hımm çok geçmiş olsun ..eşin bu durumda dikkatli davranmak zorunda ..robotçum.. yumurtlama dönemi riskli sende biliyorsun.. tbaiki hemen olmaz.. ama ya olursa.... dikakt edilmesi gereken bir dönem..
ayrıca bende çocukları çok severim.. ama benim kullandığı ilaçlardan dolayı bilinçisi hamile kalmamam gerekli.. yoksa riskli bir gebelik olurç.. yani özle bir durumum var canım....
anaaa..
hadi hayırlısı cnm inşallah sağlıklı bir çocuğunuz olur..
..((
al işte bizimkinden bir tane daha.....
geçen ay neler yaşadım hepiniz biliyorsunuz...
neler neler söyledim kendime,bir olayım hemen hap kullanmaya başlayacağım diye ama yok bu ay da kullanmadım,korkuyorum o hapın etkilerinden nedense...
şimdi dört gözle bekliyorum regl olacağım günü...geçenlerde aynı şekilde yaptı bana da sayın hücre...ben hemen ertesi günü gittim ertesi gün ilacı aldım,içtim.Sormadım bile ona...
sonrasında da yine kullanmadı kondomu ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı,korundu aklı sıra...umarım bir terslik olmaz....off beee bu ne ya,cahilce davranıyoruz he((
az önce de aramış ben bizim şirketten arkadaşla konuştum,bebek fazla masraf olmuyormuş diyor...
dedim gözüm görmesin seni...bebeği sadece masraf için mi istemiyoruz biz,kendimi de hazır hissetmiyorum,evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye bağırdım,bağırdım,bağırdım....
tamam yapmıyorum bebek falan deyip kapattı hücremde :)))
kızlarr.. size bir sır veriyimmi.... ben bu ay hamile kalabilrim... gıcık kocam yüüznden yaaaaaalsanaalsanasmile
var tabi ..bennnnkaydirigubbakcemile3 bu ay korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı ..bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testi yapacağım ..direk hamile kalmak için...önümüzdeki 3 ay içinde hamile kalmayı istiyorum inş.
niye akannehir malum korunma aracı yırtıldı mı yoksa :roflol:
yaa taksaydıda yırtılsaydı anlardım.... ama dikkat edicem dedi.. daha öncede dikkat etmişti... ama bu sefer bnirazcık kaçırdı işte yaa..... ve tamda yumurtlama dönemimdeee... ben ağladım falan...çok taktım kafayaa...
şimdi geceleri karnımı seviyoo.. juonior diye....
al işte bizimkinden bir tane daha.....
geçen ay neler yaşadım hepiniz biliyorsunuz...
neler neler söyledim kendime,bir olayım hemen hap kullanmaya başlayacağım diye ama yok bu ay da kullanmadım,korkuyorum o hapın etkilerinden nedense...
şimdi dört gözle bekliyorum regl olacağım günü...geçenlerde aynı şekilde yaptı bana da sayın hücre...ben hemen ertesi günü gittim ertesi gün ilacı aldım,içtim.Sormadım bile ona...
sonrasında da yine kullanmadı kondomu ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalıştı,korundu aklı sıra...umarım bir terslik olmaz....off beee bu ne ya,cahilce davranıyoruz he((
az önce de aramış ben bizim şirketten arkadaşla konuştum,bebek fazla masraf olmuyormuş diyor...
dedim gözüm görmesin seni...bebeği sadece masraf için mi istemiyoruz biz,kendimi de hazır hissetmiyorum,evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye bağırdım,bağırdım,bağırdım....
tamam yapmıyorum bebek falan deyip kapattı hücremde :)))
Çeyrek Altın Fiyatı alış=103,32 satış=106,92
hımm çok geçmiş olsun ..eşin bu durumda dikkatli davranmak zorunda ..
inş .:Saruboceq:
çocuk olayına bu kadar sert bakmayın bence ..ben de hep evliliğin tadını çıkarayım filan derdim ama aslında en güzel tat çocukta oluyor ..tam bir aile oluyorsun onunla beraber ...eşinle aşkınızın meyvesi oluyor ..bundan daha güzel ne var dünyada ..
en güzeli hazır hissetmeden hamile kalmak bence ..çünkü o zaman ne ypalım aldıramamya hayırlısı buymuş diyorsun ama hazırlamayı beklersen hiç hazır hissedemezsin ya da hazırım dediğin anda daha çok stres oluyor bu sefer çünkü hazır iken çocuk uzun süre olmazsa daha kötü psikolojin bozuluyor ...
geçen ay benim regl 8 gün gecikmişti ...anlatmıştım sanırım hissettiklerimi size ..anlatmadımmı yoksa akannehir
canım biraz daha bekleyin bence... şöyle 2 seneyi bir atlatın.. bir şekilde ve alıp boru biraz ödeyin.. sizin o taraflarda ev fiyatları baya düşük.. gerekirse sende altınlarını sat ve alın bir daire.. sonrasında çocuk düşünürsünüz...ben önümüzdeki yazdan sonra istiyorum...
