Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydınlarrr
gulsün adaer ne yaptınız dün gece kocasız kocasız
ada babandan haber çıktı mı
you know bugün nasılsın dün biraz rahatsız gibiydin
ve robot casper cute ve diğer herkes günaydın

günaydın.....
valla mglovecum ben alışkınım kocasız gecelere:))
ama adacımla denkleşemedik bir türlü(

bu arada istanbulu sular seller almış... bende nasibimi aldım.. üzerimi kurutmaya çalışıyorum ...

günaydın tatlmm nasılsınnn

günaydın gülsüncüümm
dikkat et tatlm kurut üstünü iyice hasta olma

istanbullu güzeller yağmura dikkat ediinnn

canım valla kurutmaya çalışıyorum ama... çok zor görünüyorr.. şemsiyeye rağmen bu kadar ıslandım yaaa.....akannehir

yok canım yaa ben başvurmadım... vazgeçmiştim... ama lise mezunları için farklı dönemlerde değilmiydi yaa başvurular...
haa pardon sen lise mezunuydun değilmi ? onlarınkini hiç bilmiyorum .ösymnin sayfasından baksana ..benim burda sayfada sorun yaratıyor bakamadım

aferin sana sempatiksalakcinni

günaydın mg_love

:roflol: geçmiş olsun ..sanki ankara farksız mı ..burayı sular seller götürmese de hanzo şoförlerimiz var çok şükür kaydirigubbakcemile3 ıslatmak nasıl oluyormuş gayet güzel öğretiyorlar kötükedihüso
herkese günaydınlar ..
akşam eve gittim migrenim tuttu gider gitmez uyudum tosunumu da çektim yatağa sızmışız beraber :roflol:
7 de uyuduk bir uyandık ki saat 10 akannehir bir yarım saat tvye baktık sonra yine sızmışız iimi sempatiksalakcinni
bir de tvye baktıktan sonra ben yatak odasına geçtim tosunum salondaydı ..hava sıcak diye boxer ve atletle uyumuşum ..yorgan vardı üzerimde ama sabaha buz kütlesi şeklinde uyandım iimi ...donmuşum ki ne donma kaydirigubbakcemile3 sabah yataktan zor kaldırdım kendimi ..
tosnum da salonda sızmış o da orda donmuş kalmış üzerine bir şey almadan kaydirigubbakcemile3
donuşuk olduk ailecek :roflol:
sabah sersem gibi kalktım kahvaltı filan çıktım evden ..servisi kaçırdım ..neyse bindim dolmuşa ..herşey ii güzel ...dolmuşta kum torbası gibi bir bayan..aman ALLAH kimseye öyle kilo vermesin ..neyse ayakta duruyor..arkamdaki yer boşaldı oraya geçecek ...geçeyim derken o iri kollarını ve dirseğini suratıma geçirmez mi ? akannehir direk gözüme bir indirdi ..hey ALLAHım öleceğim filan sandım resmen ALLAH tan gözümde güneş gözlüğü vardı yoksa o vuruş beni ALLAH muhafaza kör ederdi heekötükedihüso ben de hemen gözümü kırpıştırıyorum gözümde hasar var mı diye iimi kaydirigubbakcemile3 laser oldumya tedirgin oldum o yumruğu dirseği yiyince kaydirigubbakcemile3
kadın bir de demesin mi : ay çok afedersiniz sizi göremedim akannehir
güler misin ağlar mısın akannehir ben görülmeyecek biri miyim hey ALLAHım kaydirigubbakcemile3
neyse güneş gözlüğü sayesinde ucuz atlattım bu sabahı ..Akşama ALLAH KERİM kaydirigubbakcemile3

offff sabah sabah açıldı yine çenem iimi :roflol: her gün anlatacak bir mevzum oluyor iimi ..çok hareketliyim çokkk :roflol:

canım burda normal bir yağmur değilyaa... çok yoğun... ve otobüs durağa yanaşamadı yanii.. sne düğşün artık... her yer gölet gibi...

robotçum... çok geçmiş olsun yaaa..... ne kadar hareketli başlamışsın güne maşallah.....::))

ama allah korumuş... gözün hasar görebilirdi canım...

robotçum... çok geçmiş olsun yaaa..... ne kadar hareketli başlamışsın güne maşallah.....::))

ama allah korumuş... gözün hasar görebilirdi canım...

sağolasın gulsun ..sorma nerde aksilik varsa beni bulur ..bu arada sizin başvurular 31 mayıs-2 temmuz arası imiş ..ösym ye baktım da

robotcmm
komedisin kız senn
bununla geçmiş olsn tatlmm

bende iki gecedir gecelikle yatıom yine yanıom yine yanıom yaf çok sıcakk

robotcmm
komedisin kız senn
bununla geçmiş olsn tatlmm

bende iki gecedir gecelikle yatıom yine yanıom yine yanıom yaf çok sıcakk
sağolasın
evet yakında serilerim çıkacak cem yılmaz gibi kaydirigubbakcemile3
robotun maceraları-1
robotun maceraları -2
robotun maceraları-3

:roflol::roflol::roflol:
seçkin kırtasiyelrde :roflol:

yaf kapıda kaldımmm
anahtarm yookk iki anahtarı da aşkm götürmüş senağlama

beklersin artık yapacak bir şey yok kaydirigubbakcemile3 şükret yine ikisini deo alıyor ...bizde ise tosunum genelde kendi anahtarını kapının arkasında unutuyor ..çilingirci ile yakında ahbap olacağız ..hatta kız alıp vermeye bile başlayacağız nerdeyse :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

adam sizin unutknalığınızla ev geçindiriyo yani canm )))))

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

adam sizin unutknalığınızla ev geçindiriyo yani canm )))))

aynen öyle ..bir keresinde tatile çıkarken yaptı yine bunu ..eşyaları çıkardık evden ozaman daha yeni evliydik .. arabamız yoktu ..otobüsle gideceğiz ..otobüse de 15 dakika var ..aşti eve yakın ALLAHtan ..neyse taksiye binip gideceğiz ..taksiyi çağırdık ..eşyları attık içine ..o anda safımın aklına geldi anahtar kapının arkasında kaldı diye iimi kaydirigubbakcemile3 otobüsü kaçıracağız diye mecbur atladık gittik ..15 gün öylece kaldı ev ..geri döndüğümüzde çilingirci bulduk açtırdık .kaydirigubbakcemile3 kapı kilitli değildiya.ALLAH tan eve bir şey olmamış ...kaydirigubbakcemile3

kapıyı öyle bırakıp tatile gittiniz
anamm tatilden bişi anlamazdm ben
acaba bişi oldu mu diye diye

cnm bnm sanada günaydınn..

off sorma yaa deli oluyorum yaz gelmiyo buraya sanırım :S yazlık elbiseler aldım ,beyaz kot aldım siftah bile yapamıyorum ..yaz yağmuru gibide değil buzz gibi hava :S
yaf kapıda kaldımmm
anahtarm yookk iki anahtarı da aşkm götürmüş senağlama

aaa ne sinir bi durumdur..bi keresinde 1,5 saat kalmıştım bende kapıda birde karlı havaydı ayy hatırlamıyım deli olmuştum

Robot yine uzun yazmışın bacım okumadım valla

kapıyı öyle bırakıp tatile gittiniz
anamm tatilden bişi anlamazdm ben
acaba bişi oldu mu diye diye

valla hiç de bir şey olmadı ..bazen rahat olmak gerek ..çok takınca başına birşey geliyor insanın kaydirigubbakcemile3 gittik valla geri dönemezdik ..başka saatte otobüs yoktu işimiz yarına kalacaktı v.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…