Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amann ne sıkılıyorsun.. bak yarın haftanın son günü canım....

hoşgeldin canım... fena değiliz... sen nasılsın ??

gülsün senin şu pozitifliğine bayılıyorum

haklısın iyi etmişsin
belki oda korkudan böle etti boşver

ne ettin balım nen var seninzemuszemus
bilmiyom nurdan keyfim sıfır
hayat yordu beni ya

hoşbuldum kızlar valla tepincek halim yok kızlar sabah regl oldum bugün bitsin diye dua ediyorum

sen bilin tepinmeyene slm yokhihoyyyt

efsuncum bu gibi durumlarda zaten suçlu hemen bellidir bitanem,ya gelin ya damat..ahh ahh benim eşimde 5 senedir bir yaranamadı aileme..

bu akşam kocişle dışarda maç izlicez ohh ohhzemuszemus
hastayım ama bende gidecem tek bırakmammmmmopuyorumnanaktan

haklısın canım da adam da kızı göremeyince neye uğradığını şaşırmıştır napsınnn...

kızlar hani bu regl ağrısı evlenince geçerdi sanki dahada arttı

ball kız öle bi yatasım varki uykum yok ama yatmak istiyomm

canım evlenince geçer dediler evlendim o yüzden gene geçmedi:roflol::roflol:
çocuk doğurunca diolar şimdide.
her ay bıktım artık ağrıdan

kızlar hani bu regl ağrısı evlenince geçerdi sanki dahada arttı

ball kız öle bi yatasım varki uykum yok ama yatmak istiyomm

organikşekerimm benimde regl dönemlerim çok kötü geçiyordu,1 hafta önceden mide bulantılarım başlardı,ağrıdan iki büklüm olurdum,hügür hüngür ağlardım.göğüslerime dokunamazdım bile acıdan..amaaa bir doğurdum hepsi geçti kızzzzz..:):) şimdi nasıl olduğumu bile anlamıyorum valla çok şükür..

geçmiş olsun da
eeee kalabalığa girsen ne olur ki?

şeker burun kemiğimi kırdılar ameliyatta doktor 6 ay kendini koruman geek dedi biri filan çarparsa diye korkuyorum az evvel anlattınız ya pazarda elbiselere bakarken çarpıyorum millete diye bana da biri öle çarpar diye korkuyor daha kemik tam oturmadı çünkü

canım evlenince geçer dediler evlendim o yüzden gene geçmedi:roflol::roflol:
çocuk doğurunca diolar şimdide.
her ay bıktım artık ağrıdan

:roflol: doğurunca tecrübeyle sabitlenmiş baksana buble ye

maşallah canım banada bebek düşünüyomusun diye soruyolar bu ara fazla uzatma diyolar......diyolarda diyolar

:roflol: doğurunca tecrübeyle sabitlenmiş baksana buble ye

maşallah canım banada bebek düşünüyomusun diye soruyolar bu ara fazla uzatma diyolar......diyolarda diyolar

yok kuzum yaaa daha çok erken sana..en az 2 sene düşünme derim ben ama siz bilirsiniz tabi..güzel olduğu kadar maddi manevi insanı yoran birşey çünkü..ilk önce evine,eşine,evliliğe iyice bir alış bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…