Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne almıştı CADIARZU

yaa hediye çok mu önemli ...ben hiç takılmam öyle şeylere ..almasa da olur .. önemli olan beni gerçekten sevmesi ,beni üzmemesi ..yemişim hediyeyi kaydirigubbakcemile3

hedıye tabiki çok onemlı degıl . ama dusunulmeden kafa yorulmadan alınmıs alalede seylere ben delı olurum. genel olarak anneler gununde bıle mutfak hedıyesı alınmasına gıcık olmusumdur. ınsaların ozel gunlerınde sadece onlaa ozel olan seyler alınması gerektıgıne ınanırım. esıme dedım zaten kaldıralım hedıye ısınİ ama kabul etmıyo. aradan cıksın sunu alayım tarzı tavır benı sınırlendırıır.

canım benim ...ne demek... tabiki yanında olcaz... onu yalnız bırakmak istemediğin içindir canım benim... keşke biraz çıtlatsaydın koçişine ve gitmek istediğini..

günaydn tatlmm
bi gün daha sabret canmm
yarın 7 sinden sonra geçersiniz evinizee

kızlar,aslında benim suskunluğumdan sanırım anladı o da biraz ve dün gece yatmak için odaya geçtiğimizde,sarıldı bana ve....
öyle şeyler insanın hayatında 1 kez başına geliyor ben sana ömür boyu burada kalalım demiyorum ki,kalacağımız nedir ki en fazla 1 hafta ondan sonra geçeceğiz evimize... diye söyledi...

günaydınlaar ,kekmi yaptın gülsüünn,bende istiyom ..
bnmde bugece annem gelicek kalmaya bikaç gün...hihoyyyt

cutemmmmmm balım,sancın varmış dün ağır geçmiş fizik ondan sanırım...atlatacaksın inşallah bebeğim...
anneciğin de geliyormuş hadi gözün aydın.... opuyorumnanaktan

robot.. bencede çok fark yok... gıdın dışındaaopuyorumnanaktan:))

evetyaaa gıdım çıkmıştı kaydirigubbakcemile3 hatta ablamla bu konuda iddialaştık ..ben önce farketmedim ... sonra dikkatlice baktım varmış kaydirigubbakcemile3 biraz da kafamı öne eğiyorumya iice mi çıkıyr ne kaydirigubbakcemile3

yaaa tabiki öyle ..benim eşim de her özel günde mutlaka çok farklı süprizler farklı şeyler düşünür ..dışarıdan bakınca çok odun gibi görünür ama hiç öyle değildir çok duygusaldır ..öyle sürekli elinde çiçekle eve gelmez ama az ve öz yapar tam yapar ...ya da mesela sevdiğim şeyleri alır getirir çiçek yerine ..kaydirigubbakcemile3
özel günlerde ise hayal gücü ço kyüksektir hep beni şaşırtır ..hiç bir zaman öyle klasik birşey yaptığını bilmem mutlaka şaşırtmıştır beni ...
ama ben yapmasa da takılmam niye yapmadı etmedi diye ...çünkü evliliklerde insan tabiki özel olsun bir şeyler istiyor ama önemli olan gerçekten seni sevmesi evine sana sahip çıkması ..
günümüzde sağlam evlilik sayısı çok azaldı ..etrafına bakarsan insanlar çok mutsuz ,eşler birbirini aldatıyor ,şiddet v.s..
şu sitedeki topicleri okusan yeter ,haline ve eşine binlerce şükredersin .. o yüzden hediye v.s. gelip geçici ,aslolan sevgi ...
takınca daha çok takıyor insan ,rahat olmaya çalış ...
eşin şimdi sana her gün istediğin gibi şeyler yapsa ama arkadan iş çevirse daha mı ii olur ..olmaz değil mi ...o yüzden gerçek sevgiyi bulduysan gerisini salla gitsin opuyorumnanaktan

bence de haklı ..sabretmelisin ..zor ama sabret ...en azından eşinin hatır için..gün gelir ALLAH korusun tabi de böyle bir durumu sen de yaşarsan sen de aynı şekilde kalmak isteyebilirsin ailenin yanında ..olaylara hep bana da olsa nasıl olurdu,ben olsam ne isterdim diye bakmaya çalış ,empati kur yani

önceki sayfada ama bende göremiyorum :S kız robot nasıl yükledin hepsi çarpı çarpı ...bizde yasaklı bi programmı nedir ...
önceki sayfadaki resimleri sormuyor o benim resimleri soruyor :mymeka: elin işte gözün oynaşta kaydirigubbakcemile3

koç gibi değil mi ,gıcık uyuz koç kaydirigubbakcemile3 hayır eşim koç :roflol:
ben başak tabiiiki kaydirigubbakcemile3 çok mikemmmelimya ondan
:roflol:

:roflol:[/QUOTE]

ne gıcıklığımı uyusluğumu gördün kız sennklava:,,

sırnaşık şey

cnm bnm yaa kıyamam sana,susmakla en güzelini yapmışsın , sürekli dile getirseydin eşinde bu kdr güzel şekilde konuşmayabilirdi..

