canım benim sevabı büyük bi ibadet.sağol nurdanım wallaa allaaah sabrını veriyo bi susuzluk bitiriyoo hele bide santralsen zır zır zır telefonn dilim damağıma yapışıyooo
güzelim adamlar bize göre yontulmamış fazla incelik beklemicen..nebilim kızlar işte 1.ayda çok beklenitm oldu belki bunda düzelir dedim ondan bukadar gerildim sizide bu konuyla sıktım arkadaşlar kuusura bakmayın bundan sonra hiçbişi saymıyom
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:wallaaaaa aynıı eğer açıksa beni bırakıyoooo:1shok:gidiyo kapatıyo sanki herkes bize bakıyoo sonraaaŞeniz bi cügaraaa:roflol:haahh aynen bazı kapıyı çekmeden atlıom üstüne hemen kapıo kapıyı..
bide bi tiki var
ben yanına yaklaştım mı hemen camlara bakıo güneşlikler çekili mi die:roflol::roflol::roflol:
ne komik oluo ben ona o camlara bakiiiiii
aaaa lütfen ama en keyifli sigara o zaman içilio kusura bakma da:delikafaduldennan efsun o cigara nedir hiç anlamam
çok komik geliyo gözümün önüne getiriomda :))))))))))9
kötü anlamda değil tabiki...Ben o sözün iyi anlamdamı kötü anlamdamı söylendiğini anlayamadım nurdan.sence?
ah kıyamam yaanurdann şimdi ramazan tabi biz bide kayınvalidemlerde kalıyoz hoşgeldin haatım diyorum gözümün içine bakıyoobende tabi akannehir artık dizi çekimine cuma evde devam ederiz nadasa bıraktım kendimüüüohaoldumsmile
ulan nuri alço flimlerindeki gibi demidelikafaduldennan efsun o cigara nedir hiç anlamam
çok komik geliyo gözümün önüne getiriomda :))))))))))9
uçak yapsam emin ol o kadar keyiflenmem:)))delikafaduldenhahaha nuro wallahi komik geliyo
sanki uçak yaptın ne keyfi kızzz :))
:lepi::lepi::lepi:nan bal cigarasız olurmu hiç çok güzel oluyooo almışım saf enerjiyii üstüne bi cigaraaaa yakmadan olurmuuu
nan bal cigarasız olurmu hiç çok güzel oluyooo almışım saf enerjiyii üstüne bi cigaraaaa yakmadan olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?