Ben kimseciklere kapıyı açmam..
Biz ilk evlendiğimizde eşimle evde oturuyorduk akşamdı
baktık kapı zorlandı anahtar sokmaya çalışıyo biri kurcalıyo kapıyı...
delikten bi baktım ak sakallı bir adam kocaman gözlüklü.....
ödüm patladı
dedim okannnn koş kapıda evliya var biri varr kaydirigubbakcemile3
eşimde içerden tıklatıyo kimooo die kaydirigubbakcemile3
sonra açtı kapıyı.
meğer adam üst katta oturuyomuş cübbeli falan bişi adam takunyacı yani :)
ödüm patlamıştı yaa
bizim kapıda alarm var valla biri girdimi çalar
bi kere gece 2 de çaldımı bu kalbim yerinden çıkıcaktı..bnmki kilitlememiş sadece alarmı kurmuş..kurcaladı biri kaçtı, sandık..ama bi gün kapının yanındaydım öle açıldı sanki iyice kapanmamış sanırım dili,rüzgarlı bizim oralar açılmış...emin deiğiliz ya kurcaladılar ya iice kapanmamış :S
Ben kimseciklere kapıyı açmam..
Biz ilk evlendiğimizde eşimle evde oturuyorduk akşamdı
baktık kapı zorlandı anahtar sokmaya çalışıyo biri kurcalıyo kapıyı...
delikten bi baktım ak sakallı bir adam kocaman gözlüklü.....
ödüm patladı
dedim okannnn koş kapıda evliya var biri varr kaydirigubbakcemile3
eşimde içerden tıklatıyo kimooo die kaydirigubbakcemile3
sonra açtı kapıyı.
meğer adam üst katta oturuyomuş cübbeli falan bişi adam takunyacı yani :)
ödüm patlamıştı yaa
anaaa cute iyiki dedin hee hemen anama diyeyim benim anacığım saftır bu konularda
biz küçüktük kapıda çeyiz eşyaları satıyolardı bilirsiniz, adam göstermiş anneme dergiden bi getirdiler 5 para etmez annem ne üzülmüştü kadına senetde imzalattılar babamda kızmıştı anneme komşumuz vardı polis onunla yerlerine gittiler babam falan zar zor aldılar şerefsizle genede çaydanlık vardı almadılar onun parasını ödemeiştik galiba
nurdan banada eşin tanıdık geliyo,kaçlı eşin cnm..
okullardan olabilirmi ki :S ya da benzetiyorum..öle sınıftan falan değilde ne bilem göz alışkanlığı gibi..
anaaa cute iyiki dedin hee hemen anama diyeyim benim anacığım saftır bu konularda
biz küçüktük kapıda çeyiz eşyaları satıyolardı bilirsiniz, adam göstermiş anneme dergiden bi getirdiler 5 para etmez annem ne üzülmüştü kadına senetde imzalattılar babamda kızmıştı anneme komşumuz vardı polis onunla yerlerine gittiler babam falan zar zor aldılar şerefsizle genede çaydanlık vardı almadılar onun parasını ödemeiştik galiba
kremalı patates bence..çok lezizdi ben yaptım :lepi: adakız vermişti tarifini..
ama bidahakinde yarı krema yarı yoğurt yapıcam azıcık baygın geldi bana ...
nurdan banada eşin tanıdık geliyo,kaçlı eşin cnm..
okullardan olabilirmi ki :S ya da benzetiyorum..öle sınıftan falan değilde ne bilem göz alışkanlığı gibi..