canım bence çok üstüne gitme... msn kapattı ve gittiyse demekki bunalmıştır oda.. sinirlidir... hemen arama.. biraz sakinleşmesini bekle... bende kızınca eşim sakinleşmeme izin vermez ve hemen arar... ben daha da çok sinirlenirim.... tartışma daha çok büyür...
sende biraz sabırlı ol... önce karşı tarafa zaman ver.. sonrasında problemi çözmek için konuş..
canım bence çok üstüne gitme... msn kapattı ve gittiyse demekki bunalmıştır oda.. sinirlidir... hemen arama.. biraz sakinleşmesini bekle... bende kızınca eşim sakinleşmeme izin vermez ve hemen arar... ben daha da çok sinirlenirim.... tartışma daha çok büyür...
sende biraz sabırlı ol... önce karşı tarafa zaman ver.. sonrasında problemi çözmek için konuş..
saçma sapan herşey
gerçekten boğuluyorum ben yaaaa sinir oluyorum
dün saçma sapan bişiden tartışmıştık annemde ve de oda vakıf oldu hatta tartışmamıza hayatta en sinir olduğum şeydir 3. kişinin görmesi
her neyse bugün sabah çıktık gene hafif gerilim var ama elimi tutuyor filan çok soğuk değiliz. iş yerlerimize geldik msnden konuşuyoruz
tel açıyorum aptal gelinlikçiyle ilgili muhabbetleri aktarmak için vs soğuk soğuk konuşuyor bir sürü aşk sözü söyledim boşşş bende evet aynen vs msnden de öyle yazıyor en sonun da neden soğuksun dedim soğuk değilim artık ne yapacağımı şaşırdım yok diyorum birşey anlamıyorsun vs tersledi sonrada ben çıkıyorum dedi msni kapattı
telefon açtım meşgule attı. nedir şimdi bu neeeeee
bende mesaj attımsinir olmayayım kızmayayım adım sinirliye çıktı sakin olayım diyorum ama nedir şimdi bu ne? diye
ÖLEEEEEE
olur mu öyle hemen bitmişte bitiririz filan ..ne kadarlık evlisin sen bakayım ..öyle ona buna bitirilinirmi çok kızıyorum böyle konuşmalara na göre ..oyuncak mı bu iş zırta pırta bitirilecekcanım bir sıkıntısı varsa elbetteki sakinleşmesi için beklerim ama ne ki derdi bir anlasam
istemiyorsa istemiyordur bitmiştir bitiririz allah Allah
alsanaalsanasmile
hadi len ordan o bakan benim bi kere kaydirigubbakcemile daha kaç günlük gelinsiniz sanki ne gördünüz debencede gülsünü dinle cnm inan çok faydasını görücen...onu zaten evliliklerde problem çözme bakanı ilan ediyorum .:)):lepi:kaydirigubbakcemile3
sen onu bırak da nerelerdeydin hesap ver alsanaalsanasmile
hadi len ordan o bakan benim bi kere kaydirigubbakcemile daha kaç günlük gelinsiniz sanki ne gördünüz dekaydirigubbakcemile3
ya ozmn senide yardımcı atasak olmazmı???
neler görmedimki :))
buralardayım cnm,kafa toplamaya ihtiyacım vardı,kabuğumun içindeydim çok iyi geldiolumunekankayizsmile
canm az önce robotta paylaştı bunu...
sen bnm linke baktınmı senin ilgini fazlasıyla çekicek türden,sofra düzenleri,yemek tarifleri fln...
sağol cnaım. benim... sadece herşeye biraz daha mantıklı yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum..bencede gülsünü dinle cnm inan çok faydasını görücen...onu zaten evliliklerde problem çözme bakanı ilan ediyorum .:)):lepi:
yahu bak olayı nereye çekiyorsun... belki oda evde senle tartışmak istmeedi... buna canı sıkıldı.. yada sen nasıl stresliysen oda snein gibi stresli... neden karşı taraftanda bakmıyorsun biraz.. ne olursa olsun eğer konuşmak istemiyorsa zaman vericeksin.. sakinleştiğinde konuşacaksın canım...canım bir sıkıntısı varsa elbetteki sakinleşmesi için beklerim ama ne ki derdi bir anlasam
istemiyorsa istemiyordur bitmiştir bitiririz allah Allah
hadi ordan beee... bu işler süreyle olmuyor robot hanım.... bendeki hayat tecrübesi:yasakkelimehadi len ordan o bakan benim bi kere kaydirigubbakcemile daha kaç günlük gelinsiniz sanki ne gördünüz dekaydirigubbakcemile3
en son 3-4 kere aradım üst üste mesaj atmış berberdeyim diye
bende ben sana bişicik demiyorum hiçbirşey diyemiyorum ne de olsa desem de anlatamıyorum her kes hep haklı bir ben... susuyorum artık ben bu kadarmış gücüm die mesaj attım
cevap yok beyimiz berberdeyim yazmayı biliyor
msni nie suratıma kapatıyorsun bu ne saygısızlık nasıl bu noktaya geldik
sağol cnaım. benim... sadece herşeye biraz daha mantıklı yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum..
yahu bak olayı nereye çekiyorsun... belki oda evde senle tartışmak istmeedi... buna canı sıkıldı.. yada sen nasıl stresliysen oda snein gibi stresli... neden karşı taraftanda bakmıyorsun biraz.. ne olursa olsun eğer konuşmak istemiyorsa zaman vericeksin.. sakinleştiğinde konuşacaksın canım...
hadi ordan beee... bu işler süreyle olmuyor robot hanım.... bendeki hayat tecrübesi:yasakkelime
cnm haklıda olsan tarzın böyleyse haksız ve sıkan konumuna düşüyorsun bence
evlilik hazırlıkları insanı çok ama çok yıpratıyor bence sakin ol ve bekle mutlaka o seni arar ama müsade et biraz belki onunda yalnız kalmaya ihtiyacı vardır..
canm bnm boşa sevmiyorum seniiii, benziyos hee :) o hayat tecrübesi bende de var..du sana özelden bişi yazıcam bu konuyla ilgili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?