oo hadi bakalım.. maşallahh
aynısını bir kız arkadaşım yaptı... daha doğrusu grup halinde (15 kişiyiz) şilkeye gittik yazlığa... babalar günü... kız hiçkimseye söylememiş ve 3 haftalık hamile... ediyem var faland edi.. kameraya çekin dedi veriken.. ok dedik.. bu çıkardı ufak bir sandık.. küçücük... açtı ve içinde ultrason kağıdı.... biz hepimiz şok.. kıza sarılıyoruz falan ama damda tepki yok... kaldı koltuğun üstünde... ayy aklım a geldikçe gülüyorum... sonra kendine geldide kızı tebrik etti... tabi sonrasında da kızdı... arabayı hızlı kullandım.. sarsıldın neden söylemedin.. ya birşey olsaydı diye... ayy çok eğlenmiştik yaa....
var tabi ..bennnnkaydirigubbakcemile3 bu ay korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı ..bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testi yapacağım ..direk hamile kalmak için...önümüzdeki 3 ay içinde hamile kalmayı istiyorum inş.aranızda annelik düşünen var mı?
bana çok hoş ve çok zor gelior
You Know orada mısın nasıl oldun kuzum?
Kız ada baban diyorum nasılmış diyorum
kızlarr.. size bir sır veriyimmi.... ben bu ay hamile kalabilrim... gıcık kocam yüüznden yaaaaaalsanaalsanasmile
niye akannehir malum korunma aracı yırtıldı mı yoksa :roflol:
yaa taksaydıda yırtılsaydı anlardım.... ama dikkat edicem dedi.. daha öncede dikkat etmişti... ama bu sefer bnirazcık kaçırdı işte yaa..... ve tamda yumurtlama dönemimdeee... ben ağladım falan...çok taktım kafayaa...
şimdi geceleri karnımı seviyoo.. jonior diye....
yaa saçmalamayın siz de ..hemen olur mu öyle hey ALLAHIM YARABBİM...ben doğum kontrol hapını 1,5 seneye yakın 3 günde bir içerdim kaydirigubbakcemile3 ama bir kazaya kurban gitmedim kaydirigubbakcemile3 öbür zımbırtı bir kere yırtılmıştı yine bir şey olmadı kaydirigubbakcemile3 öyle hemen tutsaydıu benim bir düzine çocuğum olurdu be:roflol:
hem olursa da üzülme ağlama neden ağlıyorsun çok ayıp ...tamam zamanı değil ama her işte bir hayır vardır ...çocuk sahibi olabilmek için neler çekenler var ..böyle düşünmek onlara hakszlık olmaz mı ..yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun ..
anaaa..kızlarr.. size bir sır veriyimmi.... ben bu ay hamile kalabilrim... gıcık kocam yüüznden yaaaaaalsanaalsanasmile
hadi hayırlısı inşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur..var tabi ..bennnnkaydirigubbakcemile3 bu ay korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı ..bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testi yapacağım ..direk hamile kalmak için...önümüzdeki 3 ay içinde hamile kalmayı istiyorum inş.
niye akannehir malum korunma aracı yırtıldı mı yoksa :roflol:
yaa taksaydıda yırtılsaydı anlardım.... ama dikkat edicem dedi.. daha öncede dikkat etmişti... ama bu sefer bnirazcık kaçırdı işte yaa..... ve tamda yumurtlama dönemimdeee... ben ağladım falan...çok taktım kafayaa...
şimdi geceleri karnımı seviyoo.. juonior diye....
gunaydın kızlar dun gece cok kötü oldum yaz gelince ben mutfaga giremiyorum yemek kokusu fln beni mahvedio dunde hiçbişi yemedim 7 de kociş geldi bacaklarımı fln hissetmedim uyuştum gözümü açamıodum anlamadım ne oldu hemen kociş bişiler hazırladı yedim az kendime geldim ama zorla yedim canım hiçbiş istemio
anaaa..
hadi hayırlısı cnm inşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur..
cnmmm böle durumlarda ertesi günü hapı içsene ama tabi bu ilaç her zmn içilmiyo yılda 2 kez fln kullanabiliyomuşun..
canım benim doğum kontrol hapı tarzında ilaç kullanmam yasak.. ertesi gün hapıda bunlardan biri..
peki ne kdr zmn yasak ..hep bu şekilde dvm edemezsiniz ki ama nasıl olcakmış peki..ilk doğumdan sonra spralmi takılcak :uhm:
canım bu ömür boyunca geçerli bir durum... spirali sordum ama oda hormon salgılıyormuş sanırım... ..((
:sinifsinif:günaydın gulsunn hadi hayırlısı :ecrin_bebek:
ciddenmi böle bi düzine olur Allah korusun,çözümü olmalı illa yoksa bi daire tutun çocuk yuvası yapın sizinkilerde aralarında büyüsün tövbe tövbee kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif:
canım maalesef tek çözüm eşimin korunması.. oda kabul etti ama arada böyle de korunuyorduk.. aksine o çocuk istiyor ben istemiyorum... zaten böytle bir durumda aldırmamam da karşı.. bilmiyorum nereye kadar gitcek... ama şimid ağladığımı falan gördüyaa.. pişman oldu... artık çok dikkatli olurr:))
şimdi geceleri karnımı seviyoo.. juonior diye....
canım biraz daha bekleyin bence... şöyle 2 seneyi bir atlatın.. bir şekilde ve alıp boru biraz ödeyin.. sizin o taraflarda ev fiyatları baya düşük.. gerekirse sende altınlarını sat ve alın bir daire.. sonrasında çocuk düşünürsünüz...ben önümüzdeki yazdan sonra istiyorum...ay bnmkide istemiyo bilmiyom napıcas,onun yanında bende etkilendim artık bende istemez oldum valla,zaten olsa nasıl olcak, off kim bakıcak kimsem yok burada,bakıcı tutsan bi dert işi de bırakamam ev almadan borcu bitmeden..önümüzde uzuun zmn var düşünmeye du bakalım..belli yaştan sonrada da zor oluyo ,eh hakkımızda hayırlısı...
al işte bizimkinden bir tane daha.....
geçen ay neler yaşadım hepiniz biliyorsunuz...
neler neler söyledim kendime,bir olayım hemen hap kullanmaya başlayacağım diye ama yok bu ay da kullanmadım,korkuyorum o hapın etkilerinden nedense...
şimdi dört gözle bekliyorum regl olacağım günü...geçenlerde aynı şekilde yaptı bana da sayın hücre...ben hemen ertesi günü gittim ertesi gün ilacı aldım,içtim.Sormadım bile ona...
sonrasında da yine kullanmadı kondomu ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı,korundu aklı sıra...umarım bir terslik olmaz....off beee bu ne ya,cahilce davranıyoruz he((
az önce de aramış ben bizim şirketten arkadaşla konuştum,bebek fazla masraf olmuyormuş diyor...
dedim gözüm görmesin seni...bebeği sadece masraf için mi istemiyoruz biz,kendimi de hazır hissetmiyorum,evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye bağırdım,bağırdım,bağırdım....
tamam yapmıyorum bebek falan deyip kapattı hücremde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?