ne almıştı CADIARZU
yaa hediye çok mu önemli ...ben hiç takılmam öyle şeylere ..almasa da olur .. önemli olan beni gerçekten sevmesi ,beni üzmemesi ..yemişim hediyeyi kaydirigubbakcemile3
hımmm ... güzelmiş hediyen ...kaydirigubbakcemile3 güle güle tak kaydirigubbakcemile3:roflol:
teşekkür ederm canmm
güle güle bakayım ben sırnaşık şey
sence ne :roflol: neye benziyor yani tahmin et bakalım :roflol:
ya bu rsımler nerden bende gormek ıstıyom
canım benim ...ne demek... tabiki yanında olcaz... onu yalnız bırakmak istemediğin içindir canım benim... keşke biraz çıtlatsaydın koçişine ve gitmek istediğini..
günaydn tatlmm
bi gün daha sabret canmm
yarın 7 sinden sonra geçersiniz evinizee
günaydınlaar ,kekmi yaptın gülsüünn,bende istiyom ..
bnmde bugece annem gelicek kalmaya bikaç gün...hihoyyyt
robot.. bencede çok fark yok... gıdın dışındaaopuyorumnanaktan:))
hedıye tabiki çok onemlı degıl . ama dusunulmeden kafa yorulmadan alınmıs alalede seylere ben delı olurum. genel olarak anneler gununde bıle mutfak hedıyesı alınmasına gıcık olmusumdur. ınsaların ozel gunlerınde sadece onlaa ozel olan seyler alınması gerektıgıne ınanırım. esıme dedım zaten kaldıralım hedıye ısınİ ama kabul etmıyo. aradan cıksın sunu alayım tarzı tavır benı sınırlendırıır.
kızlar,aslında benim suskunluğumdan sanırım anladı o da biraz ve dün gece yatmak için odaya geçtiğimizde,sarıldı bana ve....
öyle şeyler insanın hayatında 1 kez başına geliyor ben sana ömür boyu burada kalalım demiyorum ki,kalacağımız nedir ki en fazla 1 hafta ondan sonra geçeceğiz evimize... diye söyledi...
önceki sayfadaki resimleri sormuyor o benim resimleri soruyor :mymeka: elin işte gözün oynaşta kaydirigubbakcemile3önceki sayfada ama bende göremiyorum :S kız robot nasıl yükledin hepsi çarpı çarpı ...bizde yasaklı bi programmı nedir ...
koç sanırım
kızlar,aslında benim suskunluğumdan sanırım anladı o da biraz ve dün gece yatmak için odaya geçtiğimizde,sarıldı bana ve....
öyle şeyler insanın hayatında 1 kez başına geliyor ben sana ömür boyu burada kalalım demiyorum ki,kalacağımız nedir ki en fazla 1 hafta ondan sonra geçeceğiz evimize... diye söyledi...
ohh ne güzel işte canmm
kolay günler deil
eşinde farkına vardıysa senlik bişi kalmamş artık biraz sabır
eşinin senin moralinin düzgün olmasına ihtiyacı var tatlmm
cnm bnm yaa kıyamam sana,susmakla en güzelini yapmışsın , sürekli dile getirseydin eşinde bu kdr güzel şekilde konuşmayabilirdi..kızlar,aslında benim suskunluğumdan sanırım anladı o da biraz ve dün gece yatmak için odaya geçtiğimizde,sarıldı bana ve....
cutemmmmmm balım,sancın varmış dün ağır geçmiş fizik ondan sanırım...atlatacaksın inşallah bebeğim...
anneciğin de geliyormuş hadi gözün aydın.... opuyorumnanaktan
koç gibi değil mi ,gıcık uyuz koç kaydirigubbakcemile3 hayır eşim koç :roflol:
ben başak tabiiiki kaydirigubbakcemile3 çok mikemmmelimya ondan :roflol:
ne gıcıklığımı uyusluğumu gördün kız sennklava:,,
sırnaşık şey
al işte al birini vur ötekni :mymeka: ulenn benim burcumu soruyor benim senin değil :mymeka:
topictekilerin aklı şaştı iimi :roflol:
bence de haklı ..sabretmelisin ..zor ama sabret ...en azından eşinin hatır için..gün gelir ALLAH korusun tabi de böyle bir durumu sen de yaşarsan sen de aynı şekilde kalmak isteyebilirsin ailenin yanında ..olaylara hep bana da olsa nasıl olurdu,ben olsam ne isterdim diye bakmaya çalış ,empati kur yani
önceki sayfadaki resimleri sormuyor o benim resimleri soruyor :mymeka: elin işte gözün oynaşta kaydirigubbakcemile3
koç gibi değil mi ,gıcık uyuz koç kaydirigubbakcemile3 hayır eşim koç :roflol:
ben başak tabiiiki kaydirigubbakcemile3 çok mikemmmelimya ondan :roflol:
yaa robot ben albümüğ gördüm ama buraya eklediklerin hakikaten açılmıyor.. bacım ne var o resimlerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?