anamı özledım benmafoldumbenmor menekşem dıe sevıyo benı
acep köye gtsem mı yaa
off off
nan böcük helal sana hamarat avrad :))
önümüz ramazan kocanızı bırakıp nereye nan hemide yeni evliyik
biyere gitmem ben,404 gibimde yapışırım...
casper bılmıyomkı o kadar zordayken bıde memlekete gıtmek mantıklı mı
bal ben eskıdım anacım hem herıfede dedım akşam
azcık özle benı:jeyyar:dıye düz duvara tırmanır ıkıncı gün benı çağırır zaten
ramazandan önce döncem nan 10 işbaşı olsa 9 unda burda olurmda kesın deıl
kız bakkkk beraber evlendik... beraber bitiyorz yumuşatıcıları.... benimde dün bitti ve bingoyu aldım.. onu kullanmaya başladım.. mis gibide koktu nevresimlerim haa:)))hoşbulduk datlularımm :))
hadi öğlen sporunaaa hihoyyyt
ben haftasonu ilk defa bingo aldım bakem nasıl ama viking neden öle olmuş anlamadım(bilmiyorumkismile
bu arada 6 kiloluk viking bitti eşim dedi nekadannn çabuk bitti ne çabuğu ya 3,5 aydır kullanıyom işte ala ala
evt canım.. onla gidip geliyorum.. eşim olmadığı zamanlar... eşim geceye dönünce gelicem sana söz...tamam beklerim kesin sen evine giderken muhtarlık durağından 134 YK ya biniyosundur ve ben oraya çok yakınım
ooo bak ne güzel olmuş işte.... asıl sen stratejik davranmalısın canım.... bundan sonra böylee:))klava:kimse kimseyle görüşmesin vururum.......kıskanıyom yaaaaa
gülsün yaptım cnm :) ehehh çok sevinmiş delüüüüüü
naz hoşgeldin cnm
evt.. annemle çok yakın organik..... gittiğimde uğrayacağımama amaaa amaaa biz yakınız gülsünümlee o geliyo benim oraya zati o da oralıki :gitme:
sizde gelinnn baaa
yaa canım benim eşin c.tesileri çalışıyor.. atla bir gün otobüse gel işte... sabah kalhvaltıya gel.. akşam üzeri gidersin.. böcükle organikte gelirlerr....:)))hele gülsünle hiç görüşmeyin :))kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?