Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zuuzuu hoşgeldinn

ayy sıkıldmm evime gitsemm uyusamm

evde hizmetçi olsa akşam yemeğini hazırlasa ))))

olur başka kaydirigubbakcemile3kendini aşk-memnnun firdevs hanımı sandın galiba :roflol::roflol:
daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:

geçmiş olsun dikkat et ..malesef masa başı çalışmktan kaynaklanıyor ..cutenin dediği gibi destekli yastık al ..söyleyene bak sanki ben aldım da :roflol::roflol:

alınsam gülücük işareti yapmazdım istersen yazdığımı tekrar oku cute öle her şeye alıınan bir tip değilim bunun açıklmasını getirdim:) tekrar oku ...sen hala benim anlatmak istediğimi anlamıyosun cute ben merasim istemiyorum bir konu konuşulurken bende giriyorum o kadar yazıyorum bir bakıyorum herkes konuşuyo ama birbirine cvp yazıyo bende şey gibi kala kalıyorum lütfen kendini benim yerime koy birde öle düşün istersen alıngansın demenden önce:)))))

bu hala olayınıda ilk burda duydum ,başlangıcı nasıl çıkmış acap merak ettim,nohut olayıda var bide :roflol:

bilmiyom ki canm bildim bileli bi hala derler )))
hehe evet yaff
nohut onu da burda duydmm

olur başka kaydirigubbakcemile3kendini aşk-memnnun firdevs hanımı sandın galiba :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama çok uykum var bnm yaa nolurr ))))

hadi kapatn alınganlık muhabbetrinii

yeni tarfiler yok mu kızlarr

hadi yazın da yeni yemekler öğrenelimm

hayrdr tatlmm
halan mı gelecek ))))
yok canım yaa.. halam 1 hafta önce gitti:))

canım benim.. sanırım 1 veya iki defa oldu... yazmışsın ama cvpsız kalmış sanırım... ama inanki o nada çok yoğundu burası.. mesela adacımda yazmış bana... ama ben 2 gün sonra bir konu araken tesadüfen gördüm.... bazen sayfa atlayınca geri dönüp bakmıyoruz...

ama geride kaldı bunlar... şimdi sende konuya gir lütfen....
ayyy konu neydi yaaaaeyvahedigeldismile

konu yok )))
hadi konu bulalımm

bir veya 2 öylemi:)))))))))))) tamam kızlar kapansın konu bence uzamasın hadi öptüm

ama çok uykum var bnm yaa nolurr ))))
uyu ozaman sıkıyorsa ama :roflol::roflol:

yok canım yaa.. halam 1 hafta önce gitti:))

ama geride kaldı bunlar... şimdi sende konuya gir lütfen....
ayyy konu neydi yaaaaeyvahedigeldismile

niye gitti düzgün hürmet edemedin mi yoksa halana :roflol::roflol: bi daha gelmez bak sonra :roflol:
konu bulalım konu bulalım .oluuuurr ..konu benim gevezeliğim olsun ..nasıl bir çare bulacağız bu işe :roflol::roflol:

önceki sayfada ama bende göremiyorum :S kız robot nasıl yükledin hepsi çarpı çarpı ...bizde yasaklı bi programmı nedir ...

ohaoldumsmile

ole canım yıgıdı oldur hakkını yeme. neler var bu sıtede okuyup okuyup adamıma sarılasım gelıyo eyvahedigeldismile

offfff
alın size konu
gelinlikçimi öldürmek isityorum
çanakkale kaz dağlarında balayı için otel arıyorum
yorumu olan?????

hadi bakalm robot hanmmm
pratik yemekler söyle bizee

SÖYLEMEME gerek kalmadı cute link verdi ...işte o özel sofralar kısmı aynı benim sofralarıma benziyor ..çok çeşitli mezeli v.s.

offfff
alın size konu
gelinlikçimi öldürmek isityorum
çanakkale kaz dağlarında balayı için otel arıyorum
yorumu olan?????

niye illa kaz dağları kaydirigubbakcemile3
gelinlikçini de öldürme bana gönder ben onu ölmekten beter ederim :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…