Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım evlenince geçer dediler evlendim o yüzden gene geçmedi:roflol::roflol:
çocuk doğurunca diolar şimdide.
her ay bıktım artık ağrıdan

çözümü kaynak şekerli süt
başka tanımam
ne evlilik ne bebek :)

geçmiş olsun da
eeee kalabalığa girsen ne olur ki?

la nurdan ne paraşütlüymüş senin jeton kız :)

bubleye katılıyorum ağrıdan kıvranan hatta sürünen ben bi doğurdum şimdi hiçbişey hissetmiyorum

Love annemle konuştum birazda beni düşünün dedim
eşim olabilir ama bi yerde el dedim içimde ne varsa döktüm ağladım sinirimden oda yanlış anladığımı söyledi dedimki hep sizin probleminiz var dedim
benim hiç derdim sıkıntım yok demi dedim sinirlerim boşaldı wallaaa

bencede erken daha bi alışayım tadını çıkarayım evliliğin biraz hazırlık yapalım bebiş için dediğin gibi maddi olarak zorlar manevi olarak çabuk alışırım diye düşünüyorum 2,5 sene sonra kucağımda bebişim olsun isterim açıkcası tabi Allah izin verirse

olur öyle şeker takma bu kadar
seninkiler eşini yanlış anlar eşim onları yanlış anlar bana söyler düşünsene bana sizinkiler paraya çok kıymet veriyor sanırım dedi annemlerde sneinkinde azıcık yalan var sanırım dedi zaman efocuk zaman herkes birbirni zamanla daha iyi anlıyor kanaatimce
ama bazı şeylerde asla bitmiyor. biraz ara bulucu ol illa çözümcü değil kapatıcı ol.

Kocam o kadar iyiki bana ağzını açıp tek kötü söz etmedi ailem naparsa yapsın ama insanın zoruna gidiyor bakıyosun eşin okadar didiniyo yine yaranamıyo bid bunu yapan kendi ailen hoş benim eşim kendi ailesinede yaranamıyo
safım benim saçları ağardı fedakarlık yapmaktan

üzülme canım bu hep böyledir.
Bende geçenlerde bi tantana atlattım para yüzünden değildi, ama ailem yüzünden kocemle birbirimize irdik.

Bu arada selam kızlar

ahhh selllllll
dün akşam ağlaya ağlaya kocişimle birlikteeeee
senin bloga baktık ağladık baktık ağladık kociş diyor ki üvey annen için işte bu insan diyor insan.
ahhhh sellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…