cuteeee(( hatırlatma ya...tamam ben az yiyeceğim....
biricik canım....vallahi süper oluyor deneyin....1,5-2 ekmek hamuru koca bir yuvarlak fırın tepsisine yetiyor...
yağlı kağıt serip hafif ellerimi sıvı yağa batırarak hamuru tepsiye yayıyorum...
biraz ketçap-salça ve süt karışımı hazırlayıp tüm hamurun üzerini kaplıyorum bu sosla...
sonra da istediğim malzemeyi döşüyorum...süper oluyor...süper :)))
çok lezzetli oluyor...öyle aşırı yumuşak bir şeyde çıkmıyor ortaya...
cuma akşamı denim ozaman yavrum ben bunu yumuşak oluyomu hamuru oluyosa yaparım sertse sevmem amaama benim yuvarlak tepsim yok borcam olmamı?
kaç dk pişiriyon kaç derecede
geçen benim kociş te....senin arkadaşların bir daha da gelmediler bak...net arkadaşlığı işte demesin mi...
ayyy bir cırladım adama....sen ne biliyorsun,ben onlarla hergün konuşuyorum....bir gün onlara da toplanıp gideceğiz falan....nasıl bir çemkirdiysem artık...tamam sus sus...arkadaşların senin onlar...ben hani görüşmüyorsunuz bir tek öyle bir kere oldu da kaldı sandım dedi.... :)))
biricik bnmde yuvarlak tepsim yok karede yapsan nolur kıs
dilimlicen sonuçta..
ben hamurunu kendim yapıyom...
cuma akşamı denim ozaman yavrum ben bunu yumuşak oluyomu hamuru oluyosa yaparım sertse sevmem amaama benim yuvarlak tepsim yok borcam olmamı?
kaç dk pişiriyon kaç derecede
evet ya...bal'cım çok iyi oldu bu çok...
kendimi bir toparlayabilsem cute ile pasaklıları çaya davet edeceğim de...işte bakalım...
gelmemki önce bi bana gelin...
sonra pasaklıma gideriz ,sonra sana yine geliriz
he tamam caniko ,ben sana gelirim birlikte gideriz..sen ne zmn gidiceksen bana söle oki mi..
arife dersen bu ay beni es geç ,çünkü yolda olucaz sanırım bakiim konuşiim bnmkiylede ne zmn yola çıkıcaz....
iskenderin fotosunu çekicektim akşam o kdr güzeldi yani ama dayanamayıp yedik :roflol:
domates sosuna margarin de ekle okimi cnm ..
çok kalorili bi menü ama arada bir olur dimi ama
geçen benim kociş te....senin arkadaşların bir daha da gelmediler bak...net arkadaşlığı işte demesin mi...
ayyy bir cırladım adama....sen ne biliyorsun,ben onlarla hergün konuşuyorum....bir gün onlara da toplanıp gideceğiz falan....nasıl bir çemkirdiysem artık...tamam sus sus...arkadaşların senin onlar...ben hani görüşmüyorsunuz bir tek öyle bir kere oldu da kaldı sandım dedi.... :)))
ben de geleceğim ya ağdacıya beeeee....
hmm arifeden önce gitmeye çalışırım o zaman yerimseniben
:roflol: yuppppi bizim evden önce buluşceees hihoyyyt
üst katta da annem var hep beraber çıkar balkonda keyif yaparız
annem bayılırrr gören abla kardeş sanıyor bizi
çok mu kart duruyorum ne :dilcikar:
cutecim tarife baktım canım.....bir de böyle denesem hımmmm Bedi'de pek sert sevmiyor ama dur bakalım deneyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?