ayy adacım yaa.. inanki ben hap kullanabilsem yada spiral 1 dak düşünmeden kullanırdım.. ama maalesef yasak... benimkide anne baba yaşlı ve hastalıklı oldukları için istiyor.. tamam ona da hak veriyorum ama ben sizlerden çok farklı bir ham ilelik geçiricem... ilaçlarımı bırakıp yerine insülin gibi hergün bebeğe yan etkisi olmayan bir iğne vurulmam lazım ve kollarım karnım morluk içinde kalcak... o döneme hazır değilim..
telaşlarım yeni bitmişken biraz kafa dinlemek ve evliliğin tadını çıkarmak istiyorum..
vs.vs.. işte... şimdi gel ayın 22 si diyip duruyorum.. off daha çok var.... boshayallersmile
ahh cnm hangi altınlar :) zaten bizimkinin ailesi 1 kuruş takmadı tebrik bile etmediler takmadıklarından sanırım anlamadım :)
annemle abim birer bilezik taktı ayrıca eşime taktılar altın abimin bileziği hatıra kalsın die takılcak bişi aldırdım onu satmıcam..küçük altınlar ve paraların tümü bzuldu borç kapandı düğün borcu değil bu arada eşimin borcu vardı kefil muhabbetinden maalesef çöpe gitti yani hepsi..kalan bi tek annemin bileziği var oda 1000 tl anca..:) artık biriktirces bişiler yapcas bakalım...
inş. sağolasın :Saruboceq: hap tavsiye etmem kimseye 12 kiloyu ,selüliti ,mide bulantısını hep o lanet hapa borçlyum ..bana çok yan etkisi oldu ..bıraktığım andan itibren vucudum eski haline döndü ..bir daha da kullanmam ..kötükedihüsoayy hayırlısı bitanemm
inşş robotçuumm teyze olcaz haberini bekliyoruz sendenn
gülsün ya
ben eşime bu konuda asla güvenemiyorum
hatta bakıo kalmamş dio iyi o zaman diyorum uyuyorum)))
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıs kocan korunmuyorsa hapa başlasana
yan etki bende göğüslerimi büyütmüştü sadece))))
k
anlatmadn delikafadulden
ay robot hayırlısı senden bi tane daha bu dünyaya lazım valla hayırlısıyla gelsin bebekcik olumunekankayizsmile
canm benmm Rabbm hayırlısıyla sana çok tatlı bebişler nasip etsinn
bende lafta bebiş hiiç düşünmüyorum eşimde
ama regl olunca eşim üzülüyo
bende geçikince seviniyorum acaba diye kendimizi kandırıyoz yani
valla robot yine yazmışın deli gibi ama bu kez üşenmedim okudum cnm,şuna çalışasım yok diyim ben
yazmışsın etmişsin iyi hoşda şöle bi durum varki,herkes bir olamayabilir..madi ve manevi açıdan benim şuanki duygularım istememek neden die düşünmüyorsun tabi yargılamak kolay olanı..
benim şuan çocuğum olsa yardımcı olacak kimsem yok,sağlığım çok iyi durumda değil,maddi açıdan bakarsan çalışmazsam yapamayısİstanbul gibi bi yerde yaşıyoruz kiralar ve geçinmek malum..bu gibi sebeplerden etkileniyorsun içten içe sonra soğuyorsun bu durumdan sanırım...
demekki istiyorsunuz siz de ..ALLAH gönlünüze göre versin inş.aniden hamile kalsan sevineceksiniz yani ..kaydirigubbakcemile3 belki de öyle olur kimbilir...hakkınızda hayırlısı olsuncanm benmm Rabbm hayırlısıyla sana çok tatlı bebişler nasip etsinn
bende lafta bebiş hiiç düşünmüyorum eşimde
ama regl olunca eşim üzülüyo
bende geçikince seviniyorum acaba diye kendimizi kandırıyoz yani
ayy ben bu patroncuuğuu öldürceemmm
yanımda şakır şakır para saydıı
hiç yoksa cebinde 5,000lira parası varr offf offff
ayy ben bu patroncuuğuu öldürceemmm
yanımda şakır şakır para saydıı
hiç yoksa cebinde 5,000lira parası varr offf offff
ben kimseyi yargılamıyorum kendi fikirlerimi söylüyorum sadece .. tabiki herkesin kendine göre sebepleri vardır ...çok katı olmayın dedim ben sadece illa yapın demedim
demekki istiyorsunuz siz de ..ALLAH gönlünüze göre versin inş.aniden hamile kalsan sevineceksiniz yani ..kaydirigubbakcemile3 belki de öyle olur kimbilir...hakkınızda hayırlısı olsun
utanmaz herif..sen de kimilerinin cebinde parası var ama biz hala maaşımızı alamadık de kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana sonra da niye katil oldun diyorlar gel de katil olma kötükedihüso
hiç kasma kendini canım... patron milleti işte...
ayy ne süpriz yapcaklar bakalmmgulsuncum ben de ayın 16 sı gelsin diye dua ediyorum...
bebek sahibi olmak eminim çok güzel bir duygudur...ama ben kendimi manevi anlamda hazır hissetmezken
aynen cutenin söylediği gibi bir de maddi anlamda yaşanılan sıkıntılar...
biraz düzeltmemiz gerekiyor kendimizi...
kızlar 10 haziran doğum günüm,kociş yanımda olamayacak...
kızkardeşim çaktırmadan söyledi
annemler ve çok samimi olduğumuz karşı komşumuz o gün bana gelip sürpriz yapacaklarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?