Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşiniz sizin yanınızda gaz çıkarıyomu yada siz?
biz hiç öle şeyler yapmayız ben hiç sevmem eşim yapsa naparım bilmem daha hiç duymadım :d
napım bu konuda katıyım hehe:roflol:
valla bilmem ben hep ondan önce uyurum uykumda kaçırıosam bilmem:)))))
ondan arafa hiç duymadım ve bende hiç hoşlanmam...iğrenç yaaaaa

ne bilim bana çok tuhaf geliyor.saygısızlık yapılmış olur gibi düşünüyorum.öyle bişi olsa tahammül edemem.ne tuhafım dimi:)

kızlarr
yarın misafirim geliyoo
öğlen yemeğineee

mercimek çorba..
fırında patatesli tavukk
nohutlu pilav..

ortaya da yeşil mercimek salatası,
kısır - patlıcan salatası da olabilirr
ve salata yapayım diyorum ama
nasıl olurr..

çayın yanına da kurabiye yaparımm kakaolu..
bide sigara böreği yaparımm
var mı fikri olann

ya böyle bizim aramızda o laf bile konuşulmaz ne kadar çirkin bir adı var osuruk püfffkaydirigubbakcemile3

ay yaaaa :)))
aynı kuzenim gibisin heee
bi kere kuzenime gittim başladı anlatmaya yarış yapıoz ahmet bi pırt yapıo gazel gibi die eşi içerden bi duydu ama ne kızdı hee
ben hoşlanmıom çıkaracğım varsa kaçıom bi taraflara..
heee bide ilk evlendiğimiz ay bende acayip gaz sıkıntısı vardı
en son bi gece dedim git salonda yat gazım var rahatsızım die olsun bebişim falan dedi ama ikna ettim yolladım
sonra bi korku bastı aşkııııım gel gel korkuom dedim sonra tırtlarım die korkudan uyuyamamıştım:)))

ortaya 3 çeşit salata yapma bence cnm.kısır gitmezki o menüye.yoğurtlu havuç falan yapsan?yada brokoli?yada patlıcan?
zaten yemekten sonra kimse börek te yiyemez kıs.çerez falan çıkar uğraşma

sigara böreğinin yanında sigara da varsa tamamdır..
gerisi mükemmel zati:)
şimdiden ellerine sağlık

ayy çisil bende o gaza pırt derim :)))
ve ananemde aynısını çok söler çok güldüm gene yaaa aklıma geldi...

ne bilim bana çok tuhaf geliyor.saygısızlık yapılmış olur gibi düşünüyorum.öyle bişi olsa tahammül edemem.ne tuhafım dimi:)

walla bende öle düşünüyordum cnm şimdiye kdr hiç denk gelmediği için henüz sorun yok
bazen koku alırsam soruyom ııyyyy diyom yoksa pırtmı yaptın...yok valla diyo hemen yemin ediyo :))

:roflol:

aynen bazen tuvalet kokar eşime sorarım pırtmı yaptın die hemen utanır yemin eder:jeyyar:

arkadaşlarım bana gülüyorlar.ne var bunda normal diyorlar ama benim tahammülüm yok :roflol::roflol:
eşime demiştim evlendiğimizde pırtlarsan ben çok iğrenirim boşarım seni dedim roflol::roflol:

ortaya 3 çeşit salata yapma bence cnm.kısır gitmezki o menüye.yoğurtlu havuç falan yapsan?yada brokoli?yada patlıcan?
zaten yemekten sonra kimse börek te yiyemez kıs.çerez falan çıkar uğraşma

canmcmm onlardan biri die yazdm :)))
patlıcan olabilir o zaman canmcmm :)))

sigara böreğinin yanında sigara da varsa tamamdır..
gerisi mükemmel zati:)
şimdiden ellerine sağlık

saol canmm
:)))))

amcamın kızıda sevmez öyle şeyleri tamammı.
bi gece eşi uyudu sanmış çokta gazı gelmiş yatakta pırtlatmış.
eşi gülmüş pırtlattın duydum demiş :)
oda uykulu numarası yapmış
eşi sabah demiş böle böle oda inanmamış yalan sölüyon demiş:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hey allammmmm yaaa
kızlar siz alemsiniz yani...o kadar işler yığılmış...çatlıyorum gülmekten işleri yapacağıma...
ben daha bir kere bile yapmadım...çok dikkat ederim böyle şeylere...ama sağolsun bizimkisi arada kaçırır...tabi bile bile de burnuma doğru da özellikle yapmaz ya...pırt diye kaçırır...başlarım ben de pisliksin pislik diye söylenmeye espriyle tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…