Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik antibiyotiğin saatini geçirisen işe yaramaz cnm..
çok önemli bişi içinmi alınması gerek ilacın..
sebebi önemli değilse hiç içme ,önemliyse bence tutulmaması gerek ilaç bitene kdr..

organik antibiyotiğin saatini geçirisen işe yaramaz cnm..
çok önemli bişi içinmi alınması gerek ilacın..
sebebi önemli değilse hiç içme ,önemliyse bence tutulmaması gerek ilaç bitene kdr..

canım boğazımda çenemin alt tarafına doğru yara oldu sonra o bezeye döndü dün dilimin 3-4 yeri ağzım yara oldu ne bişi yiyebildim ne içebildim gecede yatarken o beze rahatsız etti doktora gittim faranjit başlangıcı dedi beze için ağzımdaki yaralarda ondan dolayımış bi hafta antibiyotiği kullan dedi

gülsün güle güle kullan canımm
teşekkür ederm canım.

sunset mi o nasıl bişeykii
iç giyim markası... kom gibi canım..

hıı gülsüne dicektim güle güle kullan gülsüncüm.
sunsetin fabrikası bizim fabrikaya komşu
fabrika satış mağazasına gittim çok kazıktı fiyatları..
teşekkür ederim canım.. aslında sitesinde de çok yüksek fiyatları... ama outlet kısmı var.. birkaç çeşit uygun geldii. bende aldım canım..

çok geçmiş olsun canım yaaa... bende de düğünden önce farnajit derdi çıktı.... sesim çıkmıyordu.. düğünde nasıl evt diyecem diye epeyce düşünmüştüm:))

organik akıl vermek gibi olsun istemem ama sağlık önemli,
bence bezelerin geçmesi için verdiyse kullanmalısın..ve saatini geçirme bi işe yaramaz..
zaten ağzında yara varken biir besinde alamazsın bünyen düşmesin iyice..
ayrıca o yaralar ağzında asit yapar su içmediğinde asitler iice bezeyi büyütmesin..
dikkat et derim..
bence ilaçların biitene kdr tutma...

şimdi kızkardeşim balayındaydı ya....
dönmüşler....bugün de annemlere geleceklermiş....
annem aradı kızkardeşin ve eşi gelecekler siz de gelin hep birlikte olalım dedi....Ben de olur Bedi'ye de söyleyeyim bir dedim...ama öncesinde şey de dedim yani,hani bize de uğrarlar belki....
annem de kızım ne farkeder,sizi bizi mi var...aynı masada çocuklarımla bir arada olmak istiyorum dedi....
neyse eşimi aradım....bu ne işimiz var onlar el öpmeye geliyorlar,biz ne yapacağız...
hem bizim ev ile annenlerin evi 10 dk. arası var...bize de uğrayabilirler dedi....
dedim ne alakası var,ailem bizim de olmamızı istiyor....
ama bunu benim bay hücreye gel de anlat....yok efendim onlar nişanlıyken biz evlendik 1 kere bile gelmediler,sizin ev yakın diye ailen her istediğin de ben orada mı olacağım...
hem seni aramışlar,beni isteyen beni de arardı....ama aramadılar falan...bir sürü tantana...
dedim ya öyle mi,kalktık senin ailenin yazlığına gittik bu hafta sonu,ama ablan seni aradı....beni değil,o halde beni istemiyorlardı sadece seni çağırdılar dı öyle mi??? peki ben neden geldim???
baktım iş iyice sarpa saracak...dedim tamam...hiçbirşey söylemiyorum
ama bundan sonra ailenle ilgili en ufak bir durumda ben yokum,bunu bil...

sorarım şimdi kızlar...ben ne yapayım bana bir de tutmuş sen çok istiyorsan git,benim için de çalışıyor de dedi...ben de yok öyle yağma,ben de gitmeyeceğim dul gibi ne işim var bir başıma dedim...
bir akıl verin bana ya???

Son düzenleme:

est.canom olurmu öyle şey doğru diyosun sağol bakim nolcak :1hug:

erkek milleti işte kötükedihüso

anneni arayıp gelemiceğinizi belirtip çaya davet etsen onları şimdi tek gitsen için rahat etmicek huzursuz olacaksın eminim anlayışla karşılicaktır

Son düzenleme:
adacım
bizede uğrayabilirler demesi normal ama bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.
senin yerinde olsam giderdim anneme eşim işte derdim bi güzel keyfime bakardım evde oturcanda madalya mı takıcak.. gelmezse gelmesin ..sen kardeşin için git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…