Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yatak odasında tv en sevmediğim şeydir ilk defa yaptı böyle bir şeyi
yatağıma gitmezde yanında oturursam salonda uyuya kalıyorum o tv izliyo diye
sonra her yanım tutuluyor yatağıma geçince uykum bölünüyo bi sersem oluyorum

anaaaa
benim kocişte eve giriyoruz
hemen lcd ye bakıyor yerindemi diyee
hey allahım diyorum
bizdede mutfakta var
yatak odama hayatta sokmam
zaten şı topta bi şey eksik
oda olsaymış
bizi görmezlermiş

Benimde var mutfakta o maç izlediğinde ben dizimi mutfakta izliyorum.
saolsun patronum ev hediyesi getirmişti 37 ekran gibi yada daha büyüğü bi lcd

ben mutfaktaki küçük televizyonu eşime doğum günü hediyesi almıştım
medai marktta kampanya vardı küçük tüplü tvlerde yeni evliydik o zaman param anca ona yetmişti
ben mutfakta bişiler yaparken o hep salonda tv izlerdi bende kızardım ona
mutfakta tv yok ama napıyım derdi hep bende aldım sonunda hep yanımda dursun diye :roflol:

bizde de mutfakta varr.. pek kullanmıyoruz... oturma odasında var.... birde yatak odasında var..izlediğimiz birşey varsa, uykumuz gelince yatak odasına gidip ordakini açıyoruzz..... uyuya kalıncada açık kalıyor..
ama beyefendiye yetmiyor sanki.. illa salona da tv alcak.. bende salona istemiyorum.. misafir gelince tv açık olunca sohbet falan olmuyor.. herkes tv bakıyor.... bu yüzden salonda tv olmasını istemiyorum ben....

bende salonda tvden hoşlanmıyorum benimde salonda yok

bu arada kovaladım yabancıları

bi yüzsüz misafir kaldı

biz sigara kullandığımız için mutfakta izleriz genelde tvi gülsün üm
yemeği falanda mutfakta masada yeriz mutfağım büyük.
bana gelen misafirlerinde hepsi sigara içtiği için gençler falan hep mutfaktayızdır.
benim daha misafir odamda kimse oturmamıştır hep oturma odası ve mutfakta oturur gelen
eşim zaten misafir odası olayına kıl zaten.yapmayalım demişti ama ben deli gibi istemiştim.
koltuklarım hala ilk günki gibi :)

annemlerde öyledir... hep mutakta otururlar... ama ben yapamıyorum.. ben yemek yada başka birşey yaparken birinin eni izlemeisnden huzursuz oluyorum.. çok kasıyorum kendimi.... ki zaten mutfaktaki masamda en fazla 3 kişi oturabilir:))
biz misafirimiz varsa hep salondayızdırr.... yalnızsak oturma odasında oturuyoruz... am abazı misafirlerimiz oturma odasını çok beğeniyorlar ve orda oturmak istiyorlar:))

aynen gülsün kimse bana bakmıcak.annem bile olsa elim ayağıma dolaşır sakarlığım tutar :)
ben mnik odaya koydum misafir odası takımının masasını sığmadı çünkü vitrinle ikisini koydum .
çok pişmanım ama vitrin ve masa aldığıma...çocuk odasında öle bekliyolar işte
keşke mutfağıma açılır yaptırsaydım...

yaaa sırf bu yüzden yemeğin tuzunu falan unututğum oluyorr:))

yaa ben evime aldığım hiçbirrşeyden pişman değilim. sadece salondaki koltuk takımımın teklisi biraz enliceymiş... alırken dikkatimizden kaçmış.. başka da problem yok:))

mutfağa açılır derken.. amerikan mutfakmı canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…