Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sositosositosositososito

anaaam bnm ki bilet almış sinemaya gidicez akşamaa zemuszemus

cnm kocam :asigim:

ne bahtsızmışsınız siz kızlar ya
bende gelin alma kalabalıktı 20 yi geçik konvoy yaptık
evimizin etrafında 10 tur attık
milletin başı döndü :))

hee evden çıkarken çok komikti
anneme babama diyorum anne camları kapattınızmı
vanayı kapatın
kapıyı kilitleyin
alışkanlık olmuş
hala o eve gelcem sanıyorum (

yaaaa kızım benimkinin de beteri varmıdır bilmiyorum ama ufak şeyleri kafanıza takmayın
düğnler oldum olası bildim bileli böyledir gelinle damat için onlar sevişecek die davul zurna çalmanın akraba hısımı çağırmanın ne anlamı var bırakın gürültüsüz patırtısız sevişsin garibanlar:))))

şaka bi yana takmayın kafanıza boşverin huzurlu mutlu musun sorun yok.

benim kına tepsimi kim tuttu hatırlamıyorum sadece kafama 2 tane örtü örttüler bi kırmızı bide onların oraya ait sarı yazma zor nefes aldım bide ağlıyodum elimi açmıcaktım dua edilcek dediler zatii perişan olmuşum açtım ne salakmışım haa kaynanam da benim saf kızım dedi elime cumhuriyeti koydu

yüz görümlüğümde yoktu kız kardeşi mesela evin kapısından girmedi fortmanto istedi kaptı

ayy ben salağım nikahda bile ayağına basmayı unuttumm

yaa valla bu konularda içimde uhde kalan birşey olmadı... sanrıım şanslı gelinlerdenim...
sabah kuaföre gittik... gelin arabasını kullanan küçük dayımdı ve biz beraber büyümüştük... çok önemliydi benim için... kuaförden damatla beraber almaya geldiler.. ordan stüdyoya... ordan da beni eve bırkatılar.eşim ve dayım damat tarafına gitti.. ordan da düğün alayı alındı... hep berbaer bizim kapıya gelindi.. biizm kapıda davul zurna vardı... onlarda kemençeyle gelmişlerdi... evin içine girdiler.. evde de çalındı.. halaylar çekildi... baya kalabalıktılar.... bizde çok kalabalıktık... evin içi curcuna olmuştu valla:))
sonra asansöre binmeden 4 katı merdivenlerden indim... babam önde biz arkasında... kapıya bir çıktım.. herkes balkonda, camda... bütün komşular.. alkış tutmuşlar... kapıda da 1-2 halay çektik....sonrada arabaya binip gittikkk...:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

he nurdan bencede..
ben hiç takmadım zati..
kuaförede arkadaşlarımla gittim gelmedi eltimle kayınvalidem...
aman gelmediler ii ettiler...

gıcık eltim nikahtan sonra dediki saçında çabuk bozuldu..
hani bnm topuzda saçlar çıkıyoya yanlardan şekli öle mal işte ..dedim ben öle çıkarttırdım modeli bu..kuaförde olsa neler derdi kim bilir canımı sıkardı...
gittiğim kuaförde bursada en lux olanlardan yani,sen ne anlarsın desem yeriydi de sustum..bozulsa bile geline denirmi hiç öle..bozucam bi gün sabrımı zorluyo :mymeka:

bu arada nikah sabahı kuaföre giderken eşim yoktu... yalnız gittim ablamlarla:))))
eşim işim bitince geldi eve bıraktı beni 10 dk sonra arkadaşlarıyla gelip aldı:)))))
akşam seviştik:))):roflol:

ne güzel gülsün benimde davul zurnalıydı.ama o davul çaldıkça içim cızladı hep.kapıda falan oynanıldı.benim de hepsi rast gitti şükür ya ama bi tek kına tepsisine takığım

bozmadığın kabahat valla
onun model olduğunu anlamayan bozulduğunu da anlamaz boşver..
senin içine sindiyse boşver o beğenmese de olur...

şanslı gelinlerimiz için çok sevindim umarım hayatınızın kalan kısmı da hep istediğiniz gibi olur...

nurdannn öldürüyon beni burda:roflol:

gülsünn canım negüzell istediğin gibi olmuş herşey :teytey:

cute eltinde ne kıl haa geline o gün söylendek lafmıı klava:

ne güzel gülsün benimde davul zurnalıydı.ama o davul çaldıkça içim cızladı hep.kapıda falan oynanıldı.benim de hepsi rast gitti şükür ya ama bi tek kına tepsisine takığım

aman canım yaaa... boşversene... tek dert bu olsun:)) benim kına tepsimi kızkardeşim aldı... sonra herkeste dolaştı... ayrım yapılmadan... ama kınamı kızkardeşim yaktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…