bende 8-9 tane yaastık var nereye koyacağımı şaşırıyorum ya of
sağol canım...kızlarr.... hayırlı olsun hepinize.... güle güle kullanın...
canım benimki 1 yorgan 4 yastık, 1 dantelli pike takımı... 1 dantelden yatak odası takımı, 2 nevresim takımı, 1 yine dantel şömentabla, kenarları dantelli mutfak havluları, yüz havluları....12 kişilik yemek takımı... günlüğe kullanıyorum.. 6 kişilik çatal bıçak takımı, yaa daha varda aklıma gelenler bunlar.. ve ben kullandıkça çok mutlu olur.... benimkinin 2 oğlu var... ilkinde hiçbirşeyi tadamamış... o yüzden benimkine elinden geldiğince destek oldu sağolsun:))gülsün bana kayınavlidem yastık falan vermedi
bi bornoz takımı bi elektrik süpürgesi bide nişan bohçasına pike takımı koymuş saten onuda kullanamıyoz kayıyo diye kızlarına alıyo oğluna tırt :dilcikar:
allah rahmet eylesin ama o bahane aramış canım.... bir anne ayrım yapmaz aslaa....rahmetli bana hiçbirşey vermemişti....
erkeğe birşey yapılmaz diye....................
kız bacım nasıl saklıyon onlarıııııakannehirgülsüncüm bendede 8 yorgan kesin var gerisini bilmiyom sanki hepsini kullanacam yaaa off hepsi yük işte
he uyku setimde var 2 tane
benim anam abime kız gibi çeyiz yaptı mutfak takımı bile örmüştü:))
en azından seninki yapmamış benimki yapmıştı ama vermedi:)))rahmetli bana hiçbirşey vermemişti....
erkeğe birşey yapılmaz diye....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?