he gülsün bi resim ekle dedim topic karıştı demez olaydım....:tomato:
yaa ben eğer aramızda erkek olsaydı anlardık diye düşünüyorum kızlar ama,neticede bizim konuştuğumuz konular gayet normal şeyler öyle değilmi..eğer sapıklık yapmak amacıyla dolaşsa aramızda muhabbeti çok farklı yerlere çekmeye çalışırı diye düşündüm biran ama..
yaa ben eğer aramızda erkek olsaydı anlardık diye düşünüyorum kızlar ama,neticede bizim konuştuğumuz konular gayet normal şeyler öyle değilmi..eğer sapıklık yapmak amacıyla dolaşsa aramızda muhabbeti çok farklı yerlere çekmeye çalışırı diye düşündüm biran ama..
he gülsün bi resim ekle dedim topic karıştı demez olaydım....:tomato:
amaan neyse ne bal yine yaptı yapacağını allah seni ne etsin...:))yaa ben eğer aramızda erkek olsaydı anlardık diye düşünüyorum kızlar ama,neticede bizim konuştuğumuz konular gayet normal şeyler öyle değilmi..eğer sapıklık yapmak amacıyla dolaşsa aramızda muhabbeti çok farklı yerlere çekmeye çalışırı diye düşündüm biran ama..
bilenler bilir.... ikinci bir müjde vakasıydı sanırım...
kaydirigubbakcemile3bal63 senin yüzünden gitti kız haha
bilenler bilir.... ikinci bir müjde vakasıydı sanırım...
bal hep senin yüzünden alsanaalsanasmile :roflol:
amaan neyse ne bal yine yaptı yapacağını allah seni ne etsin...:))
baaal benden foto istion mu kıs:)
bikinili süpersonik fotolarımı koyayım bari topik şenlensin selülit güzeli die:)))
tövbe tövbeeeee
allahım nerde bu millet nerde bu devlet..güler misin ağplarmısıın?*??
Arabada seks ölüm getirdi - Milliyet.com.tr
hahahha müjdeee...kız bu müjde olamasın..malum hayal gücü genişti...:roflol:[/QUOTE
ilk başta bende şüphelendim ama müjde zamanında da vardı bu sanırımm.....
milliyeti bi açtım görünce şok oldum anacım napiim:))))nurdan ilgi alanların beni şüphelendiriooo :))
yoksa sen nurdan değilde kocasımısın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?