he valla doğuştan galiba:))))doğuştan tiryaki :))))
organikim biraz zaman geçsin o senin çok önem verdiğin tarihleri bir bakmışsın sende hatırlamıyorsun yada hatırlasanda öyle laf arasında bir geçer sadece.çünkü öyle şeyler yaşayacaksınızki birlikte o tarihlerin üzerine yeni tarihler eklenecek.özelliklede anne olduktan sonra bir bakacaksın sadece çocuğunla ilgili özel tarihler sende saklı..daha çok yenisiniz,butür şeylere takma kafanı bitanem.birlikte daha çok güzel günler geçireceksiniz,daha çok güzel anlar paylaşacaksınız..bunları düşün güzelim..yoksa o bahsettiğin öküzlük durumu var yaa emin ol hepimizinde eşlerinde var,belki oranlar biraz değişiktirkaydirigubbakcemile3
ooooşşşşgeldin caaaaaaaanım:)) nassın bugün?neden beni kimse farketmedi ben geldim nanalsanaalsanasmile
heee napçan iyi olmıcanda:))nurdanııım sende olmasan varyaa iyiyim tatlım sen de çok iyisin belliolumunekankayizsmile
kız gül işte ne güzel :)))efsun hoşgeldin...ooo farketmelerini beklersen çok beklersin
debelencenki farkedek :)))
nurdan yeter valla güldürme daha sigarayı yeme iç kızım iç :)))
dal yavrum dal bekliyoruz..geçmişi okuyamıycam dırek olaya dalam en ıyısı deıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?