Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cenazeyide köylerine götürürken herkes kocasıyla otururken ben görümcemle oturdum iyiki kız severimde kocam niye yanımda değil sonra surat astım anladı heralde geldi oturdu

organik bnmde olmadı cnm alma,
bnm için önemli değildi ama annem istedi çok ona üzüldüm..
8 de gittim kuaföre 12 ye geliyodu çıktım..12 :30 da nikah salonunda olucaktık anamı aldık evden çıktık..
vaktimiz kalmadı hiç..
ama kuaförden çıkışımı unutamam annem üzülcek olmıcak alma diye,neyseki bi tepki vermedi..

anaaaa heee benim kına tepsimide erkek tarafı tuttuu bizde adet kınayı onlar getirir ama onlar niye tutar akşam kocişi yememmi bennn alsanaalsanasmile

köylerinede gittik millet bana baka baka fısır fısır konuşuyo ayy bi sinirim bozuldu kız kardeşleri zayıf bende fotoğraflarda gördüğünüz üzere kiloluyum ya orta derece gelinde şişmanmış dedi kadının biri orda parçalicaktım ayy gözlerim doldu ağlayamıyorum koca zaten ortalarda yokk hava sıcak telefon çekmiyo insanlar sinir fısır fısır konuşanlar Kuran okundu bitti gelmişler soru soruyolar nasılsın nerelisin falan falan.......

benim gelin almama sadece eşim ve 2 araba arkadaşı geldi
balayına gitmedik
nikah oldu düğün olmadı
nikahya hayati tehlike ile karşı karşıyaydık
3.gün işe gitti uzun süre gelmedi evde
kimsem yoktu yakınlarımda yaklaşık 10 ay hep evde yapayalnızdım.
iş bulamadım falan filan
otur da halina kahkaha at lan deliiii:)=)))

haaa kocama tapıyorum o ayrı aşkım canım o benim onunn için yaşadım bu zorlukları ve hiç pişman değilim dünyalara layık bi evliğim var ooohhh miss miss:)çektiklerim imdiki zamanım için şükretmemi sağlıo:)

Ben kuaföre tek gittim sadece bi arkadaşım geldi yardıma kimseyle gitmek istemedim...
işim bitti eşim almaya geldi oradan stüdyoya gittik
stüdyodaki çocuğada uyuz olmuştum saçlarımı tutuyodu poz verdirirken başımı tutuyodıu şöle yap böle yap die.eşimle dudak dudağa poz verdim anam bi baktım adamın dudakları kıpkırmızı oldu onu çıkardık kaydirigubbakcemile3
ordan ananeme gittim ellerini öptüm.kendisi düğünüme gelemedi yaşlı çünkü...
oradan kayınvalidemin evine gittim küp kırdım şeker attılar kafamdan yemek yedik...
ordan beni eve bıraktılar 4 sokak var annemle kayınvalidem arasında...
davullu zurnalı oldu girmem çıkmam hep zaten
ama gelin almaya biraz geç kaldılar çok uzak yer ya ohaoldumsmile
o kornaların davulların sesini duyduğumda içim cız etti....
konvoy sayımı hatırlamıyorum sokağa sığmadı arabalar

benim kaynanam olsa o küpü tepemde kırardı valla:)))

hadiya kadıncağız genede üzülmüştür ama olsun sizin mutluluğunuzu görüyo ya o yeter

organik üzülme bacım napacan olanla ölene çare yok

sorma kızz bak şimdi buna taktım kocayı gırtlaklayasım geldi :mymeka:

organik!!!
senin yazdığın mesaja yazdığım cevabı oku!!!!!!! bi arkada olması lazım

Ya hayır kına tepsisini kız tarafı gezdirir belki ufak bi mesele ama yeğenleri aldılar eline oynaya oynaya kimseye vermediler

Ya hayır kına tepsisini kız tarafı gezdirir belki ufak bi mesele ama yeğenleri aldılar eline oynaya oynaya kimseye vermediler
amaan kızım kaşınmayın ne bu be tepsiyi kim taşımış
önemli olan tepsiyi taşıyan değil kına yakılan kişi
o değişmiosa istersen deve üzerinde getirsinler beaa:)))

hadiyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…