Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim azdı canım 2 sini biz kullanıyoz 2 tanesini yatak örtüsünün yastığına koydum kaldı 2 tane burdada 10 lira hediye vardı 2 tane daha aldım 2 yastık 12 liraya geldi işte tacın yastığıymış

cisil'cim çıkmıştım o ara yazmışsın,şimdi gördüm bu sefer de sen yoksun....iyiyim sıcaklar biraz bunaltıyor hepsi o...

gulsuncum sağol tatlım,sen de bir bak istersen bu markanın nevresimini ben aldım daha önceden kullanıyorum gayet iyi çıktı...

bende 8-9 tane yaastık var nereye koyacağımı şaşırıyorum ya of

valla canım bende 13 tane yastık var(( 4 tanesi kayınvalidemden... kalanlarısa annemden.... bende 6 tanesini vakumlu torbalara koydum... attım koltuğun altınaa... kalanlardan 2 si bize..2 si yatak örtüsünde... 3 taneside misafiree:))
seneye yorganlarıda o şekilde kaldırıcam... 4 tane yorgan var....3 tanesi yün.. offf offff....

beren saatin yeni dizisi başlıyomuş kızlar fatmagülün suçu ne diye gene perşembe akşamı yayınlancakmış burdada dizinin başında 4 kişinin tecavüzüne uğruyomuş bu kızında dizileri hep bölemi olcak acep

adacım... bende acayip heveslendim ama daha geçen hafta aldık biz..

amcamlar ev hediyesi getirmişti.. salonuma gondol, vazo falan... çokta beğendim ama bendekiler yetiyor.. fazla süs eşyası koymak istemedim... 130 TL vermişler birde onlara... götürünce öğrendim.. yerine 2 nevresim birde pike takımı aldım..... çift kişilik...:))

gülsün bana kayınavlidem yastık falan vermedi

bi bornoz takımı bi elektrik süpürgesi bide nişan bohçasına pike takımı koymuş saten onuda kullanamıyoz kayıyo diye kızlarına alıyo oğluna tırt :dilcikar:

gülsüncüm bendede 8 yorgan kesin var gerisini bilmiyom sanki hepsini kullanacam yaaa off hepsi yük işte
he uyku setimde var 2 tane

benimde taçdan aldığım çok beğendiğim nevresim takımım var çeyiz giderken onları hazırladılar yorgana falan geçirildi kış gelsede kullansam:)))

canım benimki 1 yorgan 4 yastık, 1 dantelli pike takımı... 1 dantelden yatak odası takımı, 2 nevresim takımı, 1 yine dantel şömentabla, kenarları dantelli mutfak havluları, yüz havluları....12 kişilik yemek takımı... günlüğe kullanıyorum.. 6 kişilik çatal bıçak takımı, yaa daha varda aklıma gelenler bunlar.. ve ben kullandıkça çok mutlu olur.... benimkinin 2 oğlu var... ilkinde hiçbirşeyi tadamamış... o yüzden benimkine elinden geldiğince destek oldu sağolsun:))

rahmetli bana hiçbirşey vermemişti....
erkeğe birşey yapılmaz diye....................
allah rahmet eylesin ama o bahane aramış canım.... bir anne ayrım yapmaz aslaa....
ama senin hiçbirşeye ihtiyacın yokki adam... o güzel yüreğin yeter....

gülsüncüm bendede 8 yorgan kesin var gerisini bilmiyom sanki hepsini kullanacam yaaa off hepsi yük işte
he uyku setimde var 2 tane
kız bacım nasıl saklıyon onlarıııııakannehir

benim anam abime kız gibi çeyiz yaptı mutfak takımı bile örmüştü:))

valla bizde de öyle canım...... hiç ayrım yapılmaz... annem bize ne aldıysa kardeşime de aynısını alırr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…