nikah yıldönümünde bu kadar büyük bişi yapmana gerek yok bence cnm sonra evlilik yıldönümüne bulamazsın süpriz
kızım nuri alço mu oldun başımıza:roflol:Ben evlilik yıldönümümüzde kapsüllü bi ilaç alıp şişedekilerden.ilaçlarn içini boşaltıp içine ufak ufak notlar yazıcam.eşime onu hediye edicem :)
evtt..
hazırda dursunn yaptm nasılsaa o zaman bi çıktı alırımm ohh hazırca dursun köşede..
nikah yıldönümünde ne yapsam acepp
sen 2 biraz alsan tamam kızım ne uğraşıon kapsülle kupsülle:)))Ben evlilik yıldönümümüzde kapsüllü bi ilaç alıp şişedekilerden.ilaçlarn içini boşaltıp içine ufak ufak notlar yazıcam.eşime onu hediye edicem :)
hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
bunları öğretebilsek zaten sorunlar kendiliğinden ortadan kalkar..bir arkadaş şöyle birşey yazmış ki çok beğendim..alkışlıyorum kendisini..
Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.
Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.
sus biricik sus:))))Hayır yapacağım şey çok romantikk....
sor çabuk gebertirim:)bişi soracazm ama gülersiniz vazgeçtim
kızım arada tellendirioz işte:))))
evlenmeden önce evde ütü yapılacxak alırdım 2 biraz yapardım ütüyü
annem diodu ki
mazotu alınca 1 saatte bitirio:)))
bişi soracazm ama gülersiniz vazgeçtim
eşiniz sizin yanınızda gaz çıkarıyomu yada siz?
biz hiç öle şeyler yapmayız ben hiç sevmem eşim yapsa naparım bilmem daha hiç duymadım :d
napım bu konuda katıyım hehe:roflol:
gül tatlım gül gerçek hayattan alıntı bunlar anacımwalla nurdan hergün bi başka şaşırtıyosun beni
ve güldürüyosun sağol cnm:roflol::roflol::roflol:
sor tatlım bişi olmaz çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?