Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

enteresannnnn
süper bi fikir :)))
nerden buldun cute bu fikri :))))))))))))

ay kötü bi durum ama tayta ne gerek varki cnm
okadannnnn kat kat gelinlik bişi olmazdı

yok caniko bi tiyatroda vardı..demet akbağ diyodu..bende çok gülmüştüm oradan geldi sempatiksalakcinni

sorma kızz tarlatanı ara ara hafif kaldırdımda havalandırdım kaydirigubbakcemile3 zaten gelinlik ayakkabılarımda ayağımı mahvetti takı töreninden sonra beyaz ayakkabılarım varsı onları giydim ohh dedim

gelin arabasının camını çocuklardan değilde saçım bozulcak diye açmadım kaydirigubbakcemile3

damatta beni arabaya bindirken kafamı bastırarak bindiriyo sanki depiştirirmiş gibi ayak üstü bide ya kafama bastırma diyede çemkirdim

yaa bide nedicem benim gelin almam çok saçmaydı kuaförden çıktık fotoğrafçıya gittik saat 16.30 da eşim beni evee bıraktı bida dönmediler çok trafik vardı düğünde 19 da başlicaktı buna dedimki gidin biyerde buluşun annenler falan konvoy şeklinde gelin gitmedi yaa gıcık ayy çok içime uhde olmuştur ben akşama bu konuyu açayım ona yine kapının önünden çıktı salak beni almaya neyse Allah dan giderken bastılar bide salondan gece çıkınca kötükedihüso

ay bende hala kına tepsimi erkek tarafnın tutmasına deliririm hala eşime söylerim uyuz ederim
adamın ne suçu varsa

ayyy hiç istediğim gibi bi gelin almam olmadı ayy ağlayasım geldi aklıma gelince mafoldumben

zaten evliliğimin ilk haftasındada hiçbişi anlamadım cenaze vardı

balayınada gidemedim zaten gitseymişizde dönermişiz hemen

ayyy ağlıyorum oturduğum yerde mafoldumben

:roflol::roflol::roflol: öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…