kızlar inşallaah alaaah isteyen herkese bebiş verir sağlıklı sıhhatli :Saruboceq:
Ay aklım ageldi annatcem :)nan ne bebişi napcaksınız boşverın
canım ben arayıp rica etmiştim ve aynı gün kargoya vermişlerdi... ertesi gün elimdeydi...saol gülsüncüm..öğlen bnmkiyle konuşiim bakim..ne zmn teslim oldu cnm senin ki?
ball,gulsunn aynıyım canlarım,yok bir düzelme..düzelirmi onuda bilmem yaa hayırlısı artık..
öyledir alkisalkisalkisselllllll eşin alemmiş :roflol:
Canım benim boşşer, anlatmak istersen dinleriz :teselli:hee ebet koceme sinirlendim ama evde arkadaşı vardı belli edemedim gittim yattım sinirimden kötükedihüso
Umarım çabuk atlatırsınız canım :teselli:canlarımm işle ilgili değil sorunum,eşimle ilgili ama geçecek inşallah..ikimiz içinde zor bir dönem sanırım..hayırlısı bakalımm..
Üzülme pasaklıcım, bu akşam alır senin gönlünü zemuszemusyok yok kırmadı arkadaşının yanında beni ama istemediğim bişi yaptı bende kızdım
arkadaşı tam kalkıyordu saat geç oldu dedi salona geçtiler oyunun başına bi kuruldular gece 12ydi dayanamadım artık uykum geldi dedim
ama uzatmadım arkadaşına ayıp olmasın diye sustum gittim yattım
canlarımm işle ilgili değil sorunum,eşimle ilgili ama geçecek inşallah..ikimiz içinde zor bir dönem sanırım..hayırlısı bakalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?