canım zaten yazın 5 kilo veriyorum benahh canım yaaa... kız sen eriyip bitersin valla böyle yemeden....
canmm ihmal etmee
en kısa zamanda git olur muu
kızlar.....hepinize selamlar....
bir yağmur bir yağmur...dedim gök deliniyor burada sanırım...
sabah çıktım annemlerden mecburen dün akşam ne varsa üzerimde onlarla çıktım,ayağımda converseler,üzerimde açık gri renk pantolon.....
ve deli gibi yağan yağmur...inanır mısınız çorabım,iç çamaşırım herşeyim ıslanmıştı...
neyse ki bizim yukarı da üretim atölyesi var da orada kurutuldu bütün kıyafetlerim çorabıma kadar ütü ile...ayakkabıyı da çıkardım,yemekçi kadaının terliği varmış yedek onu giydim :)))
umarım akşama kadar kurur ayakkabılarım
canım biz 3 kardeş akvaryum almaya karar verdik.. babamda çok severr...kızlarrr
anneler gününü atlattık
babalar günü geliyoo
aklınızda fikir var mı ne almayı düşünüyorsunuz
sabah çıktım annemlerden mecburen dün akşam ne varsa üzerimde onlarla çıktım,ayağımda converseler,üzerimde açık gri renk pantolon.....
ve deli gibi yağan yağmur...inanır mısınız çorabım,iç çamaşırım herşeyim ıslanmıştı...
neyse ki bizim yukarı da üretim atölyesi var da orada kurutuldu bütün kıyafetlerim çorabıma kadar ütü ile...ayakkabıyı da çıkardım,yemekçi kadaının terliği varmış yedek onu giydim :)))
var tabiiki ama engin fikirlerimi paylaşacağımı mı sandın :roflol:kızlarrr
anneler gününü atlattık
babalar günü geliyoo
aklınızda fikir var mı ne almayı düşünüyorsunuz
canım biz 3 kardeş akvaryum almaya karar verdik.. babamda çok severr...
ooo canım sende bendensin... bende aynı şekildeydim... üzerimi kuruttum ama spor ayakkabılaırm hala ıpıslak.. elektrik sobasının dibinde... ve çorapla duruyorum...
kız sizlere anlatayım benimde balıma ne geldi sevgilimle amasraya gittik mevsim kış şubat civarı hava soğuk.
sevgilim dedi ki ayaklarımızı denize sokalım. ben dedim ki hava soğuk ben sokamam neyse o çıkardı ayakkabılarını çoraplarını su ılık filan dedi sonra bende özendim bende sokayım dedim ayakkabıları soyum çorabı çıkardım sevgilim beni kucağına almış ayağım kum olmasın diye sadece ayak ucumu sokuyor.
arkamı bir döndüm ne göreyim benim botlar gelen dalga ile denize kapılmış gidiyor :))) çoraplarda yanında yüzüyorlar kardeş kardeş
başımdan aşağı kaynar sular indi. sevgilim beni kuru bir yere bıraktı koştu ayakkabılarımı kurtardı. geri geldi giyilecek gibi değil içi çamur olmuş. beni kucağına aldı ayakkabıları boynuna astı içinde soba olan bir kafeye gittik. benim ayakkabıları bir sopaya asıp sobaya dayadık kurusun die.
ben adamın kucağında çıplak ayakla kafeye girince herkes gülmüştükıssadan hisse ayakkabılar kuruyor adacım merak etme :)))))
var tabiiki ama engin fikirlerimi paylaşacağımı mı sandın :roflol:
geçmiş olsun ...biz de eşimle pazar günnü pizza yemeye gittik ..fırtına vardı resmen ..eşime evde dursaydık dedim ama bu romantik yağmurlu havada evde durulur mu dedi..pizzacıda dışarda oturduk ..yağmur dinmişti ama bizim pizzalar gelir gelmez tekrar başladı ..sağımızdan solumuzdan deli gibi yağmur yağarken pizza yedik ..gayet romantikti heee..
