yaa robot ben albümüğ gördüm ama buraya eklediklerin hakikaten açılmıyor.. bacım ne var o resimlerde??
ne bilem önceki sayfadaki fotolar gözükmüyoki bende ne var onlarda allasen bi demedin heeonları ekledin herkes yorum yaptı senin foton var die tahmin yürütmeye çalışıom şurda alsanaalsanasmile
koç gibi değil mi ,gıcık uyuz koç hayır eşim koç
ben başak tabiiiki çok mikemmmelimya ondan
yurdumdan manzaralar vardı ..görünmüyormu akannehir ozaman burdan bakın tıklayın
http://www.internethaber.com/yurdum-insanindan-ilginc-manzaralar-foto-galerisi-7770.htm
tamam tamam kafanı fazla yorma kaydirigubbakcemile3 ben sana yardım ediyyorum işte kaydirigubbakcemile3
tıkla sen de
http://www.internethaber.com/yurdum-insanindan-ilginc-manzaralar-foto-galerisi-7770.htm[/B]
şekerim bende başakım
başak biraz daha gelenekçidir
mantık burcudur doğru saçma sapan şeyleri adet diye sevmez ama genede diğer burçlara göre örneğin koça göre daha geçmişten gelen kurallara bağlıdır
zekidir, hazırveaptır, aklııdır benim burcum ya överim de överim
çabuk dellenir fevridir
ama neticede bana kalırsa zor bir burçtur geçinmek anlamında dediğin gibi en bariz özelliği mükemmelliyetçidir çünkü
benim yükselenim farklı galiba o yüzden bazı şeylerde farklıyım başaktan ama genel olarak başağa uyuyorum ...fakat gelenekçi biri hiç değilimdir ...hatta gıcık olurum böyle saçma sapan gelenekçi mevzulara ..bir olay kafama yatıyormu tamamdır yemişim geleneği bilmemneyi hiç umrumda bile olmaz...
bir de ben her zaman hep uç biri oldum fikirlerimle hiç normal bir fikrim yok galiba :roflol:
o yüzden bazı özelliklerim yay burcuna benziyor ...
ama g başak zeka burcudur o çok uyuyor işte :roflol:
işte uç fikir deyince aklıma koç gelior kuzenim koç o öyle uçtur koç yay aslan vs gelenekçi olmadığın aşikar o sebeple zaten asla başak demezdim sana
ben başağım eşim oğlak genelde çok uyumlu 10 üzeirnden 9.2 verir astrologlar o kadar o kadar uyumlu olduğumuzu sanmıyorum. ama benzer yanlarımız çok.
zuzu gelmiş aman hoşgeldin diyin alınır :)
yaa benim koçişde dün almış... ama dinleyemedim.. güya ofise getirecektim ama unututm... bak merka ettim şimdi:))Bu arada Serdar 'ın yeni albümünü dinliyorum hiç umduğum gibi çıkmadı yaf ,olmamış..boshayallersmile
neysem en azından single yapmamış 17 parça var ,deli oluyorum single yapıyolar 1 şarkıyı yok akustik yok discolmaz:
diyorumya yay da olabilirim zaten bağımsızlığıma aşırı düşkün oluşum tamamen yay ..
yay erkeği gibi yay kızıda evlilik bağından biraz ürker. O'nu yakalamak için olta olarak parlak, renkli gelin telleri kullanmanız gerekecektir.
özgürlüklerine aşırı düşkün insanlardır.
Yay burcu kadını eğlenceye ve gezmeye meraklıdır. Seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı sever.
Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker.
Çevresinde enerjik ve neşeli yapısıyla aranan bir dosttur.Dostlarına çok önem verir ve fedakardır.
ne demek istediğini anlamadım cute
zuuzuu hoşgeldinn
ayy sıkıldmm evime gitsemm uyusamm
evde hizmetçi olsa akşam yemeğini hazırlasa))))
saol canım idare eder
ben ota b.....ka alınan bir tip değilim cute sadece ben bir şey yazıyorsam ve cvp alamıyorsam sinirleniyorum buda benim huyum kendimi kötü hissediyorum cvp alamayınvca ve bu cvp alamama üst üste yaşanınca sitem etmek durumunda kaldım hepsi bu herşeye alınan biri değilim o kadar abartma istersen ok:)
daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?