Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bingo nasıl güzel mı pekı casperım

ya ben böle bakıom cok güzel kokuyolar alııyom koku neyım yok
yumoşu alma sebebımde annem hep onu kllanırdı azcıkta olsa babaevımın kokusu o
spreyını falanda kullanıom ona bayılıyom ama baba evımın kokusu
otomatık fıs fıs var ya onlardan denemedığım kalmadı hıc koku yok
glade mı neydı onu denedım cıx,
enson yumoş ve glade sprey aldım ıdare eder

gülsünn oralara gelince banada gelsene canım yaa mafoldumben

VİKİNG cok güzel kızlar ben parkelerı sılmede kullanıom evım baya hoş kokuo bıde onun küçük bı yumuşatıcısını alıp denıycem

benım kokumda lavantazemuszemus

balımm hoşgeldin güzelimm..
böcüğüm bende bingonun yumuşatıcısını kullanıyorum,memnunum..kırmızı olanı banada tavsiye ettiler çok güzel kokuyormuş.ben beyaz olanı kullanıyorum..

bilmiyomki cute hoş koktu bana yeni aldım zaten.ama sanırım benim kokum lavanta...

he cnm bnm paylaştığım varya lavanta ve vanilya karıştırıp aroma yapmışlar..bende lavanta severim ev kokumda lavanta

böcük kullandım bingo yok ii diil.yumuşatmıyo hiç havluları..

elektrik annemler bütün gün evdeyken 36 geliyo onlara ben öyle kıyasladım bakalım bida ne gelcek

su harbi az gelmiş ben 30-40 bekliyodum aklinialirimsmile

Hem eşim hem işim var..
hemde eşimle beraber aynı iş yerindeyim..
zorluk mu dersiniz oohhh bir sürü..
ama eşimle ve işimle aynı zamanda beraber olmaktan mutluıyum:)

balcmm hoşgeldnn
haklısın valla hamiş haberini de çifter çifter veririz biz :))))

bal hoşgeldin cnm...mirmirmirmir

bal.. hoşgeldin canım....

balımm hoşgeldin güzelimm..
böcüğüm bende bingonun yumuşatıcısını kullanıyorum,memnunum..kırmızı olanı banada tavsiye ettiler çok güzel kokuyormuş.ben beyaz olanı kullanıyorum..

hoşbulduk datlularımm :))
hadi öğlen sporunaaa hihoyyyt

he cnm bnm paylaştığım varya lavanta ve vanilya karıştırıp aroma yapmışlar..bende lavanta severim ev kokumda lavanta

böcük kullandım bingo yok ii diil.yumuşatmıyo hiç havluları..

ben haftasonu ilk defa bingo aldım bakem nasıl ama viking neden öle olmuş anlamadım (bilmiyorumkismile
bu arada 6 kiloluk viking bitti eşim dedi nekadannn çabuk bitti ne çabuğu ya 3,5 aydır kullanıyom işte ala ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…