Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ereğli eşine nice seneler

cute afiyet olsun soğuk soğuk iyi gitmiştir. Aslında iftardada çorba karpuz pide zeytin peynir yetrli bi menü benim için

çisilll uyandırayım ben seni:))

Hurma bir miktar besinden sonra yemelisiniz

Orucunuzu hurma ile açmak isterseniz: 4 adet hurma’nın 1 porsiyon meyveye eşit olduğunu bilerek uygun miktarlarda tüketebilirsiniz. Kan şekeri hassasiyeti olanlar başlangıçta hurma almak yerine, bir miktar besin tükettikten sonra tercih ederlerse daha sağlıklı olur.

Afiyet olsun Cutem,
Bal eherin nasıl uyandırdın kız ay ben görürmüyüm acaba beş yılları (görürüm inşallah amin).
Ayrıca yazılar iyi oldu güncellemiş oldum sağ ol bebek.

Esmer ekmek tercih etmelisiniz

Ramazana özel ‘Ramazan pidesi’nin orta boyunun sekizde birlik bir diliminin bir dilim ekmek yerine geçtiğini bilerek, uygun miktarlarda tüketebilirsiniz.

*Ufak bir hatırlatma; beyaz unla hazırlanmış sıcacık pide kan şekerinizi hızla yükseltir. Bu nedenle kepekli, çavdar, tam buğday gibi esmer ekmekler tokluk hissi sağladığı için tercih edilmelidir

bişi değil ereğli güle güle faydalan cnm :))

5 yıl evlenene kadar geçen zmn :) telefonla kaldırdım cnm hemde bütün ev halkını :)

Mutlaka yürüyüş yapmalısınız

Yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmak, barsak hareketlerini düzenlemek, kan şekeri dengesini sağlamak, iyi kolesterolü arttırmak için vazgeçilmez olan fiziksel aktiviteyi ramazan ayında ihmal etmemekte fayda var. İftardan 1 saat sonra, orta tempoda 20 – 30 dakika yürüyüş yapmalısınız.

Adacım annemlerde vardı pike takımı çok seviyordum alan varsa öneririm bende. Aa ayrıca annemlerdeki nevresimimde aynı markaydı tek yastık kılıfını beğenmemiştim onun dışında çok hoş ve yumuşaktı onuda hatırladım böylelikle ve özledim ıngaaaa.
Nevresim demişken kızlar çeyizimde nevresim kalmayacak 8 çift 1 tek kişilk takım açtım şimdiye kadar hatta sabırsızlanıyorum bir an önce kirlensin yeni pakettini açayım bakalım o nasıl diye:)

ada
cok beğendım yaa alasım geldı valla cokta uygnmuş
koçiş gelsınde bı dıyeyım bakalım ne dıycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…