daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:
hayrdr tatlmm
halan mı gelecek))))
zuuzuu hoşgeldinn
ayy sıkıldmm evime gitsemm uyusamm
evde hizmetçi olsa akşam yemeğini hazırlasa))))
daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:
bak yine alındın ama :) şaka yapmıştım..şimdi sen geliyosun zaten seni tanıyoruz ben geldim diyon sadece ,hoşgeldin demezsk bi dünya laf ediyon beni umursayan yok fln..halbuki ben geldim le beraber konu ne ise fikrini yazsan kimse sen kimsin demez ...
bence alıngansın karşıdan öle gözüküo yapıcak bişi yok...
bu hala olayınıda ilk burda duydum ,başlangıcı nasıl çıkmış acap merak ettim,nohut olayıda var bide :roflol:
olur başka kaydirigubbakcemile3kendini aşk-memnnun firdevs hanımı sandın galiba :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama çok uykum var bnm yaa nolurr))))
alınsam gülücük işareti yapmazdım istersen yazdığımı tekrar oku cute öle her şeye alıınan bir tip değilim bunun açıklmasını getirdim:) tekrar oku ...sen hala benim anlatmak istediğimi anlamıyosun cute ben merasim istemiyorum bir konu konuşulurken bende giriyorum o kadar yazıyorum bir bakıyorum herkes konuşuyo ama birbirine cvp yazıyo bende şey gibi kala kalıyorum lütfen kendini benim yerime koy birde öle düşün istersen alıngansın demenden önce:)))))
yok canım yaa.. halam 1 hafta önce gitti:))hayrdr tatlmm
halan mı gelecek))))
alınsam gülücük işareti yapmazdım istersen yazdığımı tekrar oku cute öle her şeye alıınan bir tip değilim bunun açıklmasını getirdim:) tekrar oku ...sen hala benim anlatmak istediğimi anlamıyosun cute ben merasim istemiyorum bir konu konuşulurken bende giriyorum o kadar yazıyorum bir bakıyorum herkes konuşuyo ama birbirine cvp yazıyo bende şey gibi kala kalıyorum lütfen kendini benim yerime koy birde öle düşün istersen alıngansın demenden önce:)))))
yok canım yaa.. halam 1 hafta önce gitti:))
)))))
canım benim.. sanırım 1 veya iki defa oldu... yazmışsın ama cvpsız kalmış sanırım... ama inanki o nada çok yoğundu burası.. mesela adacımda yazmış bana... ama ben 2 gün sonra bir konu araken tesadüfen gördüm.... bazen sayfa atlayınca geri dönüp bakmıyoruz...
ama geride kaldı bunlar... şimdi sende konuya gir lütfen....
ayyy konu neydi yaaaaeyvahedigeldismile
canım benim.. sanırım 1 veya iki defa oldu... yazmışsın ama cvpsız kalmış sanırım... ama inanki o nada çok yoğundu burası.. mesela adacımda yazmış bana... ama ben 2 gün sonra bir konu araken tesadüfen gördüm.... bazen sayfa atlayınca geri dönüp bakmıyoruz...
konu yok)))
hadi konu bulalımm
uyu ozaman sıkıyorsa ama :roflol::roflol:ama çok uykum var bnm yaa nolurr))))
önceki sayfada ama bende göremiyorum :S kız robot nasıl yükledin hepsi çarpı çarpı ...bizde yasaklı bi programmı nedir ...
evetyaaa gıdım çıkmıştı kaydirigubbakcemile3 hatta ablamla bu konuda iddialaştık ..ben önce farketmedim ... sonra dikkatlice baktım varmış kaydirigubbakcemile3 biraz da kafamı öne eğiyorumya iice mi çıkıyr ne kaydirigubbakcemile3
yaaa tabiki öyle ..benim eşim de her özel günde mutlaka çok farklı süprizler farklı şeyler düşünür ..dışarıdan bakınca çok odun gibi görünür ama hiç öyle değildir çok duygusaldır ..öyle sürekli elinde çiçekle eve gelmez ama az ve öz yapar tam yapar ...ya da mesela sevdiğim şeyleri alır getirir çiçek yerine ..kaydirigubbakcemile3
özel günlerde ise hayal gücü ço kyüksektir hep beni şaşırtır ..hiç bir zaman öyle klasik birşey yaptığını bilmem mutlaka şaşırtmıştır beni ...
ama ben yapmasa da takılmam niye yapmadı etmedi diye ...çünkü evliliklerde insan tabiki özel olsun bir şeyler istiyor ama önemli olan gerçekten seni sevmesi evine sana sahip çıkması ..
günümüzde sağlam evlilik sayısı çok azaldı ..etrafına bakarsan insanlar çok mutsuz ,eşler birbirini aldatıyor ,şiddet v.s..
şu sitedeki topicleri okusan yeter ,haline ve eşine binlerce şükredersin .. o yüzden hediye v.s. gelip geçici ,aslolan sevgi ...
takınca daha çok takıyor insan ,rahat olmaya çalış ...
eşin şimdi sana her gün istediğin gibi şeyler yapsa ama arkadan iş çevirse daha mı ii olur ..olmaz değil mi ...o yüzden gerçek sevgiyi bulduysan gerisini salla gitsin opuyorumnanaktan
hadi bakalm robot hanmmm
pratik yemekler söyle bizee
offfff
alın size konu
gelinlikçimi öldürmek isityorum
çanakkale kaz dağlarında balayı için otel arıyorum
yorumu olan?????
allahım sinir oluyorum ya gene kapıştık biz yaaaaa
GENE GENE GENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?