Ben kuaföre tek gittim sadece bi arkadaşım geldi yardıma kimseyle gitmek istemedim...
işim bitti eşim almaya geldi oradan stüdyoya gittik
stüdyodaki çocuğada uyuz olmuştum saçlarımı tutuyodu poz verdirirken başımı tutuyodıu şöle yap böle yap die.eşimle dudak dudağa poz verdim anam bi baktım adamın dudakları kıpkırmızı oldu onu çıkardık kaydirigubbakcemile3
ordan ananeme gittim ellerini öptüm.kendisi düğünüme gelemedi yaşlı çünkü...
oradan kayınvalidemin evine gittim küp kırdım şeker attılar kafamdan yemek yedik...
ordan beni eve bıraktılar 4 sokak var annemle kayınvalidem arasında...
davullu zurnalı oldu girmem çıkmam hep zaten
ama gelin almaya biraz geç kaldılar çok uzak yer ya ohaoldumsmile
o kornaların davulların sesini duyduğumda içim cız etti....
konvoy sayımı hatırlamıyorum sokağa sığmadı arabalar
valla yemeye kalksan 1 yıl erzak masrafın olmazz:))ondan önce sen kırardın kız boşversene bişicik yapamaz yemişim kaynanı kötükedihüso
yaaaa kızım benimkinin de beteri varmıdır bilmiyorum ama ufak şeyleri kafanıza takmayınhadiyaaa
yaaaa kızım benimkinin de beteri varmıdır bilmiyorum ama ufak şeyleri kafanıza takmayın
düğnler oldum olası bildim bileli böyledir gelinle damat için onlar sevişecek die davul zurna çalmanın akraba hısımı çağırmanın ne anlamı var bırakın gürültüsüz patırtısız sevişsin garibanlar:))))
şaka bi yana takmayın kafanıza boşverin huzurlu mutlu musun sorun yok.
anaaam bnm ki bilet almış sinemaya gidicez akşamaa zemuszemus
cnm kocam :asigim:
bozmadığın kabahat vallahe nurdan bencede..
ben hiç takmadım zati..
kuaförede arkadaşlarımla gittim gelmedi eltimle kayınvalidem...
aman gelmediler ii ettiler...
gıcık eltim nikahtan sonra dediki saçında çabuk bozuldu..
hani bnm topuzda saçlar çıkıyoya yanlardan şekli öle mal işte ..dedim ben öle çıkarttırdım modeli bu..kuaförde olsa neler derdi kim bilir canımı sıkardı...
gittiğim kuaförde bursada en lux olanlardan yani,sen ne anlarsın desem yeriydi de sustum..bozulsa bile geline denirmi hiç öle..bozucam bi gün sabrımı zorluyo :mymeka:
Ne güzel cnm hangi filmmiş.
bizde maç izlemeye çıkıcaz
anam sinemalar da mı kızzz güzelse bizde gidelim:)Inception (başlangıç)
herkes süper film diyo,şuan vizyonda..
anam sinemalar da mı kızzz güzelse bizde gidelim:)
ne güzel gülsün benimde davul zurnalıydı.ama o davul çaldıkça içim cızladı hep.kapıda falan oynanıldı.benim de hepsi rast gitti şükür ya ama bi tek kına tepsisine takığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?