Nuro o tavsiye sana kayıtsız kalıyo cnm :))))
heee valla dimi:))))Nuro o tavsiye sana kayıtsız kalıyo cnm :))))
organikimm erkeklerden hiçbir zaman fazla şey demiyorum hiçbirşey beklememeyi öğrenirsen evliliğinde inanılmaz mutlu olursun bitanem.ben 5 senelik evliliğimin sonucunda bunu hala öğrenebilmiş olamadığım için çoğu kez sinir krizleri geçiriyorum malesef .. ama yeri gelince onada sinir krizleri geçirtiyorum:):):) yalnız bak bu 5 sene içerisinde tecrübe ettiğim ve emin olduğum birşey varki eşinle asla ailesi ile ilgili bir tartışmaya girmeyeceksin..sonunda üzülende yıprananda emin ol sen olursun..
alemimm tabi kızz
bu arada test negatif çıktı ya dua ediom daha hastallanmayayım da tatile girmeyeyim die:)))
Organik benim eşim hala hatırlar o tarihleri.ama özel bi kutlamada beklemem.
sevgiliyken kadınlar gününde bile çiçek yollardı
vışş anasını benimki kadınlar gününü hep unutur aman oğum günümü unutmasında:)kadınlar günü kusur kalsın::roflol:Organik benim eşim hala hatırlar o tarihleri.ama özel bi kutlamada beklemem.
sevgiliyken kadınlar gününde bile çiçek yollardı
HAHAHAHA olabilirmiki adli tatil nezamandı bittimi acep :)):roflol:hayret love gelmedi bugün adliyede herhal:))))))):roflol::roflol:
hoşgeldinnn balımm..
heee valla dimi:))))
onların aralarında zeti dağlar var ben girsem ne olcek dimi:))))
üzülüom kız yinede bayramda seyranda anne oğul barışsın istiom ama nerdeee
hepsi keçi gibi inatçi
bende öğrenicem inşallah ama genede tuhaf geliyo yaw önceden çıkma tarihlerimizi hatırlayıp kutlayan adam gitti hatta evlenme teklif ettiği tarihi ilk telefonda konuştuğumuz tarihii bi anda şoka girdim heralde aman takmicam artık yaa ne halt yerse yesin bende fazla umursamamya çalışıcam
Allah seni :roflol::roflol:
geçen çocukllar uymasında meltem dioo zaman hemen bi maşallah yapıştıralım
aman ne bileyim annem 1985 te doğurmuş beni evimizin küçük odasının kapı arkasında elinde sigarayla:)))nurdann sen kaç yaşındaydın kızzz
aman ne bileyim annem 1985 te doğurmuş beni evimizin küçük odasının kapı arkasında elinde sigarayla:)))
ikra haşlama yumurta ve kurabiyemi??
anladık lannurdan kadınlar günününü çiçek alarak sevgiliyken kutluyodu tatlım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?