülsün kız napcaz dikkat et bari
Hayır öyle düşünme, saçmalama lütfen. Olur böyle şeyler.kızlar az evvel msnde çok fena kapıştık
aslında güzel bi sürpriz olmuş 1,5 senede normal ama çiftlere ve hayat şartlarına göre değişiyo hayırlısı bak negüzel bi kızın olmuş bu da bize kapak olsun ozaman
gülsün kız napcaz dikkat et bari
ahh bublecim.. valla bende öyle korunuyorum ama ben o dönemin üzerine 1 hafta daha ekliyorum yaa... sanırım o kadar riske artmıyorum kendimi..gulsunumm sendemi takvim yöntemini kullanıyorsun??herşeyin hayırlısı tabi güzelim ama pek güven olmuyor işte..allah zamanında versin inşallah..sıkılmadan bunalmadan inşallah..
love... skain ol lütfen.... kapat msn i....eve gidene kadarda konuşma lütfen... evde de bırka konuışmak isterse o konuyu açsın.. sen sessizliğini koru lütfen...
yaa ben o yumurtlama döneminin üzeirne 1 hafta daha ekliyorum.... daha garantili oluyor.... ve sanırım bu şekilde problem çıkmazzz:))))
gksu cum.. iyiyiz valla... bak iyi hatılattın... kızlar... listeler kim snein aklına gelmiyor vallaa:))
love çok özel değilse sorunun kaynağı ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?