pizza derken aklıma ne geldi ..gittiğimiz mekanda ,içerde doğumgünü partisi varmış çocuklar için...sürekli taksiyle çocuklar anneleri filan iniyor içeri geçiyorlar ,içeriyi süslemişler parti için ..neyse ben speciale pizzamı yerken kadının birinin çığlık sesi ama ne ses ..kadının elinde bir kız çocuğu deli gibi bağırıyor buz getirin çabuk diye ..neyse koşa koşa içeri gittiler çocuk da paniklemiş annesi yüzünden o da bağırıyor filan ...kadının kucağında çocuğu görünce ben araba filan çarptı sandım .o derece panik ti ve bas bas bağırıyordu ...meğer çocuk elini arabanın kapısına kıstırmış..ama kadın avaz avaz bağırıyor ..çocuğun ağlaması kesildi ..bu sefer kadınla uğraşıyorlar içeride ..çünkü kadın bayılmış ..sebep de çocuğun elini kıstırması ..yuh dedim yan, bu kadar olmaz ..tamam annesin mutlaka ki üzülmüşsündür ama bu kadar da olmaz ki ..kadının yaptığı resmen şımarıklıktı ,çocuğu telkin etmesi gerekirken iice korkuttu ..sinir olurum böyle tiplere yaa...ne var sanki bu kadar bütün etraftakileri de panikletmeye ...görmemişin bir çocuğu lmuş çekmiş biryerini koparmış hesabı idi yani..kadının bağırtılarından kulaklarımın zarı patlayacaktı resmen ..annneysen adam gibi çocuğunu yatıştırmaya çalış ..yok yere yatmalar bayılmalar filan ..hey ALLAH ım şu insanlara akıl ver ...
söylemezsen söyleme
klava:
ayy bende çok panik biriyim bebiş olunca nasıl olurum acep
vur kafama vur da aklım başıma gelsin ...nasıl olacaksa o iş :roflol:
sakarlıktan ne hale gelirsin bilemiyorum artık :roflol: çocuğa çok yaklaşma bari sadece doğur annene ver o baksın :roflol:
yok daha nelerr
ben bebişlere çok iyi bakarım tamam mııı
küçük kardeşimin hewrşeyiyle ben ilgileniyordumm
deneyim var az çok))))
ama bi çocuk cama yanaşsın koltuktan düşecek gibi olsun
ondan önce ben çığlık atıyorum
deneyimini yesinler :roflol: deneyimi varmış:roflol:
başkası ile kendininki bir olmaz ..kendininkini daha çok sakınır daha çok panik yaparsın kaydirigubbakcemile3
desene anlattığım kadın gibi bir tip olacaksın ilerde alsanaalsanasmile
ay bilmiyorumm
zaten bebiş dursun daha
önce sen bebiş yapcann
hadi babalar gününe eşine süpriz yap baba olcann dersin))))delikafadulden
ay bilmiyorumm
zaten bebiş dursun daha
önce sen bebiş yapcann
hadi babalar gününe eşine süpriz yap baba olcann dersin))))delikafadulden
:roflol: kız casper iimiş fikir..
olur nasıl ayarlayacağım peki o durumu .. bir ayarı varsa söyle de bilelim :roflol::roflol:
ben bu gevezelikle karnımdaki çocuğu da bıktırırımya hadi hayırlısı :roflol::roflol:
karnımdan çıkınca uzun bir süre dinlenmeye çekilir zavallı .e malum içerdeyken çok kafasını şişireceğim:roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bebiş içerde kendi kendine konuşur..
Hey Yayabbimm ben neyeleye düşdüm böölee :roflol:
bir de ne şirin bir annem var işi gücü beni güldürmek de der mi acep :roflol:
oo hadi bakalım.. maşallahhgüzel bi hediye olur canmm
bizim balıklarımız da hala yaşıyo oleyy
diğerleri iki gün yaşamıştı bugün 6. gün oldu)))
kesinlikle unutulmaz bir hediyee
yap gebelik testini
koy pozitif olarak görünen testi bi pakete
al sana hediye))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?