- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
amann ne sıkılıyorsun.. bak yarın haftanın son günü canım....
hoşgeldin canım... fena değiliz... sen nasılsın ??
sabah sabah eşime çemkirdim kızlar :) kızım sabah erken uyanmış heralde,yavrucağızım sıcaktanmı ne gitmiş balkona kilimin üzerine yatmış.eşimde uyanınca benim yanımda görememiş tabi ben öyleee tatlı tatlı uyurken beni bir dürttü duru yok çabuk uyan diye nasıl fırladığımı hatırlamıyorum yataktan 1 saat gelemedim kendime..uyuyan insan öyle dürtüklenirmi bir daha yapma sakın diye bağırdım valla.ödüm koptu ama yaa...
bilmiyom nurdan keyfim sıfırne ettin balım nen var seninzemuszemus
hoşbuldum kızlar valla tepincek halim yok kızlar sabah regl oldum bugün bitsin diye dua ediyorum
haklısın iyi etmişsin
belki oda korkudan böle etti boşver
öyle dedi zaten,korkmuş göremeyince.çocuk evin içinde nereye gitsinki,sanki gecenin bir yarısı kocaya kaçacak dedimkaydirigubbakcemile3
burnun mu o ne demek ya?
haklısın iyi etmişsin
belki oda korkudan böle etti boşver
öyle dedi zaten,korkmuş göremeyince.çocuk evin içinde nereye gitsinki,sanki gecenin bir yarısı kocaya kaçacak dedimkaydirigubbakcemile3
öle deme ama ne bilsin adam düşünememiş belliki
hihoyyyt
eferim mümkünse dahada yukarıya :)
[
haklısın canım da adam da kızı göremeyince neye uğradığını şaşırmıştır napsınnn...sabah sabah eşime çemkirdim kızlar :) kızım sabah erken uyanmış heralde,yavrucağızım sıcaktanmı ne gitmiş balkona kilimin üzerine yatmış.eşimde uyanınca benim yanımda görememiş tabi ben öyleee tatlı tatlı uyurken beni bir dürttü duru yok çabuk uyan diye nasıl fırladığımı hatırlamıyorum yataktan 1 saat gelemedim kendime..uyuyan insan öyle dürtüklenirmi bir daha yapma sakın diye bağırdım valla.ödüm koptu ama yaa...
kızlar hani bu regl ağrısı evlenince geçerdi sanki dahada arttı
ball kız öle bi yatasım varki uykum yok ama yatmak istiyomm
kızlar hani bu regl ağrısı evlenince geçerdi sanki dahada arttı
ball kız öle bi yatasım varki uykum yok ama yatmak istiyomm
geçmiş olsun dakız ben burun ameliyatı geçirdim2 ay önce
geçmiş olsun da
eeee kalabalığa girsen ne olur ki?
canım evlenince geçer dediler evlendim o yüzden gene geçmedi:roflol::roflol:
çocuk doğurunca diolar şimdide.
her ay bıktım artık ağrıdan
organikşekerimm benimde regl dönemlerim çok kötü geçiyordu,1 hafta önceden mide bulantılarım başlardı,ağrıdan iki büklüm olurdum,hügür hüngür ağlardım.göğüslerime dokunamazdım bile acıdan..amaaa bir doğurdum hepsi geçti kızzzzz..:):) şimdi nasıl olduğumu bile anlamıyorum valla çok şükür..
Resti çektim artık ooofff çok moralim bozuuuuuk
:roflol: doğurunca tecrübeyle sabitlenmiş baksana buble ye
maşallah canım banada bebek düşünüyomusun diye soruyolar bu ara fazla uzatma diyolar......diyolarda diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?