Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tamam canım şimdi gördüm sağol....
ben de böyle yapıyorum tek fark ben patlıcanları çok küçük değilde yuvarlak yapıyorum

hıııhhhhh niye hepiniz bana söyleniyonuz
ikraanın menüsünü görmediniz mi
onunki de aynı gibi
ya organik....onda revani bile var :dilcikar:
kıs aşkolsun ondan demedim seninkim vardı ilk yaa(
özür dilerim yanlış anlama:kedi:

onlar için de geçerli
iftarda bişi yenmioki bi çorba tamam:))

kıs aşkolsun ondan demedim seninkim vardı ilk yaa(
özür dilerim yanlış anlama:kedi:

onlar için de geçerli
iftarda bişi yenmioki bi çorba tamam:))

nurdancım haklısın bi çorba tamam aslında dediğin gibi şimdi ilk gün ya özenelim sonra 2 çeşit de düşer

ben niğdeliyim canım ama bende evlendikten sonra öğrendim bi kere yaptım eşim çok beğendi artık mercimek gibi favori çorbalarımdan

aaa anladım canım... bende böngöllüyüm ve çevremde bunu deneyen çok arkadaşım oldu.. hiçbiride bilmiyordu... o yüzden şaşırdım...

nurdan kız ben pazardan iki çeşit yemek yaptım pazar akşamı evde değildik dün akşamda yoktuk yemeklere el değmedi duruyo pilavda bu akşam yapcam kalır muhtemelen çorbada yarın akşam taze taze yaparım dedim yoksa yiceğimizi sanmıyom hafatsonuna kadar götürür bu yemekler

annemde yağ minik minik kesiyo yada elinde iyice ovuşturarak parça parça

soğanı kavuruyolar salça arzuya göre etsuyu kaynayan suya hamurları atıyolar en sonda maydozonla süsülüyoruz

benim işim yok ben biraz erken çıkayımda rahat rahat pazara gideyim adam geliyo 19.10 da bari işlerimi halledeyim 20 geçe çıkarım burdan zati çeyrek kala çıkıyodum normaldede

yenmio beaaa nerde yencek bi karpuz tamam yoksa kötü bi niyetim yoktu:))

bende yapıom her yaptığımı döküom yenmiop
adamın saatleri zati belli değil bozulmasa da 2 gün sonra döküom

gülsüncüm belki tutmaçı siz farklı yaıyosunuzdur yani orjinali sizin yaptığınız gibidir eminimki bizde erişteyle yapıyoruz o tutmaç denilen hamurun nasıl yapıldığını bilmiyorum çünkü sanırım bizimki yalancı tutmaç çorbası :))

tahmin ettim canım...tek farkı tutmaç değilde erişte kullanman.... ellerine sağlık canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…