Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nebilim kızlar işte 1.ayda çok beklenitm oldu belki bunda düzelir dedim ondan bukadar gerildim sizide bu konuyla sıktım arkadaşlar kuusura bakmayın bundan sonra hiçbişi saymıyom
güzelim adamlar bize göre yontulmamış fazla incelik beklemicen..
malesef ki böyle
sen kutla atla üstüne beyaaaa:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:wallaaaaa aynıı eğer açıksa beni bırakıyoooo:1shok:gidiyo kapatıyo sanki herkes bize bakıyoo sonraaaŞeniz bi cügaraaakafamçokkarıştı bıcı bıcı cokacimcoook yeterince açık oldu sanırım

Adacım şunu dicem sen geçen varmıydın bahsederken bilmiyorum...
bnmde kuzanim varya burada 10 dk lık mesafede..
bana hiç gelmedi ,düğünden sonra hiç aramadı nasıl gidiyo ,evinize gelicez die...

ramazanda misafir davet etmek istiyoruz biz iş yerindekiler falan..dedim kuzenide çağırayım yemeğe emirvaki olucak yani ..
neyse bnmkine dedim onlarıda çağıralım bana dediki onlar bize gelmedi hiç :S
bende hak veriyorum ...
ki burada kimsem yok ondan başka evlilik hazırlıklarında da hiç yardım edilecek bişi var mı demedi saolsun..
şimdi ev almışlar ,d. günümde ablası aradı o da yanındaymış mecbur kaldı sanırım konuştu kutladı..dedi ev taşıyoruz bekleriz yeni eve ..
en sonunda bende pes ettim dedim ,önce bi siz gelin de geliriz..
uyuz iştee...bu tavrından sonrada çağırmıcam vazgeçtim..kendi düşünsün artık..

Son düzenleyen: Moderatör:
nurdann şimdi ramazan tabi biz bide kayınvalidemlerde kalıyoz hoşgeldin haatım diyorum gözümün içine bakıyoo bende tabi akannehir artık dizi çekimine cuma evde devam ederiz nadasa bıraktım kendimüüüohaoldumsmile

ah kıyamam yaa
valla kimsede kalamam:))
hiç bakamam öyle kedinin ciğere baktığı gibidelikafadulden

nan bal cigarasız olurmu hiç çok güzel oluyooo almışım saf enerjiyii üstüne bi cigaraaaa yakmadan olurmuuu

nurdan öylesi daha kıymetli oluyo öyleee kedinin ciğere baktığı gibim bakıyooo yasakkelime ama benn hooopppp diyorum keni istedi kalmayıı cezasını çeksin

kız bal niye öle diyon okadar efora uçakta yapılır o uçakla uzaya bşlem gidiliiirr:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…