Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsun hoşgeldin tatlım....arada kaynayabiliyor,bir anda dal muhabbete...bak ikraaaya söyleye söyleye ne güzel muhabbet ettirdim :)))sen de öyle yap...

cute...Allah'ım korumuş yani,çok ciddi şeyler olabilirdi,tövbe yani...

ikraacım o tarifi duydum yumurta kokar diye cesaret edememiştim,denemek lazım o halde

böcük çok şükür geldin,gelişmeleri bekliyoruz...

nurdan ne diyeyim ki kız ben sana alemsin diye boşuna demiyoruz...

:roflol:lisede bize hep arama yaparlardı erkekler tabi arasınlar yaa bi sigara bulcaklar ondan mı korkçaz derlerdi bigün aramaya geldiler pat die
tabi bende 1 paket sigara var
müdür yardımcısı yanıma geldi
ver çantanı dedi bende çantadan sigarayı çıkarıp verdima damın gözleri kocaman oldu bu ne dedi:))
sizce ne dedim dışarı çıkardı beni kızım neden sigara içiosun dedi hiiç seviyorum dedim sonra anneni arıcaz dedi zahmet etmeyin bilio dedim sonra paketi aldı öğlen arasında verdi:))))))

sonra son sınıfta bi hoca çağırdı yanına sen tuvalete girince neden duman çıkıo dedi:))
bende sigara içiom arada dedim ver bi tana içeyim dedi yanımda yok eve gitçem öğlen isterseniz getiririm dedim olur dedi sonjra götürmürmüştüm:)))
böye dürüst bi öğrenciydim:)))
bide boş derslerde bacanın önünde içerdim bide beden derslerinde bahçede:))aaahh lise günelrim aaaa:)
erkekler bile içemeye cesaret edemiodu

ancak geldım cnm ne edım
10da kalktım çamasrları topladım ütü yaptım blasıkları mak.attım
çimdim bıde geldım
anlatcam hemen

adacım yumurta kokmuyor tatlım gönül rahatlıyığla deneyebilirsin

nurdancım süpersin gerçekten ya sadece sigara içmene kızıyorum inanılmaz karşı olduğum için inşallah sende bırakırsın diycem ama bukadar severken ayrılman imkansız gibi

bi günde şaçlarımı açıyorum diye beni okuldan attılar:))
eve gittim annem tabi küplere bindei
geldi beni okuldan atan ufak tefek ingilizcecinin yanına kadının yakasına bi yapıştı
herkesin korktuğu müdür yardımcısı bile müdahale edemedi
ben size numaramı verdim adresimi verdim siz kim oluosunuz da çocuğumu okuldan eve gönderiosunuz die bi girişti kadın mosmor oldu:))) eğer dedi notlarını kırdığını göreyim bi daha gelcem dedi:))
sonra annem okula her geldiğinde hocalar ceketlerini ilikler oldu:lepi:
annem hıncını aldıktan sonra beni aldı kuaföre götürdü saçlarımı kısacık kestirdi:lepi:
sen misin saçlarını salan die:)))

saolun kızlar valla allah korudu, neyseki havaya dikip bırakıyo ütüyü..
yarar yaparken zarar işte..benimki hep böle bildiğimden sordum,arkasından hep topluyom bu hallerini..
cüzdanını,cep telefonunu fiks unutur..
geçen kfc den menü aldık sen menü tabağında kredi k. nı koymuş unutmuş..tabi toplayıp çöpe atmışlar,iptal ettirdik hemen,alışveriş yapmasak farketmicek,neyseki şifre olayı var..

çaydanlık kaç kere kaldı ocakta ,1 çaydanlığım gitti yana yana çirkin oldu attım artık...

ayy ne güldüm,bunlar böleler işte..
yok cnm düşünüyom bişi bualmadım zaten hevesimde yok..
akşam o kdr uğraştım eve gittim o halimle taze fasulye yaptım,pilavımı ısıttım,birde puding yaptım..
bnmki 1 kaşık fasulyeden aldı midesi bulanıyomuş..kaldı hepsi öle..
bu akşam içinde dio makarna yap sadece ..
ama n dedim bende canıma minnet birde yoğurtlu yaparım serin serin..

sahurda tost yaptık cnm,sanırım bayaa da böle gider..bi ara gözleme yaparız,kahvaltılık anca çünkü onda bile midem bulanıyo,sahurda zor tuttum kendimi..

anaam ne güzel olmuş,okurken üzülmüştüm valla..
afiyet olsun kumpiri bende denicem..

