Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cutemmm...canım geçmiş olsun ya...bak şimdi durduk yere hakkat seni mi buluyor ne...dr. bir göster ama....

cnm şimdi bnmkine dedim ,ben sana dedim gidelim die dedi tabi...

öğle paydosunda gidicez bakalım bugün ,inşallah önemli bişi değildir..
bırak haftasonuda gezicez yne kaynımlar gelicek mecburen..kötü bişi varsa bilip giderim bari...

bal esra kim tanıyor muyuz acaba Allah sabır versin yakınlarına üzüldüm çok

Ada kız 12de yattım kalkamadım tabii ki :gitme: kociş uyandırmaya çalıştı ama gözümü bile açamadım

Pasaklım almışsın başına belayıı...
anlamıyorum bu oyun meraklı erkekleri bende yaaa
benimki pc dende anlamaz oyundanda allahtan
ama iddia oynuyo arada sinir oluyrum

Arada sizleri takip ediyorum kızlar.Çok fazla zamanım olmadığından yazamıyorum.
Ne güzel yemekler yapıyorsunuz ya.Ben pek beceremedim bu işi.İlk yaptığım yemekler çok güzel oldu ama bi daha yapamadım.Haftasonu ev taşıyacaz şimdide koşuşturmada pek yemek yapamıyorum.Aslında güzel olmadığı için yapasımda gelmiyor.Eşimde çok yemek seçiyor.Balayından döndüğümüzden beri çok yoğun çalışıyor.Evlenenler genelde kilo alır.Eşim 3 kilo verdi.Zaten çok zayıf.Birde çevredekiler akıllarınca espri yapıyorlar bakamamışın zayıflatmışın adamı diye.Çok moralim bozuk..

Adacımm fırın sütlaç tarifi için kkya bi bak derim
belki denenmiş yorum yapılmış güvenerek deneyebileceğin tarifler vardır

boşver sen bizimle takıl bak biz sana sırlarını veririz...

Adacım hiç yapmadım pek sevmeyiz sütlaç ama prinç unu ile komşuannem bir tatlı yapardı pek severdim o tatlıyı..içinde prinç taneleri yoktu..hmm olsada yesem buz gibi şöle.
.

boşver...üzülme canım ya,bir şekilde düzene sokarsın sen durumu...zamanla eşin de senin elinin lezzetine alışacaktır...

hoşgeldin boswercim... nasıl gidiyor evlilik??

yemek konusunu bu kadar kafana takma canım.. eşin sevdiği yemekleri sor ve netten araştır... farklı sitelerden bak.. kafana hangisi yatarsa onu yap..inanki çokta zor değil... ve kesinlikle kendine güven canım:))

sanırım bnm sevdiğim tatlı bu..
deneyim bari cnm çok çekti..

tarife gel aman ne güzel kolaycık

9 ölçü süt
1 ölçü prinç unu
1 ölçü şeker

Takmamak mümkün değilki adacım adam 3 kilo verdi.Gerçi yoğun çalışmasınında etkisi var bunda.

Makarna yemez.Pilavı kurufasulye varsa yer.Öyle her çorbayı yemez.Sütlü tatlı yemez.Menemen yemez.Yumurtayı gördüğü yemeği yemez.Yumurtanın beyazını yemez.Ayy çıldıracam ya.Ne yemek yapacamki ben buna..

Sigara böreği,kızartma,mercimek çorbası,kurufasulye yap yesin.

Gülsüncüm bu evlilik beni çok sarstı ya.Acayip sinirli bir insan oluverdim.Herşeyi kendimiz yaptık biliyorsun.Onun tarafından kimse yanımızda olmadı.Tam borçları azalttık derken.Dedem bana ev verdi.Kiradan kurtuluyoruz ama evi boyatmakufak tefek tadilatlar belimizi büktü.Şu telaşlardan bir başımızı kaldıramadık.Sinirlerde iyice gerildi.Neyseki eşim anlayışlı yoksa ne kadar devam ederdi bilmiyorum.Sürekli sinir küpü olan ben ve beni sakinleştirmeye çalışan bir eşim var

cute kolay bi tarife benziyor şipşak yapılacak cinsten ımm buz gibi ne güzel olur

piqi bu ölçü dediği ne su bardağı falan mı :kedi:

pasaklıııııı bizimkide oynuyor ama allahtan bizim değilde
ama geçen bi oturdu başına
dedim yatak odasından içeri giremessin
baktımmm tıpış tıpış geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…