Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çisil üzme tatlım kendiniiii
akşam bende eve gidip portmanto silecem yada mutfakdolabını silecem off off

kızlar aman dikkatli olalım :

Evinizin kapısına geliyorlar. Önemli deterjan firmalarından birinin adını verip yeni ürünleri için anket yapmaya, anketi kabul edersiniz de... Hediyenizin 3 kg lık deterjan olacağını söylüyorlar.
Tüketici olarak size uzun sorulardan sonra yeni ürünün iki örneği olduğu söyleniyor.
Yeni ürünün parfümünün iki değişik versiyonun dan hangisini beğendiğinizi soruyorlar, sizin de bu konuda fikriniz alınacak.
Test başlıyor, Kutular açılıyor, siz de kokluyorsunuz ve tabii fenalaşıp bayılıyorsunuz. Çünkü size koklatılan ikinci koku uyuşturucudur ve bir güzel bayılıyorsunuz. ..
Onlar da evinizi rahat rahat soyuyorlar!
Lütfen ev halkını ve de tanıdıklarınızı önemle uyarın. Siz de unutmayın.

sanırım bnm sıcaktan tansiyonum düştü,kedimi hiç iyi hissetmiyorrum..arabada klimayı çok açtık o da çarpmış olabilir..bindiğimizde yanıyodu ama araba napıyım offf..

valla ben kapıyı kimselere açmıorum geçen seçmen kağıtlarımız için geldiler kimlik istedim adamlardan dürbünden kimlik gördüm sonra açtım kapıyı:))))
yemem bu numaraları yaneee:))
ama yinede çok sağol cutecim
deterjan deyince aklım başımdan gidebilirdi:)

sanırım bnmde gidebilirdi 3 kilo yani
canevinden vuruyolar hatunları dimek..
nurdan domestos koklatırlar bak dikkat et sen atlarsın ona

cisilim çok üzüldüm canım yaaa
çok çekiosun orda da ama
belki böylesi senin için daha hayırlı olur içini ferah tut canım....
elimden geleni yapıcam iş bulmak için..

sanırım bnmde gidebilirdi 3 kilo yani
canevinden vuruyolar hatunları dimek..
nurdan domestos koklatırlar bak dikkat et sen atlarsın ona
bende yukarda onu yazmıştım domestos derlerse tehlike var demektir:)))
anaaam hemde nasıl koklarım bilion mu:)))
olsun beaa neyimi çalacaklar 37 ekran tv yi mi çalacaklar :)))))bizde öyle plazma eşya altın yok ki neyimi götürecekler:)
beni almasınlar da ne alırlarsa alsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…