Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bublecim.... tabiki geçicek.... ve boşuna üzmüşüz birbirmizi diyeceksin.... ama sadece senin yaptığın gibi sabırlı olmak gerekiyor sanırım...

pasaklıcım... sende boşver.... hiç canını sıkmaya değmez tatlım...

ee böcüq gelmşti.... nereye giti bu kız...

Efsuncum Magıc Life öneririm, denize sıfır, hem plajıda çok temiz, denizide guclubacismile

buble işllh kafaya takılcak büyük bi problem değildir
sorunlar kimin olmuyoki eşiyle önemli olan hasarsız atlatmak cnm,üzme kendini düzelir tabii merk etme cnm...

canlarım benim,biliyorum tabi elinizden geleni burdan bile kelimelere döker yaparsınız..çok sağolun,iyiki varsınız yaa..iyiki şu topiğe rastlamışım valla..

kızlar ayağımın üstü 2 aydır falan hafif ağrıyodu ters bi harekette..

ctesi annem elinde poşetten görmeyip merdivende terliğime bastı bilekten ipi vardı terliğin bayaa canım yandı...bende tabi o acıyla 2 gün boyunca fazla burkmadan yürüdüm sürüklerken tabi takıldım bi kaç yere iice kötü oldu..
pazar gecesi iice cnm yanıyodu..bnmki dedi dün doktora gidelim ,gitmedim..
bıktım artık hastanelerden...
şişme yok die önemsemedim ama baktım bugün sandelet sıkıyo ,diğer deliğine geçirdim kayışın (
sanırım şişmede var biraz...off nedir ki bu yaa..
hep beni bulur hep..bir bu eksikti yani..

buble herşey geçer canım inşallah...
pasaklı ne işi varmış kı elin herifinin o saattte

gelen arkadaşı eşimin 15-20 yıllık arkadaşı zaman zaman kalmaya da gelir yani sorun o değil
eşimin o saatten sonra oyuna dalmasına kızdım ben

biriciik ben seni çok merak ediyoruö yaa o kadar konuşuyoruz bi fotoğrafını eklemedin
albüm yap bakalım hadiiii

kıs kaç kere ekledim hee :) görmednmi hiç

offf dünden beri içim sıkılıyor
facete denk geleniniz oldumu bilmem arada bakıyordum
esra ya...kan kanseri mücadelesi veriyordu hemde doğumdan hemen sonra
bebişini alıp koklıyamıyordu hastanede olduğu için
dün gelen mail canımı çok sıktı (
bebişine doymadan onu emziremeden....
Allah kalanlara sabır versin

işte bayanlar hayat bukadr boş ne olursa olsun kafaya hiçbişey takmıyalım lütfen ((((
Login | Facebook

cutemmm...canım geçmiş olsun ya...bak şimdi durduk yere hakkat seni mi buluyor ne...dr. bir göster ama....

pasaklı peki bugün sahura kalkabildin mi???

pasaklımmmmmmmmmmmm
playstation mı yoksaaa

evet canım, 2 senedir aldırmamak için elimden geleni yaptım ama tatile gitmeden bi iki gün önce aldı
migrosa gitmiştik bi kaç bişi bakmaya ben alışveriş yaparken o teknosaya girip almış
konuşmadım o gün onunla ama söz vermişti gönlümü almak için hiç kimseye söylemeyecekti kimse oyun oynamaya gelmeyecek falan dedi ama
dün toplamayı unutmuş salona girince arkadaşı gördü işte :mymeka:
bi hafta evdeydik hiç bu kadar başında oturmadı bi iki saat en fazla oynayıp kapatıyordu
dün gece sahura kadar oyun oynamışlar kızmıyım da napıyım aldık başımıza belayı mafoldumben
cuteee geçmiş olsun canım yaa yer etmese bari kötü oluyor sonra
sevmiyorsun ama bi doktora git istersen :1hug:

biriciiik albüm yaparsan görebilirim ancak buraya eklenenleri göremiyorum internet kısıtlı işyerinde
daha önce ekledin mi bilmiyorum ama ben hiç görmedim seni

efsuuuunnn bu akşam menüde mercimek çorbası, fırın makarna ve kahvaltılık var sonra da karpuz :lepi:

kızlar....
şöyle gerçekten denenmiş bir fırın sütlaç tarifi arıyorum...
benim var aslında ama 1 defa yaptım ve pek memnun kalmadım neden bilmiyorum...
şimdi sizlerin bildiği bir tarif varsa onla karşılaştıracağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…