oku oku devamı var:))hoşbulduk balım kız hoşgeldin nan böcüüükk
nurdan haklısın wallaa oruç oruç iyi olduu
yoksa bana yine soldan soldan gelmeye başladılardı
biricik....ikranın verdiği tarifi kullan bence...lezzetli olacağına eminim...
ayy ne güldüm,bunlar böleler işte..günaydın fıstıklar.....
güzel,bol esintili,bol kahkahalı,az acıkmalı ve susamalı bir gün diliyorum hepiciğinize....
kociş dün pudingi yaptı ama yanında ben de vardım...nasıl mı oldu,apar topar çıktım...
ofisten çünkü son dakika 18:30 da çıkacağımızı bildirdiler :)))
kocişte beni bekledi ineceğim durakta o 10 dk. önce inmişti...Gittik eve,hadi dedim puding yapmaya :)))
iftardan sonra yerken ellerime sağlık nasıl güzel yapmışım bak nasıl puding yapılırmış gör demesi vardı sanki mübarek baklava açmış :)))
cutecim ne yaptın,bugünün menüsünü belirledin mi???
bir de kızlar sizler sahurda ne yiyorsunuz yaaaa???
anaam ne güzel olmuş,okurken üzülmüştüm valla..akşam markete gittim bişiler aldım sonra mutfağa daldım tatlı ve kumpir yaptım
tam kumpiri kaplara koyucam kociş aradı
ben bileciğe gidiyorum bekleme beni sabaha karşı gelirim die..
nasıl moralim bozuldugitme:
aradan 20 dk geçmedi ki baktım kapı çalıo bi baktım kocişş süpriiiz dio ay adamın boynuna bi sarıldım dur dio kapıyı kapatayımŞeniz
:roflol:herşeyim tuhaf
doğumum:)
okuduğum okul( teknik lise elektrik bölümü )
evlendiğim aile:))
anam çocuğum nasıl oalcak::jeyyar:
noldu anlat bakalım ?geçmişi okuyamıycam dırek olaya dalam en ıyısı deıl mı
hee valla istiom çok ta meleti çok seviom beaa:)adacım yumurta kokmuyor tatlım gönül rahatlıyığla deneyebilirsin
nurdancım süpersin gerçekten ya sadece sigara içmene kızıyorum inanılmaz karşı olduğum için inşallah sende bırakırsın diycem ama bukadar severken ayrılman imkansız gibi
canım ben patlıcanları kuşbaşı doğrayıp teflon kapaklı tavada 1 kaşık yağ ile boyle mısır patlatır gibi çevire çevire kızartıyorum etleride sotelik doğruyorum suyu çekene kadar pişiriyorum tam suyunu çekmemişken kuru soğanı katıp biraz daha kavuruyorum sonra sivri biber ve domates katıp biraz pişiriyorum bide sarımsak biraz sulu kalıyo güvecin altına patlıcanları üstünede bu etli karşımdan koyuyorum üstüne domates biber fırına veriyorum üstündeki domates biber kızarana kadarda fırında pişiriyorum ama nasıl güzel bi lezzet oluyo hiç patlıcan yemeyen eşim bile iki güveç falan yer
:roflol::roflol::roflol:bizde içerdik nurdan.hatta tuhaf geç bi hoca vardı öyle dalar giderdi.bizde arka camda arka sırada tüttürürdük:)
beden derslerinde de içerdik...
wclerde erkeklerle de içerdik 1 sigarayı 15 kişi içerdi sırnaşık şey
:)))ada hoşbuldukk
nan nurdan bende lisede benim belki 5 katım kiloda bi çocuğu evire çevire dövmüştüm
hiç unutmam sopayla hala üzülüyorum napim sınıf başkanıydım bide haftada bi gün mutlaka
bayan hoca beni lavobaya götürür yıka yüzünü derdi sürme var sanıyodu
halbuki kendinden sürmeli gözlerim
3 yıl boyunca yüz yıkattılar bana
hıııııııııhhhh zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?