evt ziraatin yerine açılmış.. gördüm... hakmar gerçekten uygun.. bizde alışverşimizi hakmardan yapıyoruz artık.. her marka var orda canım... temizlik ürünlerinide ordan alıyoruz... bingo yumuşatıcı aldım bu sefer... kokosu çok güzel:)))
bizde bulunduğumuz yerden kasap konusunu halledemedik.. marketlerden alıyoruz şimdilik ama bir çözüm bulmalıyızz...
canım elektrik normal aslında kimseye 30 un altında gelmiyor... ama suda az gelmiş size:))
hmm:))
görele önceden trabzona bağlıymış... kimse giresunu kabullenmiyor aslındaa:))) hemşeri sayılırızz selcim:))
bilmiyomki cute hoş koktu bana yeni aldım zaten.ama sanırım benim kokum lavanta...
Hem eşim hem işim var..
hemde eşimle beraber aynı iş yerindeyim..
zorluk mu dersiniz oohhh bir sürü..
ama eşimle ve işimle aynı zamanda beraber olmaktan mutluıyum:)
balcmm hoşgeldnn
haklısın valla hamiş haberini de çifter çifter veririz biz :))))
bal hoşgeldin cnm...mirmirmirmir
bal.. hoşgeldin canım....
balımm hoşgeldin güzelimm..
böcüğüm bende bingonun yumuşatıcısını kullanıyorum,memnunum..kırmızı olanı banada tavsiye ettiler çok güzel kokuyormuş.ben beyaz olanı kullanıyorum..
he cnm bnm paylaştığım varya lavanta ve vanilya karıştırıp aroma yapmışlar..bende lavanta severim ev kokumda lavanta
böcük kullandım bingo yok ii diil.yumuşatmıyo hiç havluları..
Hem eşim hem işim var..
hemde eşimle beraber aynı iş yerindeyim..
zorluk mu dersiniz oohhh bir sürü..
ama eşimle ve işimle aynı zamanda beraber olmaktan mutluıyum:)
gülsünn oralara gelince banada gelsene canım yaa mafoldumben
oyyy kıyamamam.... gelirim canım yaaa... haberleşiriz.. uğrarım sana bir ara.. bende beklerim ama::))
tamam beklerim kesin sen evine giderken muhtarlık durağından 134 YK ya biniyosundur ve ben oraya çok yakınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?