Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
organiksheker, ikraaa+, *cute*+, eregli, NNURDAN, uğur böcüğü, bal63+, gulsunn+

neden misafir olarak geliyolar gelin sizde sohbet edin burda yazılanları okumasını biliyosunuz

Gülsün sana şey soracağım canım kaç zamandır unutuyorum geldi di mi düdüklün nasıl çıktı güzel mi inş çok güzeldir.

Sağ ol Organikcim. Bitti mi fındığınız? Allah'ım fındık toplayanlara yardım etsin annemlerinde var daha bitmedi yarın gene giderim belki oruçluyken bahçeye gitmesemde evde yardım ederim nasip olursa.

sağol canım bitirdiler dün akşam üzeri bitmiş annemlerde akşam 9 gibi geldi canları çıkmış ağaçlarda iri ve bakımsız aslında bakılsa dahada verimli olabilir ayrıca rahat toplanır

A kızlar size şey diyeyim bazen online iken pcnin başından kalksamda kendiğinden kapanıp misafire düşüyorum haberiniz ola anam bi bakıyorum offline

sağol canım bitirdiler dün akşam üzeri bitmiş annemlerde akşam 9 gibi geldi canları çıkmış ağaçlarda iri ve bakımsız aslında bakılsa dahada verimli olabilir ayrıca rahat toplanır

Anlıyorum canım tecrübeyle sabit Allam çok zor yaww. Güneş direkt temas yırtamıyorumda yardıma gelin:)

nurdan adamıda camıııye yolluyom cnm
anam azda deıl hee teravıh namazı bılıon yatsı ıle bırlıkte kılınıyo Allah yardım etsın
ama bence kılmaya calısın tek basına oruc yeterlı olmayabılır
ben kılmazken annem bana derdı eşeğede akşama kadar saman vermesek oda oruc tutar namaz kıl kıl derdı
cok gözum korkar benımde teravıhden ama Allahım kabul etsın hem orucumuzu hem namazımızı

ereglım ben camııye hıc gıtmedım zaten kımseyıe tanımam orayada bırlıkte gtmek lazımkı hıc alışık deılımdır camııde namaz kılmaya

böcük mutfaktan çıkabilirsem eşimle anlaştık
evimize yakın büyük bi cami var oraya gidiceğiz işllh...

ramazan gelıo bende hiç korku yok ya nedense
heycan var
sankı tüm günahlarım affedılıo
huzur buluyorm Allahım ınş.bu vesıle ılede dualarımızı kabul eder

sahura kalkmak ıftara hazrlık yapmak pide kokusu namaz vaktı
ve ramazan bayramı
hepsı bı huzur kaynağı

bal ınş gıdersın cnm
annem bana o eşşek benzetmesını yapınca cok utanmıştım
hatta hasta olduğmda bıle bısey yemez gene oruc gıbı keske namazda kılabılsem demıştım
o kalabalıktı bı huzur kaplıo ınsanınn ıcın

ayrıca cok uyanıksın hee sen farz kıl yeter:roflol:tövbe tövbe olur mu nan

Güle güle kullan bebek tekrardan sevindim.
Bu arada bugün beyimin doğum günü çok sıcak var napcam yaw anlamazda böyle şeylerden aslında o yönden iyi Pasta alam bari ya da ben mi yapsam kızlar bana güzel pandispanya öğretir misiniz?j
Ben şunu yapmıştım ama hamurumsu değişik bişey oldu
_4 fincan şeker, un
_4 mumurta:) bu kaa.
Üzüldüm Bal yaw.

yanlış anladın cnm
farz kılcam demedim
farz namazlarını kılsak ta teravi kalsa demek istedim
yani 5 vakitten bahsediyorum..
sen kılın kılın teraviyi dedin ya o sebepten
namaz borcumuz varken yani 5 vakit teraviyi kılmakta pek mantıklı değil
ama camideki huzuru ramazanı şerifi yaşamak için hiç değilse teraviyi kılmaya çalışıcam...

ereğli Allah kolaylık versin canımm

böcük kız bizde kılmıyoz namaz ama teravihe gitmek istiyom bakalım

çisil hoşgeldin canım

böcük ayrıcana sana katılıyom sahur iftar bayram... hepsinin anına bayılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…