he valla ben avukat olduğuna da inanmadım ya neyse....
avukatlar köşeyi dönüolar kendilerine güvenen kadınlar olurlar bu ne hep bunalım ya...hep şüphe hep endişe...
bal ne dicem sana çok hoşuma gidiyo hee tavrın..ben erkek olabilirim bu durumda :jeyyar:
hakket ondan sordum yakınlarımdamısın die göörüşürdük yaw, yaşam dolu kişileri severim ben..
ayyy kızlarr ne olmuş öyle yaaaa..ohaoldumsmile..
hakikaten şaşırıdm ve üzüldüm.... bizler neciyiz peki.. herşeyimizi paylaştık.... bence bundan sonra resim ekleyeceksek albüme ekleyelim... herkes göremesin.. misafirlerden daha çok şüphelenmeye başladım....
hakikaten şaşırıdm ve üzüldüm.... bizler neciyiz peki.. herşeyimizi paylaştık.... bence bundan sonra resim ekleyeceksek albüme ekleyelim... herkes göremesin.. misafirlerden daha çok şüphelenmeye başladım....
he cnm bende hep albüme eklerim zati..listemdeki arkadaşlarımdan şüphelenmem ama ..başka sitelere verirlerse fotolarımı die..
zati çoğu fotomun yanındada kocacım var..