Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm bnm sanada günaydınn..

Robot yine uzun yazmışın bacım okumadım valla [/COLOR][/B]

bir de söylüyor utanmadan ...ayıp ayıp okumaya tenezzül etmiyorsun demeki .ii ben de senin yazdıklarını okumam bundan sonra :umursamaz: herkes okuyor da sen mi okuyamıyorsun tembel seni kaydirigubbakcemile

1,5 saat kalmam canm gidecek kapı çok bana ))))
boynun daha iyi dimi canmm

canmm robotu oku güne gülerek başla )))))

cutecim.. ay bende hafta sonu birkaç yıldır giyemediğim elbiselerimi çıkardım... ohh dedim giyinirim bu sene..zemuszemus. malum düğün için biraz kilo veridkya.hihoyyyt... bacım yok.. bu havalar ne böyle yaa..... :bbo:

avukatım da hazır :roflol: evet doğru ama hanfendi okuyamazmış ..çok işi varya vakti yok tembelin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bir de söylüyor utanmadan ...ayıp ayıp okumaya tenezzül etmiyorsun demeki .ii ben de senin yazdıklarını okumam bundan sonra :umursamaz: herkes okuyor da sen mi okuyamıyorsun tembel seni kaydirigubbakcemile
anam ne yazıyoki orada sabah sabah insan ne yazar kaltım ,yüzümü yıkadım fln mı yazıyo ne bilem kısa ve öz yaz bacım çok vaktim yok devlet dairesinde değilim ben napim :) bi günaydın diyip çıkıcas şurda

ah cnm işte insanın kimsesi olmayınca burada maalesef kalıyo öle işte ...o zmn oturduğum yer daha köhne bi yerdi alışveriş merkezi flnda yok arabada zincir yoktu çıkıp geziyim..nişanlımın şarjı bitmiş ulaşamıyorum ..başkalarından ulaşınca kapıda kaldım maalesef gelene kdr..

gök yere inecek sanırsam noluyo yaaa...kaçtım ben öpüldü herkesss..gelirim yine

ayy ne güzel gülsünn

avukatım da hazır :roflol: evet doğru ama hanfendi okuyamazmış ..çok işi varya vakti yok tembelin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız sana avukat olsam beni konuşturur musun sen
avukatlarda çenenin bol olması lazm senin yanında sus pus kalıyom ben ))))

devlet dairesi ile ne alakası var ...herşeye de şu devlet dairesi kulpunu takmayın lütfen hiç hoşuma gitmiyor ..ben burda şuan laf yetiştirirken excelde on tane sayfayla birden çalışıyorum ..boş oturmuyoruz biz burda kaydirigubbakcemile

hiç de sabah kalktım yüzümü yıkadım yazmıyor ..kaydirigubbakcemile okursan ne yazdığını görürsün kaydirigubbakcemile okuma tamam okuyanlar bana yeter :umursamaz:

gunaydın kızlar dun gece cok kötü oldum yaz gelince ben mutfaga giremiyorum yemek kokusu fln beni mahvedio dunde hiçbişi yemedim 7 de kociş geldi bacaklarımı fln hissetmedim uyuştum gözümü açamıodum anlamadım ne oldu hemen kociş bişiler hazırladı yedim az kendime geldim ama zorla yedim canım hiçbiş istemio

ahh cnaım geçmiş olsun yaaa... alla allaa..canım biraz zorla kendini birşeyler yemek için.. yoksa daha kötü olurusn yaa..... dikkat et lütfen kendineee

ahh cnaım geçmiş olsun yaaa... alla allaa..canım biraz zorla kendini birşeyler yemek için.. yoksa daha kötü olurusn yaa..... dikkat et lütfen kendineee

canım inan mutfaga gidiyorum bişiler yiyim diye buzdolabını acmamla kapatmam bir oluyo peynir kokusu yemek kokuları fln mahvedio beni her yaz böyle hiçbişi yiyemem zorlamam lazım ama şimdi yatakta uzanıyorum cok halsizim ya

youu canmm
dikkat et kendinee
ya hep mi böyle oluyorsunn
bi doktora gitsenn
hep böyleyim cnm ama doktorada gitcem
canım bari meyve falan yee... hafif şeyler yeki miden bulanmasın...

meyve yiyebiliorum zaten salçalı fln yemekler yazın mahvedio beni şimdi üşütmüşümde ondan kötü oldum ya bide evde tekim ondan yiyesim gelmiyor eşim oldugunda yapayım yiyelim istiyorumda tek basıma meyveyle fln geçiştiriorum

geçmiş olsun
ahh canım yaaa... kız sen eriyip bitersin valla böyle yemeden....

ben de eriyip bitsem ne güzel olur :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…