buda güzel fikir...erkek milleti işte kötükedihüso
anneni arayıp gelemiceğinizi belirtip çaya davet etsen onları şimdi tek gitsen için rahat etmicek huzursuz olacaksın eminim anlayışla karşılicaktır
ama güzelim kardeşler arasında sen gelmedin ben geldim olmaz ki...adacım silersin diye alıntı yapmadım...
aslına bakarsan kızkardeşinin el öpmeye sana da gelmesi lazım... bende küçük rağmen annemlerden sonra direk kızkardeşime gitmiştim..
annende bir bakıma haklı hepinizi bir arada görmek istiyor, ama diğer taraftanda düşünseydi keşke kadeşinin gelip seni görmesi gerektiğini...
eşinde gereksiz yere olayı büyütmiş.. hoş olmayan sözler sarfetmiş.... bu konuda tepkini göstermelisin sonuna kadar...
ama ben senin yerinde olsaydım gitmezdim.... kardeşimin gelmesini beklerdim...
vereliniortakaa evet yameği orada yesinler ,sende de ki çayada bende toplanalım ?
ama güzelim kardeşler arasında sen gelmedin ben geldim olmaz ki...
eş olunca işler değişir de hep birlikte olacaklarmış ne güzel ne var bunda ??
belki sonra hepberaber geçerlerdi adalara?
ah bu adetler hep bundan gelio başımıza ne geliosaiyide canım benim bu bir adettir...düğünden sonra büyüklere el öpmeye gidilir... ada da onun büyüğü ve artık evli ve kendi evi var.... oraya giderse zaten orda görmüş olacakalr ve bir daha gelmelerine gerek kalmayacak.. eşide bu durumda daha da parlayacak... gelmediler diye...
bende en doğrusu organiğin dediği gibi çaya adaya gelmeleri....
ah bu adetler hep bundan gelio başımıza ne geliosa
adet bu adet şu sanki yapılması olmazsa olmaz bişimiş gibi.
adet değil de adaya hiç gelmemişler en kötüsü bu
belki daha önce bi kaç kez gelselerdi eşi bu kadar tepki vermezdi takıldığı o anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?