kardeşinin akıl etmesi lazım zaten canım senin onu araman daha büyük bi saçmalık olur...
canım ben ortancaya ne zaman anneme gitsem giderim ama o bana sadece 1 kere geldi....aynı durumda ben olsaydım adacım anneme giderdim..kardeşler arasında butür şeylerin lafı olmamalı bence..annende 2.kızınıda evlendirmiş ne güzel özenmiş sizleri birarada görmek istemiş eşlerinizle..yani mübarek gün anneyi kırmaya gerek yok bence..eşinin tepkisini aşırı buldum ben.bir orta yol bulalım dersenizde kardeşini ve eşini belli bir saatten sonra evinize çağırın..birazda sizde vakit geçirin..baktın böylede olmadı.kardeşinide kırmadan bu böyle olmaz bizede bekleriz ona göre diye şakayla karışık laf atarsın.sıkma canını güzelim.belki eşinde öyle tepki vermek istememiştirde günün stresi falan öyle çıkmıştır ağzından.hemen ipe çekmeyelim şimdi kocacığınada:):)
ama onu baştan düşünecektikardeşide ada oraya gitmezse,
demek ablam beni hiç özlememiş die kırılır?
olsun kısss oruçlu oruçlu ölürdün işte:)))ramazan yaramadı kimseye sanırım çoğu insan agresifleşiyo dün akşam bende otobüse bindim otobüs şoförü çıldırmıştı resmen (niyetliymiş) insanmı taşıyo hayvanmı taşıyo anlamadık çok hızlı ve etraftaki araçlara saldıra saldıra kullandı dedim iftar yapamdan ölcem
ahh canım yaaa.. sanırım herkes oruçtan dolayı gergin.... üzme sen kendini lütfen...ahhhh şaşırdım kaldım ne yapacağımı...
az önce annemi aradım dedim biz gelmeyelim
belki kızkardeşim bize de gelmeyi düşünüyordur,büyüğümün evine gideyim diye plan yapmıştır....
annem de kızdı,yüzüme kapattı tlf.u mafoldumben
kardeşimi arayıp söylemek te istemiyorum....
bana uğraması gerektiğini ben de düşünüyorum açıkcası çünkü....
benim de bir evim var....
olsun kısss oruçlu oruçlu ölürdün işte:)))
tövbe tövbeee:))
alemsin vallaacaba cennete gidermiydim kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe
yok kız ölmim daha yeni evlendim okadar dişimle tırnağımla çeyiz yaptım sonra koca gider evlenir getirir evime kadını benimde mezarda kemiklerim sızlar ayy ne kaa fesat gördüm kendimi bugün ona kılım yaa neler geçiyo kafamdan kötükedihüso
organikçim.... bu arada unutmadan.... nice aylara canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?