valla ben çişe gittim bide foto çekti ablam kuğu gibiydim:))):roflol::roflol: gelinlikdede çiş yapmak zor be yaaa bizim evde bide elektrikler kesikti evden çıkacam az kaldı gelin alması olcak karanlıkda çiş yapamaya çalıştım
doğru söze ne denir kızım:))
ay bunuda ilk kez duydum...:roflol: :roflol: :roflol:
çok terbiyesiz olduk kızlar..
enteresannnnn
süper bi fikir :)))
nerden buldun cute bu fikri :))))))))))))
ay kötü bi durum ama tayta ne gerek varki cnm
okadannnnn kat kat gelinlik bişi olmazdı
cute anamm noldu sana
organik ter akıyodu oradan resmennasıl dayandın hem ped hem tayt akannehir
araca binince hele ..camı açamıyon çocuklar takılıyodu para kopartmak için zarfı uzatıyon nasıl asılıyolar aracın camları kırılıcak..,klima hemen soğutmuyo o an her yerim terledi varya hiç unutmam
cuteyide değiştirdiniz
o mahsun utandaç kızı:dance:
sempatiksalakcinni bunumu diyon..firdevs hanım oldum :roflol:
:roflol::roflol::roflol: öldüm gülmektensorma kızz tarlatanı ara ara hafif kaldırdımda havalandırdım kaydirigubbakcemile3 zaten gelinlik ayakkabılarımda ayağımı mahvetti takı töreninden sonra beyaz ayakkabılarım varsı onları giydim ohh dedim
gelin arabasının camını çocuklardan değilde saçım bozulcak diye açmadım kaydirigubbakcemile3
damatta beni arabaya bindirken kafamı bastırarak bindiriyo sanki depiştirirmiş gibi ayak üstü bide ya kafama bastırma diyede çemkirdim
yaa bide nedicem benim gelin almam çok saçmaydı kuaförden çıktık fotoğrafçıya gittik saat 16.30 da eşim beni evee bıraktı bida dönmediler çok trafik vardı düğünde 19 da başlicaktı buna dedimki gidin biyerde buluşun annenler falan konvoy şeklinde gelin gitmedi yaa gıcık ayy çok içime uhde olmuştur ben akşama bu konuyu açayım ona yine kapının önünden çıktı salak beni almaya neyse Allah dan giderken bastılar bide salondan gece çıkınca kötükedihüso
Burhan Altıntop Videoları - Avrupa Yakası Uykusuz Burhanburhan altıntop u özledimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?