herşeyim tuhaf
doğumum:)
okuduğum okul( teknik lise elektrik bölümü )
evlendiğim aile:))
anam çocuğum nasıl oalcak::jeyyar:
:roflol:
geçmişi okuyamıycam dırek olaya dalam en ıyısı deıl mı
noldu anlat bakalım ?

hee valla istiom çok ta meleti çok seviom beaa:)

biricik bu canım

bizde içerdik nurdan.hatta tuhaf geç bi hoca vardı öyle dalar giderdi.bizde arka camda arka sırada tüttürürdük:)
beden derslerinde de içerdik...
wclerde erkeklerle de içerdik 1 sigarayı 15 kişi içerdi sırnaşık şey

cutecim bende isyanlardaydım az daha gelmeseydi intihar edicektim artık:)))
kumpir çok güzel oldu sağol canım

ada hoşbuldukk
nan nurdan bende lisede benim belki 5 katım kiloda bi çocuğu evire çevire dövmüştüm
hiç unutmam sopayla hala üzülüyorum napim sınıf başkanıydım bide haftada bi gün mutlaka
bayan hoca beni lavobaya götürür yıka yüzünü derdi sürme var sanıyodu
halbuki kendinden sürmeli gözlerim
3 yıl boyunca yüz yıkattılar bana
hıııııııııhhhh zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:
en zevklisi da kaçak içmek ama dimi:)

:)))
bende lisedeyken birini dövmüştüm hemde erkekler tuvaletine kaçtığı halde orda pisuarların önümdekiler nasıl kaçışmışlar görmeliymişim:))))))

benim etek boylarıma takmışlardı yok kısaymış annemde ortaokuldayken gelmişti okula ben 1 yıl için forma alamam demiş
hoca da kızınız çok alımlı deyince
annemde estetikle çirkinleştireyim o zaman demiş:))))))))

dün ılk ıftarımız olacağından dedımkı herıfe yatakta anlatım ıcımdekıler en rahat ettığım yer çünküsempatiksalakcinniılk ıftarından ıcıne etmem küserse yada kırılırsa yemek neyım yemez belkı
yemekler çöpe gtmesın dedım
neyse bılıyorsnuz görümcem gelecektı 2 denede kızı var
neyse enıstesı eşime demış ben gelemem sen gıt ablanı alalsanaalsanasmilesankı arabamız var
eşimde demış ben çalışıyorum arabam yok nasıl alayım
ablasınada demış enıstem gelemıo dıe ablasıda trıp yapmış ya sankı haklılardaalsanaalsanasmileneyse
ben eşimin yanına gttım 5 gıbı eve geldık ablası süreklı aranıyo bındın mı ındın mı falan ınanıın kocası aramıo
eşim enıstesını aradı ablam bındı nerdesın dıe gelıom dedı ee tmm dedık
sonra ara ara enıstesı cvp vermıyo neyse
güç bela enıstesı geldı onuda eşime dıokı ben eve gelmeyım zaman kaybetmeyelım sen şuraya gelalsanaalsanasmile
ddım hayır ıstıyorsa gelsın senı alsın sende sankı para varda bıde yol parası bayılcanalsanaalsanasmile
neyse eşim cıktı gıttı tabı butun parasını kartlarını aldım harcamasın dıe
nasıl olduysa gıtmış ablasını almışlar
bende tabı bu arada totom tutuştu başladım yemek yapmaya
bı taraftan mantar bı taraftab bezelye yapıyom pılav ve corba bıde mantı yaptımmirmirmirmirmal gıbıkendımı yordm
sonuç noldu saat 10 a gelıyordu ıftar yaptıkmafoldumbenben ılk ıftar olduğndan eşimle açam dedım
eşim bı geldı sinir küpü
tabı bende bana dedı bıdaha sakın ablamı arama
ayy dedım sankı cok meraklıyım aramam
sende bıdaha onun için koştur ben sana sorarım ııyılık ettın noldu dedım
çemkırdım az
ılk ıftarı onlar yüzünden saat 10 da actık
namazı kıl bısıler et gece yarısı yattık kocamla oturamadım bıle
o kadar yemek kaldı o kadar ekmek alındı hazrlıklar hep boşa
onca yemeği kaç gün yerız bılmem
ayrıca ablası 1 aydır köydede babasına gtmemış
yazıklar olsun dedım eşşek kadar kadın ınsan nolursa olsun babasıdır
anasınınn ağzına bakıp babasına gtmemezlık eder mı
ayrıca halamda ablama küstü yazıklar olsn ona dedı babası napmış onlara dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…