Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlar 3 de çıkıyorum iş yerinden eve gidiyorum haberinzi olsun bir hafta yokum ayın 16 sında görüşürüz.
Bu arada kocem izne çıktığından beri her gece dizi çekimi oluy. Listelere en başta ekleyin beni :roflol:

Evit tatil bizi bekliyor
Çok büyük değişiklikler var benimkinde :asigim:

:roflol:
Çok hoşsun bal, Geceleride oruç tutmicaz herhal :roflol:
Nese kızlar ben çıkayrum görüşürüz, öpüyorum kocemen kocemen opuyorumnanaktan

sell hadi güle güle iyi tatiller canımm

bizde temmuz başı kimlikleri değitirdik, adres beyanı yaptık, ikametgahımızı aldık iki kafa gözüküyoz hanede bugün ssk ya gittim tescil yaptırdım soyad değişince hastaneye gidince problem yaşanmasın diye onuda hallettim artıkın herşey bitti

eşimin adresi bulunduğumuz yere ait şuanda ama benim deil keşke gitmişken yaptırsaydık ama işimiz çok aceleydi.benim yerime başkası yapamazmı onu kızlar?

anaa bu hafta bizde dizi mizi yok ben kırmızı kartlan saha dışı kaldım ramazanda geliyo zati ehh artık oruçla sahur arası o da olursa tabii:))

ball normalde alınmıyomuş ama ben kimliği değiştirdiğim gün gittim hastaneye ssk ya bildir dediler bende gittim neyse iyi oldu aklımdan çıktı

selam kızlarr,
işlerden ancak gelebildim..canım sıkkın bugün..hiçbirşey yapasım yok.

cisil hayırlısı cnm ama noluyo böle anlamadım...

buble hoşgeldin herkez sıkılıyo bugün topiğin hiiiççç havası yok zatii

adres beyanı kimlikleri değiştirmeye gittiğimizde nüfus müdürlüğüne adres beyan odasına gittik üzerimize kayıtlı fatura istediler elktrik,su,igdaş herhangi biri eşimin veya benim üzerime. evlilik cüzdanımızı verdik. ikimizde imza attık orada

biricik gitmen gerekiyo tatlım

ordan muhtarlığa gittim oda nakil belgelerini istedi onuda halledip teslim ettim ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…