- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
aynen böyle olsun bencede ve bu durum çözülsün..
çok merak ediyorum bu konuşma sonucunda kardeşin ne diyecek ?
organikcim 1. ay 2. ay falan boşver cnm yaa seneye hatırlamazsa üzülürsün..
bizde hiç kutlamıyoz ay gelince..1. ayımızda aa dedim bugün 1 ay oldu ama ikimizde özel bişi yapmadık..hiç birbirinizi kırmayın cnm basit şeyler bunlar..
biz tanıştığımız günüde hatırlamıyoruz nolcak ki önemli olan o an birlikte olduğnuz..
yıldönümünüzde kutlarsınız yerimseniben
ben evlilerin arasına girmiyim uzaktan izliyim dedim ama ada gördü beni
aynen böyle olsun bencede ve bu durum çözülsün..
çok merak ediyorum bu konuşma sonucunda kardeşin ne diyecek ?
organikcim 1. ay 2. ay falan boşver cnm yaa seneye hatırlamazsa üzülürsün..
bizde hiç kutlamıyoz ay gelince..1. ayımızda aa dedim bugün 1 ay oldu ama ikimizde özel bişi yapmadık..hiç birbirinizi kırmayın cnm basit şeyler bunlar..
biz tanıştığımız günüde hatırlamıyoruz nolcak ki önemli olan o an birlikte olduğnuz..
yıldönümünüzde kutlarsınız yerimseniben
amaan dimi yaorganikcim boşver tatlım bizde sadece evlilik yıldönümü doğum günü vs... bunları kutluyoruz amaaaç zaten yanyana olmak değilmi geçim derdinden wallaa bazen ende unutuyorum işin yoğunluğundann boooooooooşşşvvvvvvvvvveeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
oha oruçlu insanın karşısında dondurma mı yedi?????????????biricik organik
bendede açlık 0 susuzluk 5000
fenayım wallaaaa
alık alık bakıyorum millete bende
şükürki başım ağrımıyo
bide bizim müdür dondurma yedi
bi canım çektikiiii
ada sende devriye gezen polisler gibisin kız:))))SabrinNisa konuşmayacak mısın???
amaan dimi ya
beni eşim geldiğinde görseniz hergün kutlama yapıoz sanarsınız bi ilgi bi alaka sanki adamı yıllardır görmemişim:)))
:roflol:haahh aynen bazı kapıyı çekmeden atlıom üstüne hemen kapıo kapıyı..:roflol::roflol::roflol:bende öyle adam 9a kadar çalışmış kapıyı açıyorum atlıyorum üstüne dur dur diyoo :roflol::roflol::roflol:duramam diyorum yasakkelime oda bana sarılıyo felan işteee
ulan iyiki öğrenmişsiniz kimsenin acıdığı yok ya neden acıyayım????Sıcakta oruç tutanlara acımayınız.merhamet göstermeyiniz.onlar afrikalı aç değil.cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir
bi görsen katılıom gülmekten atlıamıom üstüne sonra:))))):roflol:nurdan senin o halini görmek isterdim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?