Günaydınlarrr
gulsün adaer ne yaptınız dün gece kocasız kocasız
ada babandan haber çıktı mı
you know bugün nasılsın dün biraz rahatsız gibiydin
ve robot casper cute ve diğer herkes günaydın
günaydın.....
valla mglovecum ben alışkınım kocasız gecelere:))
ama adacımla denkleşemedik bir türlü(
bu arada istanbulu sular seller almış... bende nasibimi aldım.. üzerimi kurutmaya çalışıyorum ...
canım valla kurutmaya çalışıyorum ama... çok zor görünüyorr.. şemsiyeye rağmen bu kadar ıslandım yaaa.....akannehir
haa pardon sen lise mezunuydun değilmi ? onlarınkini hiç bilmiyorum .ösymnin sayfasından baksana ..benim burda sayfada sorun yaratıyor bakamadımyok canım yaa ben başvurmadım... vazgeçmiştim... ama lise mezunları için farklı dönemlerde değilmiydi yaa başvurular...
biz altınları saklayıp ilerde araba almayı düşünüyorduk işte
taksitleri aylık şekilde ödeyebilirsek diye düşündük ama çok zorlandık iki aydır , o yüzden şimdi evlilik borçları için altınları satmak zor geliyor .
yoksa zaten satılacak.
zaten sağlık mutluluk oldukdan sonra o altın kasada dursa ne olacak durmasa ne ..
seninle hemfikirim yani rabotcum
günaydın mg_loveGünaydınlarrr
günaydın.....
bu arada istanbulu sular seller almış... bende nasibimi aldım.. üzerimi kurutmaya çalışıyorum ...
robotçum... çok geçmiş olsun yaaa..... ne kadar hareketli başlamışsın güne maşallah.....::))
ama allah korumuş... gözün hasar görebilirdi canım...
sağolasın gulsun ..sorma nerde aksilik varsa beni bulur ..bu arada sizin başvurular 31 mayıs-2 temmuz arası imiş ..ösym ye baktım da
sağolasınrobotcmm
komedisin kız senn
bununla geçmiş olsn tatlmm
bende iki gecedir gecelikle yatıom yine yanıom yine yanıom yaf çok sıcakk
sağolasın
evet yakında serilerim çıkacak cem yılmaz gibi kaydirigubbakcemile3
robotun maceraları-1
robotun maceraları -2
robotun maceraları-3
:roflol::roflol::roflol:
seçkin kırtasiyelrde :roflol:
yaf kapıda kaldımmm
anahtarm yookk iki anahtarı da aşkm götürmüş senağlama
beklersin artık yapacak bir şey yok kaydirigubbakcemile3 şükret yine ikisini deo alıyor ...bizde ise tosunum genelde kendi anahtarını kapının arkasında unutuyor ..çilingirci ile yakında ahbap olacağız ..hatta kız alıp vermeye bile başlayacağız nerdeyse :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
adam sizin unutknalığınızla ev geçindiriyo yani canm)))))
aynen öyle ..bir keresinde tatile çıkarken yaptı yine bunu ..eşyaları çıkardık evden ozaman daha yeni evliydik .. arabamız yoktu ..otobüsle gideceğiz ..otobüse de 15 dakika var ..aşti eve yakın ALLAHtan ..neyse taksiye binip gideceğiz ..taksiyi çağırdık ..eşyları attık içine ..o anda safımın aklına geldi anahtar kapının arkasında kaldı diye iimi kaydirigubbakcemile3 otobüsü kaçıracağız diye mecbur atladık gittik ..15 gün öylece kaldı ev ..geri döndüğümüzde çilingirci bulduk açtırdık .kaydirigubbakcemile3 kapı kilitli değildiya.ALLAH tan eve bir şey olmamış ...kaydirigubbakcemile3
Günaydınlarrr
off sorma yaa deli oluyorum yaz gelmiyo buraya sanırım :S yazlık elbiseler aldım ,beyaz kot aldım siftah bile yapamıyorum ..yaz yağmuru gibide değil buzz gibi hava :Sgünaydın.....
yaf kapıda kaldımmm
anahtarm yookk iki anahtarı da aşkm götürmüş senağlama
kapıyı öyle bırakıp tatile gittiniz
anamm tatilden bişi anlamazdm ben
acaba bişi oldu mu diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?