Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ii en azından 4 kişiyle sınırlı kalmış dua et yinede:))

yarınki menüm :)))

mercimek çorbası
patlıcan oturtma
pirinç pilavı
cacık
mısırlı salata
çikolatalı puding

nasıl kızlar???

benbimde yarınki menüm
tutmaç çorbası
güveçte patlıcan kebabı
pirinç pilavı
salata
cacık
güllaç

NURDANN kadın bana bugün yastıkları tedarik edip kargoya verirsem yarın elinde olur dedi olurmuki acaba gerçekten hemen 80 lira karta yansımış zaten

bulmuşken ekleyeyim fikir olur hediye önerisi arayanlara

Hediye Önerileri

1-Kendi yaptığınız e-kartlar ve fanus içinde special çikolatalar
2-Ev yapımı Şeker Hamurlu Seni Seviyorum Kurabiyeleri
3-Kendinizin tasarladığı bir hediye sepeti (böylece daha güzel ve ucuz olur)
4-Küçük peluş hayvanlar-Küçük kalp baskılı yada baskısız yastıklar
5-Birlikte gidilebilecek tek günlük gastronomi seminerleri (çikolata-iatlyan mutfağı vs)
6-Sizin resimlerinizden oluşan çerçeveli bir kolaj
7-Kendi ördüğünüz bir atkı
8-İkinize özel baskılı t-shirtler
9-İkinize özel baskılı yastıklar
10-İkinizin fotoğrafı basılmış olan takvim,masa yada duvar saati,mause pad,puzzle,önlük

NURDANN kadın bana bugün yastıkları tedarik edip kargoya verirsem yarın elinde olur dedi olurmuki acaba gerçekten hemen 80 lira karta yansımış zaten
valla bende ilk defa sipariş verdim
yarın benim eksik olan mallar ellerine ulaşacak öbürsü gün de bana ulaşacakmış
ben güvendim umarım bi sorun olmaz...

ikraacım patlıcan kebabını sen nasıl yapıyorsun tatlım???

canım ben patlıcanları kuşbaşı doğrayıp teflon kapaklı tavada 1 kaşık yağ ile boyle mısır patlatır gibi çevire çevire kızartıyorum etleride sotelik doğruyorum suyu çekene kadar pişiriyorum tam suyunu çekmemişken kuru soğanı katıp biraz daha kavuruyorum sonra sivri biber ve domates katıp biraz pişiriyorum bide sarımsak biraz sulu kalıyo güvecin altına patlıcanları üstünede bu etli karşımdan koyuyorum üstüne domates biber fırına veriyorum üstündeki domates biber kızarana kadarda fırında pişiriyorum ama nasıl güzel bi lezzet oluyo hiç patlıcan yemeyen eşim bile iki güveç falan yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…