Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kürklü cute sana bidaa yazmıcamm
akşam yazdım kaçtın
senden sonra birine daha yazdım oda gitti
kimdi o yaabilmiyorumkismile

sabah sabah eşime çemkirdim kızlar :) kızım sabah erken uyanmış heralde,yavrucağızım sıcaktanmı ne gitmiş balkona kilimin üzerine yatmış.eşimde uyanınca benim yanımda görememiş tabi ben öyleee tatlı tatlı uyurken beni bir dürttü duru yok çabuk uyan diye nasıl fırladığımı hatırlamıyorum yataktan 1 saat gelemedim kendime..uyuyan insan öyle dürtüklenirmi bir daha yapma sakın diye bağırdım valla.ödüm koptu ama yaa...

annemlerin 15 milyar kadar birikmişleri var ev almayı düşündüler kredi çekip araştırdık çok faiz koyuyo ödeyemezler hakanda araştırdı anlattı böle böle dedi bir aydır konu uzadııı uzadııııııııı benim bile huzurum kaçtı alırdı almazdı bide bana kredi çek dediler annem çekemiyo benim maaşım zaten öğrenim kredisine gidiyo annem verecek ev kredisi taksitlerini ama ben o kadar borç altına girmek istemiyorum nihayetinde özel sektörde çalışyorum eşimde dediki okadarcık parayla ev borcu altına girilmez bankaya koyalım parayı en azından azıcıkda olsa faiz koyar harcanmaz boşuna annem emekli olacak 3 yıla emekli oluncada kafan rahat olur bizde kendimizi toplarız yardımcı oluruz dedi şimdi benim eşim kötü oldu paranın değeri düşermişşş oooof çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…