Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organikcim boşver tatlım bizde sadece evlilik yıldönümü doğum günü vs... bunları kutluyoruz amaaaç zaten yanyana olmak değilmi geçim derdinden wallaa bazen ende unutuyorum işin yoğunluğundann boooooooooşşşvvvvvvvvvveeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

cute bugün biri bu konuyla ilgili doğru bi laf etti sanırım ikraaydı tecrübeli ya..onlarla uğraşıp canını sıkma daha çok güzel şeyler var yaşancak dedi hakta verdim :))
salı günü 4.ayımızdı bizim bekledim hiç ne kutladı ne bişi surat yaptım accık
iş çıkışı marketteyiz en sonunda patladım söledim :))) elime çikolataları doldurdu kutlu olsun aşkım dedi :))
sonrada ya aşkım ayları saymasak yılları saysak olmazmı dedi :)) haklı adama zaten kafası bi dünya iş stresi ...

ben evlilerin arasına girmiyim uzaktan izliyim dedim ama ada gördü beni

1 ayın kalmış tatlım,hayırlısı olsun...

aradım az önce...gulsun ara dedikten sonra...cevap vermedi,duymadı sanırım o bana döner herhalde...

ayrıca bizde tanıştığımız günü hatırlamıyoruz....bir sonbahar ayıydı sene 2003 tü...o kadar :)))
ilk 1. ayımızı ve nişan yıldönümümüzü kutladık
kutladık dediğim de ilk ay dolduğunda bana canlı çiçek antoryum almıştı...
nişan yıldönümümüzde de...o yine çiçek ben de pasta almıştım :)))
her ay bir şeyler beklersek çok kırılırız çokkkkk
bir de o zaman yıldönümümüzün bir heyecanı kalmaz diye ben ay saymayı bıraktım vallahi :)))

amaan dimi ya
beni eşim geldiğinde görseniz hergün kutlama yapıoz sanarsınız bi ilgi bi alaka sanki adamı yıllardır görmemişim:)))

biricik organik
bendede açlık 0 susuzluk 5000
fenayım wallaaaa
alık alık bakıyorum millete bende
şükürki başım ağrımıyo
bide bizim müdür dondurma yedi
bi canım çektikiiii

amaan dimi ya
beni eşim geldiğinde görseniz hergün kutlama yapıoz sanarsınız bi ilgi bi alaka sanki adamı yıllardır görmemişim:)))

:roflol::roflol::roflol:bende öyle adam 9a kadar çalışmış kapıyı açıyorum atlıyorum üstüne dur dur diyoo :roflol::roflol::roflol:duramam diyorum yasakkelime oda bana sarılıyo felan işteee

SabrinNisa Hakkında
İşte ben :)
neşeli
Medeni Durumunuz
Evli
Meslek
Memur
Eğitim Durumunuz
Lise
Yaşadığınız Yer
Antalya

ne güzel tanıtmışsın işte kendini az çok okudun bizim de sıkıntılarımızı sen de öğrendin
konuş arkadaşım,evliymişsin işinde varmış :))) hoşgeldin...

nebilim kızlar işte 1.ayda çok beklenitm oldu belki bunda düzelir dedim ondan bukadar gerildim sizide bu konuyla sıktım arkadaşlar kuusura bakmayın bundan sonra hiçbişi saymıyom

Sıcakta oruç tutanlara acımayınız.merhamet göstermeyiniz.onlar afrikalı aç değil.cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir

sağol nurdanım wallaa allaaah sabrını veriyo bi susuzluk bitiriyoo hele bide santralsen zır zır zır telefonn dilim damağıma yapışıyooo

:roflol::roflol::roflol:bende öyle adam 9a kadar çalışmış kapıyı açıyorum atlıyorum üstüne dur dur diyoo :roflol::roflol::roflol:duramam diyorum yasakkelime oda bana sarılıyo felan işteee
:roflol:haahh aynen bazı kapıyı çekmeden atlıom üstüne hemen kapıo kapıyı..
bide bi tiki var
ben yanına yaklaştım mı hemen camlara bakıo güneşlikler çekili mi die:roflol::roflol::roflol:

ne komik oluo ben ona o camlara bakiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…