Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım silersin diye alıntı yapmadım...

aslına bakarsan kızkardeşinin el öpmeye sana da gelmesi lazım... bende küçük rağmen annemlerden sonra direk kızkardeşime gitmiştim..
annende bir bakıma haklı hepinizi bir arada görmek istiyor, ama diğer taraftanda düşünseydi keşke kadeşinin gelip seni görmesi gerektiğini...
eşinde gereksiz yere olayı büyütmiş.. hoş olmayan sözler sarfetmiş.... bu konuda tepkini göstermelisin sonuna kadar...

ama ben senin yerinde olsaydım gitmezdim.... kardeşimin gelmesini beklerdim...

ayy haklısın cnm ,
annenin sözünü aynen söyledin mi ?
tüm çocuklarım masada olsun istiyorum kısmını..
bana o dokundu yani ,çünkü yurd dışındalar yani herkesin bir araya gelmesi zor..

neden böyle bir çıkış yaptıki eşin anlamadım..
bnmkine desem tamam der gideriz ,bişi demez o yüzden hiç tecrübem yok bişi diyemedim..fisfisfis

üzme tatlı canını sakın..

ama güzelim kardeşler arasında sen gelmedin ben geldim olmaz ki...
eş olunca işler değişir de hep birlikte olacaklarmış ne güzel ne var bunda ??
belki sonra hepberaber geçerlerdi adalara?

ada wallaeşinin tepkisi çok yanlış annende haklı ama kız kardeşin bence bi size gelsin herkesin gönlü olsun hep beraberde annenlere geçersiniz

ama güzelim kardeşler arasında sen gelmedin ben geldim olmaz ki...
eş olunca işler değişir de hep birlikte olacaklarmış ne güzel ne var bunda ??
belki sonra hepberaber geçerlerdi adalara?

iyide canım benim bu bir adettir...düğünden sonra büyüklere el öpmeye gidilir... ada da onun büyüğü ve artık evli ve kendi evi var.... oraya giderse zaten orda görmüş olacakalr ve bir daha gelmelerine gerek kalmayacak.. eşide bu durumda daha da parlayacak... gelmediler diye...
bende en doğrusu organiğin dediği gibi çaya adaya gelmeleri....

ah bu adetler hep bundan gelio başımıza ne geliosa
adet bu adet şu sanki yapılması olmazsa olmaz bişimiş gibi.
adet değil de adaya hiç gelmemişler en kötüsü bu
belki daha önce bi kaç kez gelselerdi eşi bu kadar tepki vermezdi takıldığı o anladığım kadarıyla...

ahhhh şaşırdım kaldım ne yapacağımı...
az önce annemi aradım dedim biz gelmeyelim
belki kızkardeşim bize de gelmeyi düşünüyordur,büyüğümün evine gideyim diye plan yapmıştır....
annem de kızdı,yüzüme kapattı tlf.u mafoldumben

evet canım...
aynen bu..... onların düğün ile bizim düğün arası 3 ay 1 hafta....
ve bu süre zarfında 1 kere bile uğramadılar...nişanlıs annemlerin evine geliyordu bize hiç uğramazdı,eşimde 10 dk.lık mesafe de 1 defa bile uğranmaz mı,ama ben onların çeyizi gideceği gün bile kalktım gittim seninle,kardeşinin hatırına...şimdi de biz de ayrı bir ev,ayrı bir aileyiz bize de gelmeleri uygun olmaz mı diyor...

Son düzenleme:
kardeşimi arayıp söylemek te istemiyorum....
bana uğraması gerektiğini ben de düşünüyorum açıkcası çünkü....
benim de bir evim var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…