Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

[
haklı ama arada kalan sen oluosun canım..
aranız 10 dk ise gelseler ölür mü
sende kırılmışsın anladığım kadarıyla o yzden eşine de bişi diyemiosun.
ben anneme gittim mi önce ablama girerim alınmasın kırılmasın die.
sonra çıkarım anneme.. bazen onda kalırız hep beraber.
eşinin tepkisi yanlış ama düşüncesi doğru canım..
sizi beğenmiolarda mı gelmiolar??? el adamı böyle düşünür...
annene de aldırış etme hazırlık falan yapmıştır ona bozulmuştur..

aynı durumda ben olsaydım adacım anneme giderdim..kardeşler arasında butür şeylerin lafı olmamalı bence..annende 2.kızınıda evlendirmiş ne güzel özenmiş sizleri birarada görmek istemiş eşlerinizle..yani mübarek gün anneyi kırmaya gerek yok bence..eşinin tepkisini aşırı buldum ben.bir orta yol bulalım dersenizde kardeşini ve eşini belli bir saatten sonra evinize çağırın..birazda sizde vakit geçirin..baktın böylede olmadı.kardeşinide kırmadan bu böyle olmaz bizede bekleriz ona göre diye şakayla karışık laf atarsın.sıkma canını güzelim.belki eşinde öyle tepki vermek istememiştirde günün stresi falan öyle çıkmıştır ağzından.hemen ipe çekmeyelim şimdi kocacığınada:):)

kardeşinin akıl etmesi lazım zaten canım senin onu araman daha büyük bi saçmalık olur...

off ,konu ne kadar basitken böyle büyüdü yaa bakarmısın şimdi...(

neden herkes birbirine böyle tepkili ,annen nie yüzüne kapattı şimdi..

allahım yaa..

kardeşim zaten balayından yeni gelmiş.kırılmazdım ben olsam bize gelmeleri lazım falan die.kardeşler arasında öyle şeyler olmaz

eşinde matıklı diyo aslında ama çıkışı hoş değildi aslında annen telefonu suratına kapatıcağına kardeşine dese ablanada uğrayın iftardan sonra diye

canım ben ortancaya ne zaman anneme gitsem giderim ama o bana sadece 1 kere geldi....
bencede lafı olmaz ama insan içten içe üzülüo eşimde gitmez mesela...

3 ay boyunca kız kardeşin neredeydi cnm ,annenlerin evindemiydi ?
ayrı şehirdemiy di ?
anlamdım ki ?

ramazan yaramadı kimseye sanırım çoğu insan agresifleşiyo dün akşam bende otobüse bindim otobüs şoförü çıldırmıştı resmen (niyetliymiş) insanmı taşıyo hayvanmı taşıyo anlamadık çok hızlı ve etraftaki araçlara saldıra saldıra kullandı dedim iftar yapamdan ölcem

olsun kısss oruçlu oruçlu ölürdün işte:)))
tövbe tövbeee:))

ahh canım yaaa.. sanırım herkes oruçtan dolayı gergin.... üzme sen kendini lütfen...
kardeşimi arayıp söylemek te istemiyorum....
bana uğraması gerektiğini ben de düşünüyorum açıkcası çünkü....
benim de bir evim var....

bence de arama tatlım şimdi.. .......

olsun kısss oruçlu oruçlu ölürdün işte:)))
tövbe tövbeee:))

acaba cennete gidermiydim kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe

yok kız ölmim daha yeni evlendim okadar dişimle tırnağımla çeyiz yaptım sonra koca gider evlenir getirir evime kadını benimde mezarda kemiklerim sızlar ayy ne kaa fesat gördüm kendimi bugün ona kılım yaa neler geçiyo kafamdan kötükedihüso

alemsin valla
ben diom ölürsem hemen evlen

3 ay boyunca kızkardeşim nişanlıydı ve ailemin evinde birliktelerdi canım...
yani başta onlar tabi hata ettiler....
eşim bir kere bile gelmediler niye dedikçe,ben durumu ört bas etmeye çalıştım...onlar zaten nişanlıydı ve bir hafta sonları vardı eksiklerini gidermek için onda da tutup bize mi gelselerdi diyorum...fırsat vermiyorum ama....
işin aslı ben de kendi kendime diyorum yani 1 saatlik zaman da mı ayıramadılar,gidip bir kafede oturacaklarına,bir yerde yemek yiyeceklerine bize gelselerdi diye...
kaldı ki eşim de aynı cevabı veriyor,bırak allah aşkına hiç değilse nişanlısı kardeşini almaya ya da bırakmaya annenlere geçerken yol üstünde bize de uğrayabilir bir yarım saat olsa durabilirdi diye ((

ve ben arada kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum...offf ya.....

offffffffff walla ben stress oldum ada işllh kimseler üzülmeden işin içinden çıkarsın

ama ben olsam anneyle olayı çözerdim
anne durum böle böle eşim haklı
sen ısrar etme biz başka zamna geliriz derdim

yada eşime şöle derdim bu davet annemden kardeşlerimle ilgisi yok
daha sonra bize gelicekmişler zaten derdim heralde
sonrada kardeşine söylerdin uygun bi dille...

organikçim.... bu arada unutmadan.... nice aylara canım:))

sağol canım benim valla bal sabah bi yazı yazdı eğer 3.ayıda çıkarırsak diğer aylarıda görcez bu adam beni deli ediyo çünkü 5 gün iyisek 2 gün kötüyüz yaa öküz yaa akşam annesi ve kız kardeşi iftara geldi bizide bu akşam için çağırdılar gözünün içine baktım bu akşam gelemeyiz desin diye geliriz dedi ben bu akşam romantik bi akşam olur diye düşünüyoduum ama nerdeeee

görür o bidaha dizi mizi yok klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…