Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdan buna kim inannırrrr kadir inanır :)) ıykkk nebiçim esprü oldu

nurdan kız kocan ne kadan şanslıı,hissetmiş olmalı ki şansını anasını bile dinlemeden senle evlenmiş hee...

bizim aynalar yine gelmiş bitenekadar a ..
ball kelebeklilerden alsamda biri kırık desem yollarlarmıki bi paket daha ..2 paketim olsa..
bende kafayı yedim :roflol: çıkarcı ,kokuşmuş dünyaa.:roflol:.

Cutecim sana sıcakmı yoksa arkadaşın gidişimi yaramadı :)))

aranızda oruç tutacak olan varmı kızlarrrr.
20.14 sanırım ilk gün

nasipse tutucam cnm

Cutecim sana sıcakmı yoksa arkadaşın gidişimi yaramadı :)))

nasipse tutucam cnm

ahahah kız aynayı görünce aklıma geldi..ben o kdr şanslı olamam cnm yaa...

ama ben yalan disem olurmu ki çıkarcılık yapim siteye ,haram mal aliim,dünyanın suyu çıkmış ,bende bunlara dahilim nasılsa..onu dimek istedim erkek bilem olabilirim..
kimsenin fotosunu unutmuyom ,aklımdasınız dedim geçen bak tühh ağzımdan kaçtı ,fotolarınız elimdeee:jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:

evt cute tek senden şüpheleniyodum
dikkattt sapık varr aklındaymış resimler çizermiş hemde wayyy beeeee

allah kısmet ederse bende tutmayı düşünüyorum oruc..kızlar ramazan menüsü hazırlayalımmı birlikte..herkes bir menü çıkarsın,kalabalığız nasıl olsam 29 günü tamamlarız..çorba-z.yağlı-ana yemek-makarna&pilav-salata-tatlı...çeşidi bol menü yapalım,pişirilecek hepsi diye birşey yok maksat fikrimiz olur,yemeğe misafir alacak olanlarada fikir olur hem..ramazan boyunca devam ederiz böyle...isterseniz tabi..öyle aklıma geldi birden..

2 misafirin biri love ,diğeri peşinden gelen sapığı

sapığıda nasıl tanıdıysa onu burada,biz tanıyamadık onca zmn..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…