cnm bnm sanada günaydınn..
Robot yine uzun yazmışın bacım okumadım valla[/COLOR][/B]
cnm bnm sanada günaydınn..
off sorma yaa deli oluyorum yaz gelmiyo buraya sanırım :S yazlık elbiseler aldım ,beyaz kot aldım siftah bile yapamıyorum ..yaz yağmuru gibide değil buzz gibi hava :S
aaa ne sinir bi durumdur..bi keresinde 1,5 saat kalmıştım bende kapıda birde karlı havaydı ayy hatırlamıyım deli olmuştum
Robot yine uzun yazmışın bacım okumadım valla
1,5 saat kalmam canm gidecek kapı çok bana))))
boynun daha iyi dimi canmm
canmm robotu oku güne gülerek başla)))))
anam ne yazıyoki orada sabah sabah insan ne yazar kaltım ,yüzümü yıkadım fln mı yazıyo ne bilem
bir de söylüyor utanmadan ...ayıp ayıp okumaya tenezzül etmiyorsun demeki .ii ben de senin yazdıklarını okumam bundan sonra :umursamaz: herkes okuyor da sen mi okuyamıyorsun tembel seni kaydirigubbakcemile
1,5 saat kalmam canm gidecek kapı çok bana))))
boynun daha iyi dimi canmm
canmm robotu oku güne gülerek başla)))))
cutecim.. ay bende hafta sonu birkaç yıldır giyemediğim elbiselerimi çıkardım... ohh dedim giyinirim bu sene..zemuszemus. malum düğün için biraz kilo veridkya.hihoyyyt... bacım yok.. bu havalar ne böyle yaa..... :bbo:
avukatım da hazır :roflol: evet doğru ama hanfendi okuyamazmış ..çok işi varya vakti yok tembelin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
anam ne yazıyoki orada sabah sabah insan ne yazar kaltım ,yüzümü yıkadım fln mı yazıyo ne bilemkısa ve öz yaz bacım çok vaktim yok devlet dairesinde değilim ben napim :) bi günaydın diyip çıkıcas şurda
e[/COLOR][/B]
robott
sen hangi kurumdasn canmnm
gunaydın kızlar dun gece cok kötü oldum yaz gelince ben mutfaga giremiyorum yemek kokusu fln beni mahvedio dunde hiçbişi yemedim 7 de kociş geldi bacaklarımı fln hissetmedim uyuştum gözümü açamıodum anlamadım ne oldu hemen kociş bişiler hazırladı yedim az kendime geldim ama zorla yedim canım hiçbiş istemio
ahh cnaım geçmiş olsun yaaa... alla allaa..canım biraz zorla kendini birşeyler yemek için.. yoksa daha kötü olurusn yaa..... dikkat et lütfen kendineee
hep böyleyim cnm ama doktorada gitcemyouu canmm
dikkat et kendinee
ya hep mi böyle oluyorsunn
bi doktora gitsenn
canım bari meyve falan yee... hafif şeyler yeki miden bulanmasın...
geçmiş olsunhep böyleyim cnm ama doktorada gitcem
meyve yiyebiliorum zaten salçalı fln yemekler yazın mahvedio beni şimdi üşütmüşümde ondan kötü oldum ya bide evde tekim ondan yiyesim gelmiyor eşim oldugunda yapayım yiyelim istiyorumda tek basıma meyveyle fln geçiştiriorum
ahh canım yaaa... kız sen eriyip bitersin valla böyle yemeden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?