Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar senelerdir, içimde olan bi duygu bigün hamile kalırsam kesin ikiz doğurcam:)) gerçi Allah bilir bakalım olcakmı olmicakmı o duyguyu yaşicakmıyım ama nedense mantığım kabul etmesede kalbimde hep benim ikizim olcağını söylüyo ailedede var annemin tarafında ikiz

eregli
çüş nan nıye hepsını acıon
mısafıırn gelır doğm yapan bısıler olur sakla bıkaç denesını:mymeka:
benım acıkta 2 pıkem 6 nevresımım var
acılmamış 15 dene var:jeyyar:

kizlar misafirim gelecek diyorum ya saat 4 5 arasi geleceklermis bu benim icin ne demek oluyor kostur kostur eve git.. alel acele hazirliklari yap evi toparla.. zamanim kalirsa mutlaka bi düs almam lazim.. bide banyoyu paspas yapacagim.. Beyaz yerler en ufak toz belli oluyor gicik oluyorum.. insallah esim erken gelir azicik bana yardim eder..

Sigara böreklerini misafirler geldikten sonra mi gizartsam sicak sicak servis yapsam yoksa önceden mi?

benımkının kasımda daha cok var alcam şeylerde bellı
bjklı ürünlerhemıde ıkımızede aynı olmalı

aaa bu arada yarın görümcem gelıyy artvınden

Hayırlı olsun şimdiden Nürdanım:)
Ötekileri açmayayım madem yaw Uğur bu akşam full kırmızılı esprili bişey vardı onu açacaktım neyse gene duruma göre.
Uğur lan bu arada alma sakın senin çeyizde doludur pike gerek yok almana. Biliyorum ben seni çeyiz delisi:)

sağol canım nevresim takımı da aldım 2 tene:)

ereglı bana uğur dıme nan böcük desene kendımı erkek gıbım hıssedıom
belkıde aranızdan bırının sapığımdır:jeyyar:
açma tabı bee bak önemlı bı mısaıfrın olur yada bı doğum yapan ortada kala kalma
pikem az gız alam alam tabı koca kanarsa
acep puan kullanılıyomu benm kartta puan cok var da

pasaklıı gelmışşş

Hh organik şeyde diyecektim ikiz çocuğa bende bayılırdım annem hariç evli teyzelerim hep ikiz doğurdu ve anne tarafı etkili oluyormuş sanırım ikizde ve hep çok istemiştim taa ki evlenesiye kadar yani şu aralara kadar ama anladım ki hayat şartları benim açımdan iki çocuğa iyi standartalrda büyütmem mümkün değil. Düşüncemden vazgeçtim:çok üzgünüm:. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin gerçi sadece düşüncem buydu ve bu artık. Allah'ım hepimize en dıoğru zamanda en hayırlı çocuklar nasip eylesin. AMiN. (Bal akıyor ağzımdan Bugün ammada fazla konuyorum ayrıca, dünkü hatunalrın yanında pek konuşamadım ondan olsa gerek:tomato: )

knoww nerdesın sen nan
başka topıclerde gezıyon demı:mymeka:

şeker nan bende hemen üye olam ozmn
ama önce eşiime soram boşuna olmayımm kartlar musaıt deıldır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…