Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herşey karşılıklıdır kızlar.tribimizi atarken bile peşimizde koşmasını sağlamak gerek.benimki hemen gelir.eğer çok sinirli gelmiyosa o odaya gider bişiler yaparım bişi arıyomuş gibi.olmadı ağlarım ama yine getiririm ayağımakaydirigubbakcemile3

Lovacim sakin ol lütfen. Sen evine git ve bekle, konuşmada eminim sinirleri yatışınca gelecektir yanına.
Sinirlenmiş söylemitir.
Bizde nişanlıyken tartışmıştık telefonda. oraya gelip senin ağzını burnunu patlatıcam demişti bana. Ama bana vurmaya kıyamaz asla, şimdiye kadarda elini kaldırmış değildir.
Her söylediğine bakmahele ki sinirliyken.

sel bana öyle seöylese gülme krizine girerdim heralde
bana nedense komik geliyo böle laflar :))

anam noluyo çok geçmişe gidemeden loveyi okudum ..
nazaramı geldiniz nedir..neden dediki öyle anlamadım..bişiler yapmasına engelmisin ki öyle diyo..
nolur üzme kendini..

sel bana öyle seöylese gülme krizine girerdim heralde
bana nedense komik geliyo böle laflar :))
Ay deli yaaa...
Ben çok üzülmüştüm, sonra bir hafta boyunca gönlümü yapmaya çalıştı.
Ben sana vurabilir miyim bilmem ne diye

gülsün kız diyorum ya aynen o deidğini defalarca yaşadık ben sakin sakin durdum o aradı yada geri adım attı geldi özür diledi ama ne fayda gene aynı şeyler gene aynı şeyler

Hemen ööyle pes etmek yok dur bakalım
Daha ne kadarlık evlisin ki gücüm yok diyorsun bebem.
Sabır dile Allahtan. Erkekler biraz da çocuk gibilerdir.

Hemen ööyle pes etmek yok dur bakalım
Daha ne kadarlık evlisin ki gücüm yok diyorsun bebem.
Sabır dile Allahtan. Erkekler biraz da çocuk gibilerdir.

sel biz evlilik sürecinde çok şey yaşadık tayin taşınma eş durumundan tayin olayları
dolandırıldık mobilya alırken
ameliyat geçirdim iki kere ki birisi kan kaybından hayati risk taşıyordu günlerce 15 gün hastanede yattım
halen kendime gelebilmiş değilim gücüm bunlardan tükendi bu süreçtede bir kaç kez böylesi durumlar yaşadık

love boşuna üzme kendini
rabbim dermansız dert vermesin
sizin belli bi konu yok çok şükür gelip geçici bu
ama çok kırıldığını tabiki konuşursun ama bitirmekte neymiş
bizim aramıza girdin artık yok öyle salmayız seni cnm :))
topla hadi kendini eve gidince düzelir herşey..

tatlım siz tanışalıda uzun süre olmadı sanırım.dur bakalım yolun başındasın daha hemen pes edilmez ne yaşadınız daha

love ..............................

Son düzenleyen: Moderatör:

balcım boşşş konuşmak çok boşşş bana diyor ki sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun tekrarlarım çünkü sıkıntım aynı
tekrardan nefret ediyormuş vs vs vs
ya offff bu onun yapısı sanırım neticede gelip geleceğimiz nokta bu diyorum ya sizlere ben çok şey beklemişim evlilikten çok beklediğim şey ise sadece huzurdu ama ne zormuş huzur bulmak ne zor
açıkça söyleyebiliyorum ki yalnızken daha huzurluydum

canım anlıyorum seni, ama ne olursa olsun, iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz.
Evet seni anlaması lazım.
Ama bi ka sayfa önceki mesajındaki gibi evlilikten çok beklentilerimiz oluyor. Bu yüzden hayal kırıklıkları yaşıyoruz.
İnan bu senin için bir alışma evresi

..............................

Son düzenleme:

aslında bu bahsettiğin durumlar sizi birbirinize daha da bağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…