Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar az evvel msnde çok fena kapıştık
sanırım bu iş bitmeli bunu ilk defa ben söylüyorum sanırım gücümü toplamalı ve bitirmeliyim
Hayır öyle düşünme, saçmalama lütfen. Olur böyle şeyler.
Bizde iki hafta önce çok kötü kapıştımk, ama bak şimdi kumru gibiyiz.
Bide azbuz değildi kavgamız televizyonu fırlatıp attı.
Sakin ol lütfen.

güzel birşey tabiki,hatta dünyanın en güzel şeyi..ama kendini buna hazır hissetmek çok önemli bitanem çünkü büyük sorumluluk..dünyanın en zor işi bir çocuk yetiştirmek gerçekten..ben 3 sene diye kendimi şartlandırdığım için manevi yönden sıkıntısı çok çektim canım.3.kişilerde tabi etkili oldu biraz...ama tabi yine kızımla teselli buldum hep..hele şimdii..kapıdan giriyorum yaa bana annem diye bir sarılıyor allahım herşey boş o an..:asigim:

gördüm biricik sıkıntının ondan kaynaklandığını sanmıyorum
bana çok ağır konuştu zehrini akıttı artık onun için yapabileceğim en iyi şey hayatından çıkmak olacak
bana böyle biri olduğunu bilseydim mahallendi bile durmazdım dedi
heveslerimin katili dedi
ben mahvoldum kızlar elim ayağım titriyor yemin ederim.
BİTTİ

mg_love bitanem dur hemen öyle bitmeli falan deme..ahh bitanem neler yaşadık hepimiz bir bilsen..kızım daha 3,5 aylıktı boşanmanın eşiğinden döndüm ben.dilekçemi bile vermiştim avukata..1 hafta sonra tırım tırım aradım avukatı dilekçemi geri alın diye,akıllı avukat vermemiş dilekçemi zaten,emin olmadığın bakışlarından belliydi senin dedi..canımmmm hepimiz yaşıyoruz gerçekten bak..sakin ol biraz..bitsin demek kolay oluyorda,sonraki süreç çok acı..

Listeleerr ahhh şu listeleeerr delikafadulden

love sakin ol cnm lütfen
gitmeseydin keşke üstüne belliki sinirle söylemiş
alttan alsaydın be cnmm

love.... bütün olnaları unut.... hiçbirşey olmamış gibi git eve... ok onada yanaşmaa... suskun ol... sessiz kall... yemeğini yap.. hazırla sofranı.. yemek hazır dee.... gelirse gelirr.. gelemzse gelmez... sen hep uzak dur... sakinleşmesini beklee:.. ama sakın sen ağzını açan taraf olmaa.... gerekirse sen erkenden git uyu... .. eğer konuşmak istersede sakın sesini yükseltme.. alttan al bence canım....

boş şeylerse olgun ol ozaman tatlım.bırak üzme kendini boş şeyler için boşanılmaz 2 günde.
bu evliliği nasıl yürütüceksiniz bi ufak tartışmada ayrılmak içinmi

buble, negüzel bi duygudur kimbilir Allah uzun ömürler versin yavruna:Saruboceq:

gülsünyerimseniben

lovee öfkeyle kalkan zararla oturur daha şurda evleneli ne kadar oldu ki alışcaksın evliliğe kavgada evliliğin tuzu biberi herşeyin üzerine çok fazla gitmeyin alttan almayı dene

dün akşam bizde kavga ettik bende boşuyodum hatta erkenden yattım didişmim diya ama uyuyamadım baktım bi ara dalmışım gittim baktım o da yatmaya geliyomuş sabahda yolcu etmicektim dayanamadım gittim kahvaltılık bişiler hazırladım poşetine koydum sonrada yattım geldi öptü sarıldı barıştık iştee :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…