Lovacim sakin ol lütfen. Sen evine git ve bekle, konuşmada eminim sinirleri yatışınca gelecektir yanına.
Sinirlenmiş söylemitir.
Bizde nişanlıyken tartışmıştık telefonda. oraya gelip senin ağzını burnunu patlatıcam demişti bana. Ama bana vurmaya kıyamaz asla, şimdiye kadarda elini kaldırmış değildir.
Her söylediğine bakmahele ki sinirliyken.
Ay deli yaaa...sel bana öyle seöylese gülme krizine girerdim heralde
bana nedense komik geliyo böle laflar :))
anam noluyo çok geçmişe gidemeden loveyi okudum ..
nazaramı geldiniz nedir..neden dediki öyle anlamadım..bişiler yapmasına engelmisin ki öyle diyo..
nolur üzme kendini..
Hemen ööyle pes etmek yok dur bakalımkızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum sağolun
tek cuteye atıf yaptım da yanlış anlamayın.
bu ilk değil biliyorum bir sata sonra özür dileyecek ne olur unut diyecek ama tekrar tekrar nereye kadar
ya benim artık gücüm yok tüm bunlara
Hemen ööyle pes etmek yok dur bakalım
Daha ne kadarlık evlisin ki gücüm yok diyorsun bebem.
Sabır dile Allahtan. Erkekler biraz da çocuk gibilerdir.
love boşuna üzme kendini
rabbim dermansız dert vermesin
sizin belli bi konu yok çok şükür gelip geçici bu
ama çok kırıldığını tabiki konuşursun ama bitirmekte neymiş
bizim aramıza girdin artık yok öyle salmayız seni cnm :))
topla hadi kendini eve gidince düzelir herşey..
canım anlıyorum seni, ama ne olursa olsun, iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz.sel biz evlilik sürecinde çok şey yaşadık tayin taşınma eş durumundan tayin olayları
dolandırıldık mobilya alırken
ameliyat geçirdim iki kere ki birisi kan kaybından hayati risk taşıyordu günlerce 15 gün hastanede yattım
halen kendime gelebilmiş değilim gücüm bunlardan tükendi bu süreçtede bir kaç kez böylesi durumlar yaşadık
love sizin düğün yeni oldu,nikahlıydınız yani evliydiniz diye biliyorum..yani çok yeni değilsiniz değilmi beraber evi paylaşmakta..
yani demek istediğim bişiler yapmasına engelmisinki heveslerimi öldürdün ün anlamını çözemedim ki..
bi yerleremi gitmek istiyor da sen istemiyorsun..ya da ne bilieyim başka bişi ...
hiç anlamadım cnm niye tartışıyonuz..bir sorun olduğundan mı acaba uykum var diyip erken saatte yatıyor beraber olmanız yerine..
sel biz evlilik sürecinde çok şey yaşadık tayin taşınma eş durumundan tayin olayları
dolandırıldık mobilya alırken
ameliyat geçirdim iki kere ki birisi kan kaybından hayati risk taşıyordu günlerce 15 gün hastanede yattım
halen kendime gelebilmiş değilim gücüm bunlardan tükendi bu süreçtede bir kaç kez böylesi durumlar yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?