Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aklıma ne geldi
ben ufakken babamı kaldırmaya giderdim kalk baba sabah oldu filan oda uyumak isterdii :))
sırf ben kokudan kaçıyım onu rahatsız etmiyim diye pırt yapardı bide arkadan gülerdi :))
cnm babammmmmmmm

yaaa babalarımızınki normal geliyo bana bal ama böyle taze genç evliler olunca tuhaf geliyo

sabah yatakta gözümü bir açtım saat 05:30...baktım omuzlarım ve burnum nasıl acıyor yanmış ya ((
benim ki de yatakta ohhh yayılmış bir güzel uyuyor...çarşafı da toplamış ayaklarıyla...
çarşafı bir çektim altından....uyandı bu...dedim Aşkım kalk çarşafı düzelteyim yoksa alttaki havlu çarşaf terletir daha fazla....uykulu uykulu ne dediysem yaptı....
bana gelince niye mi öyle yaptım...eee ne yapayım ben o acıyla duramazken o da uyumasın öyle napayım...az önce tlf.da diyor beni uyandırdın biliyorum ama nedenini...nasıl güldük tlf.da ya :)))
o değil sonra ben hemen dalmışım bu sefer o uyuyamamış :)))

aklıma ne geldi
ben ufakken babamı kaldırmaya giderdim kalk baba sabah oldu filan oda uyumak isterdii :))
sırf ben kokudan kaçıyım onu rahatsız etmiyim diye pırt yapardı bide arkadan gülerdi :))
cnm babammmmmmmm
ahhh ahh keşke babam olsa da hep pırtlasa...(((

bende simdi size fikir dansacaktim.. yarin aksam caya misafirlerimiz var genc bir cift.. bende aperatif seyler sunamak istiyorum.. Boaca, sigara böregi burdan az önce Pulgur salata tarifi aldim.. Boacalari kiymali sigara böregi penirli bi de Pulgur salatasi bide kek
sonra kahve de yaparim onun yaninda yas pasta sunarim diye düsünüyorum yas pasta hazir ama.. Hazir yas pasta ayip olurmu kendim mi yapayim pastayi??

biricik bende senin gibi düşünüyodum evlenmeden önce
diyodumki ayy iğrenirim senden soğurum senden filan
belkide o yüzden denk gelmedi
demek oda benim gibi dikkat ediyor bu konuyo
ben kesinlikle wc ye giderim..
ama olduda yaptı diyelimki,kasıtsız tabii
kesinlikle iğrenmem eşim o benim her haliyle başımın tacıdır....

sıcaktan uyuyamıyoruz geceleri kızlar.eşimle sarılıp uyuyoruz ama yapış yapış oluyoruz diyorum dönücem arkamı kızma çok sıcak off allahım sen oruç tutarken yardım et bize

yok yok kek´ten vazgectim.. yas pasta olunca kek´e gerek yok diye düsünüyorum.. yada kek olsun yas pastadan mi vazgeceyim

sahurda neler hazırlıcaz kızlar?benimki kahvaltı türü seviyor.
bol bol salamlı sigara böreği kızartıerım bu sene gene

ben sahur hazirlamiyorum.. esim kahvalti tarzi yiyor sahura menüler hazirlasam onu da yer ama ben genelde sahura kalkmiyorum bas ucuma suyumu koyuyorum onu iciyorum.. yada sadece dislerimi fricalamak icin kalkiyorum..

fmk bu sıcakta ve bukdr uzun süre sadece suyla dayanabilirmisin cnm
hem sahurların ayrı bi hazzı oluyor
ayyy evde hep kavga ederdik ablamla
kalk sen hazırla diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…