Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

baaaallllllllll saf enerji tatlım ayyy çok utanıcam ama anlatırken naniknanik bebek olması için oluyoya hani kımıl kımıl şeyler ona deniyo saf enerji çaktıııınnn

bak nuro nargile iyi fikirmiş aşalım kendimiziii harbiden nuri alço filmlerinde öle olurdu demi bi sigara elde keyiflene keyiflene baygın baygın

ben Adakıza yazdım ama oda gitmiş neyse...

Gülsüncüm
geçen çağır boşver dedinya çağırmıcam kuzeni yani artık vazgeçtim,son tavrından sonra :umursamaz:

ben Adakıza yazdım ama oda gitmiş neyse...

Gülsüncüm
geçen çağır boşver dedinya çağırmıcam kuzeni yani artık vazgeçtim,son tavrından sonra :umursamaz:

ee canım benim sen gerekli konuşmayı yapmışsın.... oda artık üstüne alınsın ve gelsin.... bencede çağırma..

he anladım sanırım bir mesajı kaçırmışım ...

biricik nasıl diyimki çok olmasına gerek yok tabi ..250 gr mıydı acaba koydum ben 2 kişilk az olsun
patlıcanda ona göre az..

kuzu eti kullanıyom ben cnm daha güzel oluyo..

zaten ramazanda hamile kalmam kalırsam çok komik olurr amaaan kaynanamlar ne ara yaptınız der fisfisfis tatilde belki bakalım allaah verirsee

ya cute patlıcanı az yağla kavursammı önce tatlım ya.ben patlıcanın kokusunu da sevmiyom yemediğim için normalde.yada közleyip yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…