saol canikom :1hug:

:roflol:

sırnaşık şey[/QUOTE]

al işte al birini vur ötekni :mymeka: ulenn benim burcumu soruyor benim senin değil :mymeka:
topictekilerin aklı şaştı iimi :roflol:

sırnaşık şey

al işte al birini vur ötekni :mymeka: ulenn benim burcumu soruyor benim senin değil :mymeka:
[/QUOTE]

gıcık uyus koç dedin yaa
bende koçum ondan dedm şekerimm

gıcık uyus koç dedin yaa
bende koçum ondan dedm şekerimm[/QUOTE]

koç musun akannehir hiç sanmıyorum koç gibi değilsin sen kaydirigubbakcemile3

daha yumuşak bir burçsun kaydirigubbakcemile3 yengeç filan olabilirsin :dance:

ne bilem önceki sayfadaki fotolar gözükmüyoki bende ne var onlarda allasen bi demedin hee onları ekledin herkes yorum yaptı senin foton var die tahmin yürütmeye çalışıom şurda alsanaalsanasmile

yaa robot ben albümü gördüm ama buraya eklediklerin hakikaten açılmıyor.. bacım ne var o resimlerde??

Son düzenleme:
alın işte size ben ..aynı beni anlatıyor ..
Başak burcu kadını sorumluluk sahibi, idealist, hırslı, nazik, detaycı ve hassastır. Titizdir ve en ufak ayrıntılara dikkat eden yapısıyla dikkat çeker. Evcimen yapısıyla evine çocuklarına çok düşkündür. Evine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.

Başak burcu kadını hoş mizacıyla dostları tarafından sevilir ve çok sayıda arkadaşı vardır. Mizah anlayışı oldukça gelişmiştir.

Başak burcu kadını çalışkan ve azimlidir. Sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirir. Başarmak için elinden gelen tüm çabayı gösterir. Pratik olması nedeniyle olaylara anında müdahale edebilmektedir.
Zeki başak burcu kadını sorunları en mantıklı şekilde çözüme ulaştırır. Adalet ve merhamet duygusu fazlasıyla gelişmiştir. ıkili ilişkilerde sadık ve anlayışlı bir partner olur. Mükemmeliyetçidir ve ilişkisine sahip çıkar. Kendisine hayatı hoş bir biçimde sunan şefkatli ve sevecen bir erkekle ömrünün sonuna kadar mutlu olabilir. Çocukları sever ve en iyi biçimde eğitir. Hayatı kontrol edebilmek ona güven verir.

Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'ıncelerim �dir.
Başak kadını kendisine düşman kesilen bir dünyanın karşısına gene de başını dik tutarak çıkabilir.

Aslında utangaç biri olduğu doğrudur. Başak kızları ateşli, atak konuşmalar yapmak için sabun kutularının üstüne tırmanmazlar. Sarhoşken araba kullanmaktan tutuklanmazlar.
Ama bir Başak kadını ne de olsa kadındır. O tüm gerekli silahlarla donanmıştır. Bunlar arasında, mutluluğa giden yol onu nereye çekerse, peşisıra oraya kadar gitme azmi de vardır.

Başak kadını, bir kez duyduğu aşkın gerçek ve ideal olduğunu kabul ettikten sonra, bu ilişkinin tertemiz olduğu konusundaki kendi inancı, dünyadaki bütün yasal kağıtların hepsinden daha üstündür. Bütün burçlar içinde, hem son derece pratik, hem de aynı zamanda harikulada pratik olan tek kadın, Başak kadınıdır.
Aynı zamanda titiz bir şekilde dakiktirler.Hata yaptığınız zaman, hatalı olduğunuzu kabul edin ve tartışmayın. Ona çiçekler götürün. Tartışmanın size hiçbir yararı olmaz, Başakla başa çıkamazsınız. O bir toprak burcudur, doğanın yaratılışta verdiği güzellikleri beğenir. Bu yüzden çiçekler gerilen sinirlerini yumuşatır. Özür dilemeye gelince, az ve öz olun. Başağı hiç kimse kolay aldatamaz. Fesatlığı yoktur ama kesinlikle de aptal değildir. Çoğu zaman nasıl olsa o haklı çıkacak, siz de düş kırıklığına uğrayacaksınız. Onu normal haline döndürürseniz, gene o enfes tatlı kız olacak, siz de kimin kazanıp kimin kaybettiğine aldırmayacaksınız bile. Fiziksel çekiciliğinizle onu etkilemeye çalışmayın, ya da sokaklarda onu kucaklamaya kalkışmayın.
aha ilk ve hatta onuncu buluşmanızda "iyi geceler" öpücüğü vermek için acele etmeyin. Daha iyi şeyler için bekleyin. Zarafet ve incelikle yavaş yavaş ilerleyin . Oyunu baştan sona ustalıkla oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…